Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Pécs, Uránvárosi extrán felújított 2 szobás és konyha-étkezős téglalakás eladó

16 400 000 Ft
Pécs Esztergár Lajos utca
5 éve
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4525074
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Alapterület (m²): 62
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Pécsett Uránváros központjában a Mecsek Áruház szomszédságában zöld parkosított övezetben (parkra néző, szőkőkúttal )- fiatalosan, modern stílusban felújított 2 szoba + étkező-konyhás, gardrób szobás 62 nm2-es téglalakás VII. emeletes liftes épület IV. emeletén tulajdonostól eladó. Fűtése házközponti fűtés, de a fűtés rezsi télen is nagyon kedvező digitális fűtésmérőnek, illetve a korszerű műanyag nyílászáróknak köszönhetően.
A nagy szoba és a konyha-fekvése rendkívül kedvező, ezért a nap szinte állandóan éri, főleg a délutáni órákban. A lépcsőházban is korszerű műanyag nyílászárók lettek beépítbve a közelmúltban, rövidesen megkezdik a ház külső hőszigetelését is. A meleg vizet is a központi fűtés biztosítja. A szobák külön bejáratúak, laminált parkettával burkoltak, barokk stílusú tapétásak, fa beltéri illetve fa bejárati ajtó található mindenhol, a konyha-étkezőt minőségi kerámia burkolat borítja, a konyha bejárata boltíves ,a konyhát az étkezőtől egy barokk stílusú boltív választja el görög oszlopokkal, a két oldali pult spot lámpákkal beépített. A fürdőben félköríves tágas zuhanykabin található.

A lakás felépítése: 20 nm2 nappali, 16 nm2 szoba, 13nm2 konyha-étkező, 6 m2 előszoba, 4 m2 gardrób szoba, 6 m2 fürdő beépített zuhanykabinnal, 2 nm2 külön WC, előszoba- 2 nm2, spájz- 1, 2 nm2

Mivel a lakás Uránváros központjában található, ezért a buszmegálló a ház előtt található közvetlen, nagyon jó , sűrű buszközlekedéssel a belváros felé, boltok és bevásárlóközpontok (TESCO, METRO, Praktiker, KIKA), orvosi rendelő, gyógyszertár, üzletek, étterem, cukrászda, posta, lottózó a közelben. Központi elhelyezkedése miatt és az egyetemek közelsége miatt kitűnően bérbe adható, ezért saját célra és befektetésnek is kiváló választás.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Ákos

  • 0620257-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Pécs

Esztergár Lajos utca


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Pécs, Uránvárosi extrán felújított 2 szobás és konyha-étkezős téglalakás eladó
    Pécs
    Pécsett Uránváros központjában a Mecsek Áruház szomszédságában zöld parkosított övezetben (parkra néző, szőkőkúttal )- fiatalosan, modern stílusban felújított 2 szoba + étkező-konyhás, gardrób szobás 62 nm2-es téglalakás VII. emeletes liftes épület I...
    • Eladó ház, Lakás - Pécs
    5 éve, 1 hónapja
    16 400 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Ákos

  • 0620257-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Pécs

Esztergár Lajos utca