Összetevők: 100% natúr, puffasztott fehér rizs Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 1382 kJ (325 kcal) Zsír: 0,19 g - amelyből telített zsírsavak: 0,04 g Szénhidrát: 73,86 g - amelyből cukrok: 1,57 g Fehérje: 6,99 g Só:...
(raphanus sativus) Vörös színű különleges csíra Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 4-5 nap Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat....
Sokoldalúan felhasználható, különleges kozmetikai termék. Alkalmazhatjuk fürdővízbe téve vagy arclemosóként bőrtisztító és tonizáló hatása révén, azonban a konyhában is hasznosíthatjuk - összetevője lehet süteményeknek és szörpöknek. Vasalás közben a...
Összetevők: rukkola csíráztatásra Felhasználási javaslat: csíráztatás: 12 óra áztatás után hőmérséklet: 21 Celsius Öblítés: naponta kétszer Csírázási idő: 2-4 nap Csíra hossza: 4-6 mm Allergének a termékben: Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat...
Inaktivált élesztő magas fehérjetartalommal, jelentős B6-vitamin, kalcium és vas forrás. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1460 kJ (349 kcal) Zsír 5 g -amelyből telített zsírsavak 1 g Szénhidrát 39 g -amelyből cukrok 1 g Fehérje 47 g Só 1 g R...
Allergének a termékben: szója Felhasználható: liszttel készülő termékekhez legfeljebb 30 %-os arányban. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1324 kJ (316 kcal) Zsír 2 g -amelyből telített zsírsavak 0,4 g Szénhidrát 16,6 g -amelyből cukrok 0,4 g ...
A tahina (tahini) szezámkrém kalciumban gazdag alapanyag, melyből különleges édes és sós ételek készíthetőek. Legismertebb felhasználási módja a humusz alapanyagaként történő felhasználása. A humusz egy csicseriborsókrém, mely tahina szezámkrémmel és...
A natúr (helyesebben: természetes) táplálkozásban igen jelentős helyet foglalnak el a pelyhesített teljes magvak. A szemeket nedvesítéssel és gőzöléssel felmelegített lapítóhengerek között vezetik át. A natúr gabonák (búza, rozs, árpa, zab, köles, ri...
Elkészítése: egy csésze vörös rizst két csésze vízben kb. 30-35 percig főzünk. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia 1510 kJ (361 kcal) Zsír 3,0 g -amelyből telített zsírsavak 0,8 g Szénhidrát 72,0 g -amelyből cukrok 0,7 g Fehérje 9,0 g Só 0,0 g...
Összetevők: extra vékonyra hengerelt zabpehely. Ideális zabkása készítéséhez. Felhasználási javaslat: kétszeres mennyiségű hideg vagy meleg vízzel, növényi tejjel leöntjük, pár percig állni hagyjuk. ► Hideg folyadékban is megpuhul ► Extra vékony zabp...
Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat....
Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat....
Zsázsa csíráztatásra (lepidium sativum) Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat....