Ezt a hirdetést archiválták.

Pécs-belvárosi, földszinti lakás/iroda belső kertre néző terasszal eladó, Belváros

Pécs Belváros
2 éve, 6 hónapja

Hasonló hirdetések

  • eladó ingatlanokhoz, pályázatokhoz, új épületekhez
    Pécs, Energiatanúsítvány - eladó ingatlanokhoz, pályáz
    Mérsékelt árakon, rövid határidővel vállaljuk ingatlanok Energetikai Minőségtanúsítványának és a hitelesítésnek az elkészítését. energetika-pecs.blogspot.hu...
    • Eladó ház, Lakás - Pécs
    8 órája, 7 perce
  • Belvárosban felújított tégla lakás teljes berendezéssel eladó
    Pécs, Munkácsy Mihály u
    BEFEKTETÉS EGYSZERŰEN – TELJES BERENDEZÉSSEL ELADÓ Pécs – Belváros - a Munkácsy Mihály utcában, Jogi kar és Közgázhoz közelebbi részén, kiváló elosztású, és rendkívül alacsony fenntartású, teljes körűen felújított, és nagyon igényesen berendezett, je...
    • Eladó ház, Lakás - Pécs
    1 napja, 11 órája
    44 900 000 Ft
  • Pécs belvárosban újépítésű dizájn  tégla lakás eladó
    Pécs, Váradi Antal utca
    Pécs történelmi Belvárosának a NY-i felében, az Orvosi Kar és más egyetemi karok közelében elhelyezkedő csendes zsákutcában, kiváló referencia munkáiról ismert, több évtizedes szakmai tapasztalattal bíró beruházó által megvalósuló, modern, minimál st...
    • Eladó ház, Lakás - Pécs
    1 napja, 11 órája
    41 900 000 Ft
  • Eszék u-ban átalakított otthonos lakás eladó
    Pécs, Kertváros, Eszék u
    Pécs – az Eszék utcában, Kecskemét típusú társasházban, 4/4.emeleti, Kelet- Nyugati tájolású, 62 nm-s, átalakított, jó állapotú erkélyes panel lakása, közös tároló helyiséggel is rendelkezve, tehermentesen eladó. A lakás átalakítása során: az egyik s...
    • Eladó ház, Lakás - Pécs
    1 napja, 11 órája
    25 900 000 Ft
  • Mária utcában földszinti felújítandó elegáns tégla lakás eladó
    Pécs, Belváros, Mária utca
    Pécs történelmi Belvárosának a szívében, a Széchenyi tér mellett, a Mária utcában, kis létszámú, nem műemléki (!) társasház földszintjén, kiváló elosztású, összesen 72 m² alapterületű lakótérben jelenleg 2 külön nyíló, nagyméretű szobával, gázfűtéses...
    • Eladó ház, Lakás - Pécs
    1 napja, 11 órája
    39 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6988286
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 75
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Pécsett, a belváros és egyetemváros között kínálom megvételre ezt a jelenleg 2 funkciós, irodaként és lakásként használt, földszinti, akadálymentes ingatlant.

Az épület közvetlen közelében mindenféle bevásárlási lehetőség (ABC, pékség, zöldséges, gyorsétterem, Tom Market, virágbolt), illetve szolgáltatások széles sora is elérhető.

A közeli buszmegállókból minden városrész irányába közvetlen buszközlekedési kapcsolat elérhető, a történelmi belváros és az egyetemi karok is pár perc sétára találhatók.

Az ingatlan főbb paraméterei:

- III/földszinti elhelyezkedés, utcafronti üzlet/iroda és hozzá kapcsolódó belső udvarra néző garzonlakás (ld. alaprajz)

- 72 m2 össz. alapterület, + belső kertre néző, 6 m2-es terasz

- 2010-es építésű, korszerű anyagokból épült épület,

- gáz-cirkó fűtés lapradiátorokkal,

- igény esetén teremgarázs-beálló is vásárolható, de nem kötelező (+3.5 M HUF).

Helyiséglista:

-          utcafronton: 2 db irodahelyiség melyek egybe nyithatóak, 2 db wc kézmosóval, az egyik zuhanyzóval. (40m2)

-          udvari részen: amerikai konyhás nappali, wc-zuhanyzó, terasz. (32m2+6m2)

Az utcafronti üzlet/iroda sokféle tevékenységre alkalmas (kereskedelmi üzlet, könyvelő vagy ügyvédi iroda, orvosi rendelő, stb.), utcai üvegportálja remek reklámfelületet biztosít. A 2 irodahelyiség között könnyen elbontható gipszkartonfal található.

A lakásnak kialakított rész teljes berendezéssel, felszerelve eladó (beépített konyhabútor gépekkel, franciaágy, kanapé, íróasztal, forgószék, gardróbszekrény, mosógép, porszívó, mikrosütő, stb.) ezek a vételár részét képezik, nincs további költségük.

A 2 egység (üzlet/iroda és garzonlakás) között jelenleg nem használt átjáró van kiépítve, így akár egy egységként is hasznosítható az ingatlan. Tulajdoni lapon egy albetétként szerepel a 2 egység, besorolása üzlethelyiség, így lakáscélú banki hitel nem, de szabad felhasználású jelzáloghitel viszont igényelhető az ingatlanra.

Az üzlet/iroda és a lakás külön villany és vízórával rendelkezik, fűtésüket közös gázkazán biztosítja, mely egységenként külön szabályozható. Most mindkét egység ki van adva bérlőknek, együttesen 180.000 HUF/hó díjért. Az érvényes bérleti szerződések átvehetők vagy felmondhatók.

Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdonú, a vételár kifizetésével birtokba vehető, vagy azonnali hozamot biztosít új tulajdonosának.

Ha felkeltettem érdeklődését, keressen a megadott telefonszámon, ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget.


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Pécs

Belváros

 
Elhelyezkedés
Pécs

Belváros