Összetevők: 100 % kókuszliszt Allergének a termékben: nincs Glutént is felhasználó üzemben csomagolva! Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1661 kJ (397 kcal) Zsír 10,6 g - amelyből telített zsírsavak 10,1 g Szénhidrát 60,0 g - amelyből cukrok 2...
Összetevők: durumbúza Allergének a termékben: glutén Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1537 kJ (362 kcal) Zsír 2 g -amelyből telített zsírsavak 0,1 g Szénhidrát 74 g -amelyből cukrok 10 g Fehérje 12 g Só 0,03 g Felhasználási javaslat: Elkészí...
Maghéjas Vörös lencsét (lens esculenta) masoor dal-nak is nevezik. A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el. A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják. A felezett...
Maghéjas Vörös lencsét (lens esculenta) masoor dal-nak is nevezik. A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el. A lencse az indiai konyha egyik fő étele, curryvel főételként, vagy köretként tálalják. A felezett...
A búza sikérje elvben rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. Minél szélsőségesebb, kontinentálisabb az éghajlat, annál jobb minőségű a búza sikérje, feltéve, hogy jó a talaj vízgazdálkodása, humuszos...
Az ákos fasírt könnyen és gyorsan elkészíthető különleges fasírtpor. Hogy is lehetne ellenálni egy frissen sült fasírtnak? A húsmentes Ákos fasírtport nem csak vegetáriánusoknak ajánljuk. Előnye, hogy lenmagot, szezámmagot, napraforgót tartalmaz, tov...
Felhasználható pudingokhoz, krémekhez, ételek besűrítésére. A zabból készített különböző finomságú liszteket ételekbe keverhetjük, vagy bármilyen pékárút, illetve otthoni konyhatermékeket (palacsinta, lepények, ételek besűrítése, kenyér, pogácsa...) ...
Fogyasztható köretként, levesbetétként, valamint salátákhoz, töltelékhez, fasírtokhoz. Elkészítés: főzés kétszeres mennyiségű vízben. Származási hely: India Nyomokban tartalmazhat szezámmagot és dióféléket....
Édes, pikáns ízű, vesék működését serkentő. A lencse-, borsó- és babfélék természetes inzulinszabályzók,koleszterincsökkentők, vérnyomásszabályzók, szíverősítők. Jelentős vas- és fehérjeforrás. Csíráztatva nem okoznak bélgázosodást. Áztatási idő: 12 ...
Barna rizs: A barna rizs attól barna, hogy a hántolás után nem fényezik, emiatt nagyobb a tápértéke, viszont lassabban fő, s keményebb marad. A barna rizs felhasználása megegyezik a fehér rizsekével, kiváló köretekhez, egytálételekhez, illetve diéták...
A bulgur Törökországban és a Közel-keleten kedvelt gabonatermék. Az éretlenül leszedett búzaszem, amelyet kevés ideig előfőznek vagy gőzölnek, majd a napon megszárítanak. Számos keleti országban fogyasztják köretként vagy különböző ételek alapanyagak...
Reformköret bulgurral és szárított zöldségekkel. Gyorsan elkészíthető, 4 személy részére elegendő. Kizárólag természetes összetevők felhasználásával, nem tartalmaz: sót, ízfokozót, tartósítószert, színezéket. A bulgur lényegesen egészségesebb és gyor...
Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 6-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. Származási hely: ...
A Chia mag hírnevét a kiemelkedően jó tápérték összetételének köszönheti, kiváló növényi fehérje forrás, élelmi rostban gazdag, magas növényi Omega-3 és Omega-6 zsírsav tartalom....
100% növényi eredetű édesítőszer, cukorbetegek számára is fogyasztható. Összetevők: 100% eritritol Allergének a termékben: glutént is felhasználó üzemben csomagolva. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 0,8 kJ (0,2 kcal) Zsír 0 g -amelyből telít...
100% növényi eredetű édesítőszer, cukorbetegek számára is fogyasztható. Összetevők: 100% eritritol Allergének a termékben: glutént is felhasználó üzemben csomagolva. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 0,8 kJ (0,2 kcal) Zsír 0 g -amelyből telít...