Eladó ház, Páty

199 900 000 Ft
Páty Móricz Zsigmond utca
2 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11549327
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 244
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
PÁTY kertvárosi részében, a Zsámbéki- kanyar lakóparkban kínálunk megvételre egy elegáns, praktikus, minőségi anyagok és magas technikai berendezések felhasználásával megépített, bruttó 292 nm-es, parkosított kertben elhelyezkedő családi otthont.
A jelenlegi tulajdonosok igyekeztek úgy kialakítani az ingatlant, hogy az hosszútávon fenntartható legyen alacsony rezsi költségekkel, ugyanakkor a családi élettér és nyugalom esztétikai öröme is biztosított legyen. A 2004-ben befejezett ingatlan külső falait Porotherm 44 N+F, még a belső teherhordó falait Porotherm 30-as blokkokból, a válaszfalakat Porotherm 10-es válaszfallapokból építették.
A tartópillérek 25 CM vb.+12-es nagy szilárdságú kisméretű égetett tömör téglából készültek, ami a kerítés anyagát is képezi + kovácsolt vas rácsokkal és távvezérelt elektromos kapuval van ellátva.
A kétütemben megépített épület földszintje 128 nm + 46 nm-es részben fedett terasz, motoros napernyővel, kertkapcsolattal.
A földszinten előszoba, egyterű étkező-nappali, konyha, kamra, egy szoba, különálló wc mosdóval, fürdőszoba, gépkocsitároló és kerti szerszámtároló kapott helyet.
A felső szint bruttó 138 nm-es, ide egy monolit, kényelmes lépcsőn jutunk fel egy tágas előtérbe, innen nyílik egy hálószoba és a nappali egy 15 nm-es terasszal.
A nappaliból nyílik a fürdő pezsgőfürdős káddal, elszeparált intim wc-vel. Itt kapott helyet egy több személyes Finn szauna.
A nappaliból nyílik még két tágas hálószoba is. Az emeleten egy külön dolgozószoba is van. Kétgenerációs megoldás esetén ez konyhának kialakítható ( a víz, a csatorna és az elektromos kiállások elfedve megvannak). Dupla födémszigeteléssel + hőszigetelő vakolattal látták el az egész házat.A bel- és kültéri nyílászárók borovi fenyőből készültek a garázskapu szekcionált, automata mozgatással. A hidegburkolatok is prémium minőségűek.
A parkosított kertben, a fúrt kútról Pedrollo szívattyúval működő, wifi vezérléssel ellátott automata öntözőrendszer gondoskodik, a választékosan beültetett különleges növények és a pázsit szépségének a megőrzéséről. A kertben fából épített gyermek- babaház, és kutyakennel is megtalálható.A műszaki berendezések is minden igényt kielégítenek.
A fűtést egy Viessmann típusú gáz falikazán + a fűtési rendszerbe bekötött 22kW-os Edilkamin típusú kandalló biztosítja, valamint 5 darab Daikin típusú inverteres klímaberendezés is beépítésre került. Az elektromos ellátást 3 fázis (380V) biztosítja 10 kW-os napelemrendszerrel.A ház biztonságáról távfelügyelettel ellátott riasztórendszer gondoskodik. A házba az internet és a TV szolgáltatás a TELEKOM üvegszálas optikai rendszerén érkezik.

Összefoglalva: A kiváló lokációval rendelkező otthon (Budapest 25 km) alacsony fűtési költsége a fatüzelésű kandallónak köszönhető, amely összeköttetésben áll a radiátoros fűtési rendszerrel. A következő fűtési szezonra elegendő, 4m3 akácfa a téli tüzelésre előkészítésre került. Továbbá az inverteres klímaberendezések is használhatók fűtésre, amelyeknek a fedezetét a 10kW-os napelemrendszer biztosítja.
A ház kiváló szigeteléséről a hőszigetelt vakolattal ellátott 44-es téglafal és a kőzetgyapotos dupla födémszigetelés gondoskodik. A 39 méter mély, fúrt kút maradéktalanul kiszolgálja az öntözéshez szükséges, a parkosított kert által igényelt vízmennyiséget.Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal akár késő este, vagy hétvégén is.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Magyar Veronika

  • +363058-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Páty

Móricz Zsigmond utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Páty
    Páty
    Tavasszal költözhető, CSOK plusz képes ÚJÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ!!Páty legszebb részén, a Dobogón, eladó! Egy telken, két önálló újépítésű egy szintes családi házból az egyik, önálló 425 m2-es telekrésszel.Nappali+ 3 szobás elosztású, nagy terasszal, ker...
    • Eladó ház, Lakás - Páty
    1 napja, 6 órája
    99 900 000 Ft
  • Eladó 268 m2-es családi ház Páty, Pátytelep
    Páty, Pátytelep
    Eladó Páty közkedvelt és nyugodt részén ez a 286nm-es 6 szobás családi ház nagy telekkel és gyönyörű panorámával. Alább az ingatlan részletes leírása: -Az Ingatlan Felépítése: A ház három szintes, magában foglalva a szuterén, földszintet és emeletet....
    • Eladó ház, Lakás - Páty
    1 napja, 6 órája
    202 607 600 Ft
  • Eladó ház, Páty
    Páty
    Az ingatlan jelenleg magánbölcsődeként üzemel. A szuterén részben ki lett alakítva egy lakatásra is alkalmas rész, és még itt helyezkedik el a dupla garázs.A házhoz nagy telek tartozik , csendes, nyugodt részen helyezkedik el.Pár perc sétára buszmegá...
    • Eladó ház, Lakás - Páty
    1 napja, 6 órája
    149 900 000 Ft
  • Eladó ház, Páty
    Páty, Móricz Zsigmond utca
    PÁTY KERT városrészben, a Zsámbéki- kanyar Lakóparkban kínálunk megvételre egy elegáns, praktikus, minőségi anyagok és magas technikai berendezések felhasználásával megépített bruttó 292 nm-es, parkosított kertben elhelyezkedő családi otthont. A jele...
    • Eladó ház, Lakás - Páty
    1 napja, 9 órája
    199 900 000 Ft
  • Eladó ház Páty, Újtelep
    Páty
    ELADÓ!! PÁTY egyik ha nem a LEGJOBB RÉSZÉN (ÚJTELEP) egy 2007-ben épült 2019-ben TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT CSALÁDI ház! A ház TÉGLA építésű, szigetelt, olcsón fenntartható! A ház egy 720 m2-es telekre lett építve amiből a ház nettó 120 m2 A házban talá...
    • Eladó ház, Lakás - Páty
    1 napja, 11 órája
    140 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Magyar Veronika

  • +363058-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Páty

Móricz Zsigmond utca