A virágport fogyasztás előtt oldja fel tetszés szerinti folyadékban, vagy jól rágja össze! * A termékre érzékeny egyéneknél allergiás reakciór válthat ki. * A virágpor nedvszívó anyag! Tárolja jól záródó üvegben, hideg helyen!...
A virágport fogyasztás előtt oldja fel tetszés szerinti folyadékban, vagy jól rágja össze! * A termékre érzékeny egyéneknél allergiás reakciór válthat ki. * A virágpor nedvszívó anyag! Tárolja jól záródó üvegben, hideg helyen!...
A virágport fogyasztás előtt oldja fel tetszés szerinti folyadékban, vagy jól rágja össze! * A termékre érzékeny egyéneknél allergiás reakciór válthat ki. * A virágpor nedvszívó anyag! Tárolja jól záródó üvegben, hideg helyen!...
A juharszirupban található vitaminok: PP-vitamin, B2 (riboflavin), B5 vitamin (pantoténsav), folsav , B6 vitamin, Biotin, A-vitamin. aminosav és ásványi anyagok. Mivel nem tartalmaz zsírt és fehérjét, a tejfehérje-érzékeny gyerekek számára is nagyon ...
A világ egyik legértékesebb és legnagyobb területen termesztett gabonaféléje a búza. A legrégibb termesztett növények egyike. Termesztését már Egyiptom legrégibb emlékei igazolják. A búza élelmiszerkénti felhasználása főleg őrleményei formájában tört...
A Bio Rizs krém tejszín, az ideális termék, hogy ízletes ételeket készítsünk egészségesebben, könnyedebben és kevesebb növényi zsiradékkal. Ezen termék létrehozásához is a Lessini Hegységben, 450 méteren eredő forrásvizet használják. Ez sokban hozzáj...
A Bio Zabkrém tejszín, az ideális termék, hogy ízletes ételeket készítsünk egészségesebben, könnyedebben és kevesebb növényi zsiradékkal. Ezen termék létrehozásához is a Lessini Hegységben, 450 méteren eredő forrásvizet használják. Ez sokban hozzájár...
A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, az inkák a Magok Anyjának tartották. Peruban és Bolíviában termesztik elsősorban, főleg a sziklásabb, szikesebb vidékeken. 180 centisre is megnő, levelei spenótra emlékeztetnek, a magokat a szár csúcsán hozza ez ...
A Biorganik bió kókuszliszt állaga hasonlít a búzalisztéhez, viszont glutén és laktózmentes. Kellemesen enyhe kókusz íze és illata van, emiatt süteményekben használva kevesebb cukor hozzáadása szükséges. Viszonylag nagy mennyiségben tartalmaz kálcium...
A chia (Salvia hispanica L.) az ajakos növények családjába tartozó növény, amelyet eredetileg az aztékok termesztettek Mexikóban. A chia (Salvia hispanica L.) az ajakos növények családjába tartozó növény, amelyet eredetileg az aztékok termesztettek M...
A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt. Olvadáspontja alacsony, könnyen felhasználható. Alapanyaga kizárólag a kókuszpálma nektárja...
A chia (Salvia hispanica L.) az ajakos növények családjába tartozó növény, amelyet eredetileg az aztékok termesztettek Mexikóban. Összetevők: chia mag fekete Tápanyagtartalom (100g-ban): Energia: 1832 KJ /444 kcal Fehérje: 21,2 g Szénhidrát: 4,9 g Zs...
Összetevők: nádcukor Nem ökológiai gazdálkodásból. Tápanyagtartalom (100 g-ban): Energia: 1700 kJ / 400 kcal Zsír: 0 g amelyből telített zsírsavak: 0 g Szénhidrát: 99 g amelyből cukor: 99 g Fehérje: 0 g Só: 0 g Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, te...