Eladó ház Pécel

89 900 000 Ft
Pécel
3 hete, 2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12250657
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 111
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
MÉG VÉLETLENÜL SE DÖNTSÖN, AMÍG EZT A KÍVÜL-BELÜL ÚJSZERŰ ÁLLAPOTÚ, TELJESEN LEVÁLASZTOTT (ELSZEPARÁLT), SAJÁT TULAJDONÚ PARKOSÍTOTT ÉS TERASZOS INTIM PIHENŐKERTTEL, 1 AUTÓNAK ZÁRT GARÁZZSAL + 2 AUTÓNAK BEÁLLÓHELLYEL IS BÜSZKÉLKEDŐ, BELSŐ KÉTSZINTES, BEÉPÍTETT ÉS GÉPESÍTETT AMERIKAI KONYHÁS + ÉTKEZŐS NAPPALIS + 3 KÜLÖN NYÍLÓ HÁLÓSZOBÁS, DUPLA KOMFORTOS (1 KÁDAS + 1 ZUHANYZÓS FÜRDŐSZOBÁS), KLIMATIZÁLT, MINIMÁLIS REZSIKÖLTSÉGGEL FENNTARTHATÓ, AZ ÖN ÉS A KEDVES CSALÁDJA MINDEN IGÉNYÉT / PIHENÉSÉT MAXIMÁLISAN KISZOLGÁLÓ IKERHÁZFELET NEM LÁTTA...

...ÉS ITT MIVEL MINDEN KÉSZEN VÁRJA, A KÖLTÖZÉSEN KÍVÜL NEM IS KELL MAJD SEMMI MÁST CSINÁLNIA :)

Pécel infrastrukturális és lokációs szempontból is kiváló részén kínálom eladásra ezt a kívül-belül is újszerű, nagyon megkímélt / karbantartott (2023-ban tisztasági festett) állapotban lévő, belső kétszintes, dupla komfortos, padló-, és radiátor fűtéses, lakószintenként egy-egy Daikin márkájú hűtő-fűtő klímaberendezéssel is komfortosított (épületgépészetileg az esetleges további klímaberendezés(ek) telepítéséhez is már előkészített(!), nagyon minőségi (olasz és spanyol) hideg-, és meleg fali-, és padlóburkolatokkal ellátott, nettó 111,3 m2-es (bruttó 123,9 m2-es) alapterületű ikerházfelet, amelynek földszintjén egy - napernyő rendszerrel felszerelt / időjárás védett, 13 m2 nagyságú terasz-, és egyben a házat L-alakban körbe ölelő, parkosított / rendezett / gondozott közvetlen kertkapcsolatot is biztosító - teljesen bebútorozott és teljesen begépesített, U-alakú amerikai konyhával + 6 személyes étkezővel is rendelkező, közvetlen (körbe) napsütötte, hihetetlenül világos és nagyon hangulatos nappalival, egy külön nyíló praktikus kamra / háztartási helyiséggel, egy zuhanyzós + WC-s fürdőszobával, egy a lépcsőház alatti külön gardróbhelyiséggel, egy faltól-falig beépített gardróbszekrényes előszobával és az innen közvetlenül nyíló, egy állásos zárt garázzsal, az emeletén pedig egy kényelmes és tágas előtérből / közlekedőből külön-külön nyíló, 3 darab, kényelmes / tágas méretű, közvetlen napfényes / világos hálószobával (amelyből 2 szoba közös erkélykapcsolattal is rendelkező) és egy sarokkádas + WC-s, valamint - a kombinált (a ház fűtésért + a meleg víz előállításáért is felelős) kondenzációs gázcirkó kazánnak és a vizlágyítóval, vízszűrővel és egy hőtárolós meleg vizes puffertartállyal ellátott épületgépészetnek is helyet biztosító - fürdőszobával büszkélkedik… :)

A maximális gondossággal megtervezett és kivitelezett ikerház 2009-ben épült, amelyhez egy 262 m2-es saját tulajdonú kert, valamint a garázs előtti részen további 2 személygépjármű parkolására alkalmas beállási lehetőség teszi még vonzóbbá / kitűnő választássá ezt az ingatlant. Rezsiköltsége rendkívül alacsony (pl.: egy nagyon jelképes és abszolút minimális - mindösszesen csak 10.000,- Ft / év → 850,- Ft / hó (!!!) közös költségnek, a kb. 13-14.000,- Ft-os havi gázszámlának, a legújabb (2024-ben elkészített) hiteles energetikai tanúsítvány „C” energetikai minőségi besorolásának, stb...) köszönhetően és a rendkívül hatékony radiátoros-, és padlófűtésnek, a ház külső hőszigetelésének, valamint a délkeleti-déli-délnyugati tájolásának is, amely egész nap rengeteg természetes fényt biztosít az otthon minden pontjára. Az ingatlan összes - a hibás működést gátló rendszerrel is ellátott - bukó-nyíló, műanyag külső nyílászárói (ablakok + terasz-, erkélyajtók) 5 kamrás profilból készültek, így biztosítva a tökéletes hőszigetelést, valamint a lakás tökéletesen csendes belső környezetét.

Az építéskor készült fotók és teljes műszaki dokumentáció elérhető, így Ön mindent megtudhat erről az exkluzív ingatlanról.

Ezt „a mindig nyüzsgő és rohanó nagyvárosi létformával ellentétben” kimondottan pihentető / megnyugtató / hangulatos és egyben nagyon élhető ingatlant elsősorban azon érdeklődőknek ajánlom, akiknek fontos, hogy a leendő otthonuk újszerű állapotot, alacsony fenntartási költségeket, kiváló (tömeg)közlekedési lehetőségeket, valamint még a főváros közelségét is mind-mind magában hordozza! A nap mint nap Budapestre ingázóknak a legjobb / legkényelmesebb opció lehet :)

Az ingatlan önálló helyrajzi számon nyilvántartott társasházi albetéttel, rendezett, tulajdonjogi viszonyokkal rendelkezik, a birtokba adása a vételár teljes kifizetésével egy időben, azonnal biztosított !!!

Éljen a lehetőséggel, jöjjön el és nézze meg személyesen, győződjön meg mindenről a saját szemével, kérdezzen bátran, beszélgessünk róla, tudjon meg mindent és szeressen bele… ;)

Az ikerházfél (lakás) megvásárlásához megfelelő önerővel (minimum a vételár 20%-a) „már rendelkező” + ***piaci kamatozású lakáshitel felvétellel, akár hitelfelvétellel is kombinálható ***lakáskassza megtakarítással, vagy ***a 2024. január 1-től már elérhető - használt ingatlanvásárlás után is igényelhető és egyben teljes vagyonszerzési illetékmentességet is biztosító(!) - családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK Plusz) keretein belül államilag támogatott max. 3%-os kamatozású és maximum 25 éves futamidőre felvehető hitel konstrukcióval, valamint a ***babaváró programon keresztül igényelhető/felhasználható pénzösszegből vásárlók megkeresését is nagy szeretettel várom !!!

Ha a leírtak és a látottak alapján felkeltettem az érdeklődését, megelőlegezett bizalmát előre is megköszönve, akár a hétvégén is várom szíves jelentkezését!

***Az igénylési / felhasználási feltételekkel kapcsolatban, valamint ezek ügyintézésben is, az Otthon Centrum hitelközvetítő munkatársával együtt, készséggel állok az Ön szíves rendelkezésére!

Referencia szám: H482539

Kapcsolat a hirdetővel
  • Major Balázs

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Pécel


Hasonló hirdetések

  • 2 szintes, dupla komfortos,4 szobás családi ház, Pécel központjában
    Pécel
    Pécel központjához közel 80 nm, 2 szintes, 4 szobás családi ház dupla komforttal 800 nm telken eladó. Masszív tégla épület,1972-ben épült téglából, könnyen 5 szobássá alakítható. Fűtése gáz cirkó és vegyes tüzelésű kazánnal is lehetséges. Az ingatlan...
    • Eladó ház, Lakás - Pécel
    1 napja, 4 órája
    55 000 000 Ft
  • Eladó ház, Pécel
    Pécel, Maglódi út
    Eladásra kínáljuk ezt a kétszintes, már szerkezetkész, még az idén átadásra kerülő ikerházat, tágas nappali-étkezővel, 4 hálóval, 2 fürdővel, konyhával, kamrával, hőszivattyús fűtésrendszerrel, Zehnder hőszivattyús szellőztető rendszer előkészítéssel...
    • Eladó ház, Lakás - Pécel
    1 napja, 2 órája
    114 900 000 Ft
  • Eladó ház, Pécel
    Pécel, Honfoglalás utca
    Pécelen, a Kelő lakóparkban kiváló adottságokkal rendelkező ikerházfél eladó 300nm telerésszel .A 200nm lakóterű ingatlan igényes kivitelezéssel, minőségi alapanyagokból, átgondolt tervezéssel, egyedi belső kialakítással készült,ahol a fő szempont a ...
    • Eladó ház, Lakás - Pécel
    1 napja, 2 órája
    129 000 000 Ft
  • Eladó ház, Pécel
    Pécel
    Pécelen, a Bartoshegyi utcában, tehermentes 4 szobás, összközműves, felújítandó 85 nm-es családi ház, 708 nm-es telken, kellemes környezetben eladó. Fűtése: gázkonvektor. Az épület telekhatárra épült az 1960-as években. A telek szélessége kb 22 méter...
    • Eladó ház, Lakás - Pécel
    2 napja, 1 órája
    69 000 000 Ft
  • Eladó 80 m2-es családi ház Pécel, Isaszegi út
    Pécel, Isaszegi út
    Pécel központjához közel 100 nm 4 szobás családiház dupla komforttal 860 nm telken eladó. Masszív tégla épület, öt szobássá alakítható. Fűtése gáz cirkó és vegyes tüzelésű kazán is van, Várom megtisztelő hívását!...
    • Eladó ház, Lakás - Pécel
    2 napja, 1 órája
    55 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Major Balázs

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Pécel