Ezt a hirdetést archiválták.

Pécelen felújított, 5 szobás, garázsos, klímás családi ház eladó.

Pécel Béke utca
1 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Pécelen felújított, 5 szobás, garázsos, klímás családi ház eladó.
    Pécel, Béke utca
    Bővebb információ és megtekintés: Papp Péter +36208235744   Pécelen a vasúttól, busztól, Pennytől 5-8 perc gyaloglásra 4+1 félszobás, két fürdőszobás, két szintes, pincés családi ház  eladó. A ház 2013-ban 10 cm-es külső hőszigetelést kapott (38-as t...
    • Eladó ház, Lakás - Pécel
    2 napja, 1 órája
    128 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12249135
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 270
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bővebb információ és megtekintés: Papp Péter [------]
 

Pécelen a vasúttól, busztól, Pennytől 5-8 perc gyaloglásra 4+1 félszobás, két fürdőszobás, két szintes, pincés családi ház  eladó.

A ház 2013-ban 10 cm-es külső hőszigetelést kapott (38-as téglaépület, a régi kőporra szigetelés, majd új vakolat került). A dupla üvegezésű (1.1) nyílászárók műanyagból készültek, a tetőtér 20 cm-es födém szigeteléssel van ellátva. A ház légkondicionálóval van felszerelve

Az alsó szinten hatalmas amerikai konyhás nappali 3 ablakkal (kilátással a kertre, földig érő boltíves ablakkal), 2 nagy szoba 200-as ablakokkal, a felső szinten 2 szoba és 1 fél szoba, fürdő és egy hatalmas, világos, napsütéses közös tér kapott helyet.
A ház alatt teljes alapterületen (100 nm) pince/garázs található továbbá a kazánház, ahol a gázkazán és a villanybojler került elhelyezésre, a teljes padlástér pedig kiválóan alkalmas lehet tárolásra.
Az alsó szinten a régebben üzemelő kandalló helye továbbra is megvan (kandalló a pincében).

Az alsó szinten egy gyönyörű fedett terasz, fent 2 fedett terasz található. A felső szinten a falban van a gázcső, így az egyik félszoba átalakításával a felső szinten is kialakítható egy konyha, ami által önálló lakrésszé alakítható a teljes felső szint.

Elöl előkert, a ház mellett kis kerti tó halakkal, hátul tágas, füves, örökzöldekkel tarkított tér áll rendelkezésre a kerti partiknak és akár egy játszótérnek is.

Az adásvétel bármikor megejthető, a beköltözés 2025. február. 1.-el lehetséges.

Elhelyezkedés
Pécel

Béke utca

 
Elhelyezkedés
Pécel

Béke utca