Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó Ház, Pécel

249 000 000 Ft
Pécel
6 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10237750
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 270
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
CSODÁLATOS OKOS OTTHON ELADÓ PÉCELEN!

Nem szeretne gázszámlát fizetni?
Álmai otthonát keresi?
Akkor olvassa végig...
Eladóvá vált Pécel csendes, lakóövezeti részén, a mező mellett egy mediterrán stílusú, CSODÁLATOS ház.

A ház területi elosztása a következő: 270 nm a nettó lakóterület 2 szinten + 80 nm, nyugati tájolású terasz 2 szinten, illetve egy 40 nm-es pince helyiség.
A kertben helyet kapott egy 12 nm-es, önálló ház, amelyben nyári konyha lett kialakítva egy autentikus kemencével.
Kisállatoknak külön 6 nm-es, zárt és fedett kuckót találhatunk.
A kert kerítésekkel tagolt, hogy a nagyobb háziállatok külön területen élhessenek anélkül, hogy tönkretennék és felásnák az egész udvart. A füves kertet időzíthető öntözőrendszer locsolja, ahol helyet kapott egy kb. 50 nm-es, gumi borítású játszótér rész, amire könnyen telepíthető kültéri játék, medence.
További különlegessége, hogy 2 külön oldali, utcafronti bejárata van, az egyik oldalon elektromos kapukkal. Nyugodt környezet, barátságos és kedves, segítőkész szomszédok.

A biztonságot riasztó- és kamera rendszer támogatja. A házban modern DAIKIN mennyezet hűtés-fűtés biztosítja télen a meleget, nyáron a hideget. Ez a rendszer gazdaságosabban tudja melegen / hidegen tartani az egész házat, minden szobában külön termosztáttal vezérelhető.

A ház teljesen elektromos árammal működik, amelyet a tetőn elhelyezett, 46 db napelem szinte teljesen költségmentessé tesz.
Mindegyik ablak felső kategóriás, 3 rétegű üvegezéssel, kívül - belül anyagában is mahagóni barna színt kapott. Az árnyékolásról alumínium redőnyök gondoskodnak, amelyeknek egy része elektromosan működő, időzíthető, távirányítóval vezérelhető.

Padlástérben különleges pezocell szigetelés van, amely 30 cm vastagságban védi a házat. A szigetelés felett 50 nm, fából kialakított, pakolható padlástér található.

A ház elosztása: lent előszoba, garázs, mosókonyha WC-vel, fürdőszoba-WC, 2 szoba, közlekedő, nappali-étkező-konyha, kamra, terasz, a fenti részen 4 szoba, gardrób, fürdőszoba, külön WC, terasz.
A képek magukért beszélnek :-)

Közlekedés szempontjából szuper helyen van a ház, M0-s 5 percre, busz 1 sarokra, vonatállomás a közelben.
Pécel egy csendes kis város, közel mindenhez, mégis elég távol a nyüzsgő várostól.

Ha megtetszett Önnek ez a CSODÁLATOS, jó helyen lévő, IGAZÁN PAZAR HÁZ hívjon bizalommal, hitelben, értékbecslésben és ügyvédben is tudok segíteni! Ha még lenne kérdése, keressen bizalommal a hét BÁRMELYIK NAPJÁN.
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljanak hozzám bizalommal!

Bankfüggetlen pénzügyi szakembereink tanácsadással, ügyintézéssel tudják segíteni Önöket álmaik, céljaik megvalósításában!

Vegye igénybe díjmentes konzultációinkat!



https://www.facebook.com/otthonkonnyeden

Referencia szám: HZ053167

Kapcsolat a hirdetővel
  • Drevnó Béla

  • +363045-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Pécel


Hasonló hirdetések

  • Pécelen eladó panorámás kilátással rendelkező 3 szobás újépítésű ház
    Pécel
    A Gődőllői CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Pécel Rózsdombján lévő 3 szobás, kertes családi házat, garázzsal!A Péceli családi ház főbb jellemzői:Pécel rózsadomdján található, örök panorámás, magas műszaki tartalommal épült 2021-ben, ide...
    • Eladó ház, Lakás - Pécel
    10 órája, 52 perce
    118 500 000 Ft
  • Eladó ház, Pécel
    Pécel
    Pécel központjához közel kínálok megvételre egy tehermentes, FELÚJíTOTT Ikerházat! Főbb jellemzői: - Építés éve: 1960 - Szerkezete: Vegyes falazat A földszint vert falazat, az emelet tégla, stabil fa födémmel (nem nyikorog) - Mérete: 80 nm - Telek mé...
    • Eladó ház, Lakás - Pécel
    1 napja, 11 órája
    42 500 000 Ft
  • Eladó ház, Pécel
    Pécel, Maglódi út
    Eladásra kínáljuk ezt a kétszintes, már szerkezetkész, még az idén átadásra kerülő ikerházat, tágas nappali-étkezővel, 4 hálóval, 2 fürdővel, konyhával, kamrával, hőszivattyús fűtésrendszerrel, Zehnder hőszivattyús szellőztető rendszer előkészítéssel...
    • Eladó ház, Lakás - Pécel
    1 napja, 12 órája
    114 900 000 Ft
  • Eladó ház, Pécel
    Pécel, Honfoglalás utca
    Pécelen, a Kelő lakóparkban kiváló adottságokkal rendelkező ikerházfél eladó 300nm telerésszel .A 200nm lakóterű ingatlan igényes kivitelezéssel, minőségi alapanyagokból, átgondolt tervezéssel, egyedi belső kialakítással készült,ahol a fő szempont a ...
    • Eladó ház, Lakás - Pécel
    1 napja, 12 órája
    129 000 000 Ft
  • Eladó ház, Pécel
    Pécel
    Eladó Pécelen egy 200nm-es, 2 szintes családi ház, rengeteg extrával.CSOK+Épület/Telek leírás:Ez az 1980-ban épült tégla épület, egy 1060 nm-es telken fekszik. Lakás, alsószint:Belépés után az előszobában találjuk magunkat, innen jobbra egy tágas nag...
    • Eladó ház, Lakás - Pécel
    1 napja, 12 órája
    80 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Drevnó Béla

  • +363045-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Pécel