Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

PILISBOROSJENŐ LEGSZEBB RÉSZÉN! - Pilisborosjenő, Ezüsthegy

155 000 000 Ft
Pilisborosjenő Ezüsthegy
1 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9204785
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 7
  • Alapterület (m²): 350
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
AZ INGATLAN KÖRBEJÁRHATÓ VIRTUÁLIS SÉTÁN!
https://munkaink.nezzkorbe.com/PBJicev3WzX1yjsmXS/
---
ÁLOMSZÉP KERT ÉS TERMÉSZETI KÖRNYEZET, PANORÁMA!

~290 M2 FŐÉPÜLET ÉS ~60 M2 LAKHATÓ MELLÉKÉPÜLET!

AZ INGATLAN TÖBBFÉLE ÁTALAKÍTÁSI POTENCIÁLLAL BÍR;

1./ TÖBB GENERÁCIÓS HÁZKÉNT KIALAKÍTHATÓ 2 SZEPARÁLT LAKÁS.
2./ KLASSZIKUS TERVEZÉSE MIATT ÁTALAKÍTHATÓ MINIMÁL LUXUSHÁZNAK.
STB.

FESTŐI SZÉPSÉGŰ természeti környezetben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park szomszédságában kínálok megvételre egy pazar adottságú családi birtokot mely végig -nem meredek!- aszfaltúton megközelíthető!

Az épület páratlan fekvésének köszönhetően az emeleti nappali teraszról és a galériáról elvehetetlen budai és budapesti körpanorámában gyönyörködhetünk!

Az ingatlan különleges adottsága, hogy a három utca által körbevett telek teljesen intim hangulatú, a környezetétől és az utca felől elzárt házat gyakorlatilag 'botanikus' kert övezi. Az 1615 m2 alapterületű összközműves telek ideális DNY-i tájolású. A változatos növényzettel sűrűn benőtt kert intim hangulatú és egész évben kitűnő lehetőséget biztosít a vidám családi pihenésre, kerti sütögetésre és medencében fürdőzésre, szaunázásra!

Az 1990-es években épült, ~ 290 m2 + 24 m2 emeleti teraszos, belső 2 szintes + 2 szint-eltolásos családi ház tervezője nem szokványos megoldásokban gondolkozott! A főépületben 2 nappali (egy a földszinten - egy az emeleten) , további 4 külön bejáratú szoba, hatalmas tető galéria és 3 fürdőszoba található, valamint egy infra-szauna is.

A ház szíve a földszinten elhelyezkedő kertkapcsolatos közös tér, melyet a nappali, a konyha és az étkező alkot, valamint a hozzá szervesen kapcsolódó déli fekvésű terasz, mely mindig napfényes!

Ez az átlag feletti masszív építésű ház megbízható műszaki állapotban van, új tulajdonosának jellemzően csak állagmegóvó munkálatokra lesz szüksége a beköltözéskor.

Röviden az épületről: monolit vasbeton födém, B-30 as falazóblokk tégla + 7 cm homlokzati hőszigetelés, fa nyílászárók részben zsalugáterekkel, időjárás-álló Bramac tetőcserép, egyedi ácsolt fa tetőszerkezet, a fűtés megbízható üzemelésű és folyamatosan karbantartott gázkazánról történik radiátoros hőleadókon és padlófűtés rendszeren keresztül!

Az autóknak az utca felől megközelíthető, az épülethez zárt folyosóval kapcsolódó 36 m2-es kétállásos garázs/tároló áll rendelkezésre.

A telken egy akár külön is megközelíthető 60 m2-es vendégház is található, mely belső három szintes, a pince szinten szaunával és zuhanyozóval, a földszinten nappali-konyhával, zuhanyozóval, az emeleten kis hálóval, mely fiataloknak vagy vendégeknek remek nyári lakhely lehet!

Extrák: csempézett kerti medence, csepegtető/öntözőrendszer, automata garázskapu, riasztó, infra szauna, épített kemence, a kertben külön épületben finn szauna zuhanyozóval, stb.

Az ingatlan minden négyzetcentiméterét jól ismerem, teljes körű és hiteles tájékoztatást nyújtok!

Kérem járja körbe az ingatlant a virtuális sétán is és érdeklődése esetén hívjon bizalommal!

Hivatkozási szám: STARTLAK-7326029

Kapcsolat a hirdetővel
  • Vass Tamás Ingatlanok

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Pilisborosjenő

Ezüsthegy


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Pilisborosjenő
    Pilisborosjenő, Vár utca
    Pilisborosjenőn, bruttó 40 m2-es házrész 380 m2-es hozzátartozó telekkel eladó! A házrész hátsó, kertre néz, 1 nagyszoba, konyha és fürdőszobából áll.A ház közepes állapotú, lakható, igény szerint felújítandó.1970-ben téglából épült, pala fedésű lapo...
    • Eladó ház, Lakás - Pilisborosjenő
    1 napja, 13 órája
    30 500 000 Ft
  • Eladó ház, Pilisborosjenő
    Pilisborosjenő, Dózsa György utca
    Eladásra kínálok Pilisborosjenő központi részén található Ikerház felet.A ház nagyon jó lokációval rendelkezik.Szinte minden karnyújtásnyira található.Üzletek,Boltok, Nagyobb bevásárló központok,Gyógyszertár,Rendelők....A földszinten található egy ha...
    • Eladó ház, Lakás - Pilisborosjenő
    1 napja, 13 órája
    64 990 000 Ft
  • Eladó lakás, Pilisborosjenő
    Pilisborosjenő
    Pilisborosjenőn, örökpanorámás, kétszintes társasházban lévő felső, belső 2 szintes és galériás lakás eladó.A 172 négyzetméteres lakás, rendelkezik egy 30 négyzetméteres terasszal, amelyről a saját kert rész is látszódik, de gyönyörű kilátás nyílik a...
    • Eladó ház, Lakás - Pilisborosjenő
    1 napja, 13 órája
    125 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Pilisborosjenő
    Pilisborosjenő
    EGY IGAZÁN KÜLÖNLEGES, ?BELESZERETŐS? INGATLAN KERESI ÚJ TULAJDONOSÁT Pilisborosjenő napsütötte dombjain, egy 841 m2-es telken található ez a pazar vidéki kúria, amit 2002-ben egy Ybl-díjas építész tervei alapján építettek újjá és modernizáltak. Az á...
    • Eladó ház, Lakás - Pilisborosjenő
    1 napja, 16 órája
    249 000 000 Ft
  • Eladó ház, Pilisborosjenő
    Pilisborosjenő
    Pilisborosjenő KÖZPONTJÁBAN, eladó ez a kivételes, 3 szintes családi ház, egy 681 m2-es SAJÁT telken, PANORÁMÁS TERASSZAL, JAKUZZIVAL! Az ingatlan szintenként megközelíti a 90 m2-ert, közepes állapotú. Terei tágasak, szobái világosak, így igazi kénye...
    • Eladó ház, Lakás - Pilisborosjenő
    3 napja, 13 órája
    125 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Vass Tamás Ingatlanok

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Pilisborosjenő

Ezüsthegy