Ezt a hirdetést archiválták.

Dobogókőn 1079 nm-es lejtős telken állandó lakhatásra is alkalmas, üdülő besorolású, fából épült ke

Pilisszentkereszt Dobogókő, József Attila utca
2 hete, 3 napja

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12318898
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 60
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bővebb információ és megtekintés: Szemes Éva [------]

Dobogókőn 1079 nm-es lejtős telken 42 nm hasznos lakóterületű (bruttó 60 nm), állandó lakhatásra is alkalmas, üdülő besorolású, fából épült kertes ház eladó.

A faház 2 lakószinttel rendelkezik, 2022-ben bővítették és szigetelték (10 cm üveggyapot és egy plusz réteg lambéria került rá kívül-belül), így télen is lakható.
Egy új kályha (sparhelt) számára új kéményt is építtettek. A kályhával télen is felfűthető a faház, de elektromos fűtőpanelekkel is megoldható a fűtés. A beltérben a nappali teljesen új hajópadló borítást kapott. Az ablakokat 3 rétegűre cserélték, a konyha kicsi, de praktikus, Ikea bútorokkal berendezve teljes értékű konyhaként funkcionál. A fürdőszobában mosdó, WC, zuhanykabin, és bojler található. Áram, víz, internet be van vezetve. A szennyvíz derítőgödörbe megy, de lehetőség van rácsatlakozni a szennyvíz vezetékre is a későbbiekben.
A padlástérben 4 fő tud kényelmesen aludni, a földszinten elfér a nappaliban kényelmesen egy kanapé, fotel, étkezőasztal, hűtő.
A terasz alatt egy 14,6 m2 pince található, ami helyet biztosít a kerti szerszámoknak, de jó klímája miatt élelmiszer tárolásra is alkalmas.
A ház déli tájolású, az erdős környezet ellenére világos, napsütéses hangulatot élvezhetünk a nappaliban és a teraszon. A ház mögött teraszos megoldással kialakítottak egy sütögetésre, vendéglátásra alkalmas sík területet, valamint egy gyepes sík szint is rendelkezésre áll.
Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető.

A település belterületi üdülőövezeti besorolással rendelkezik. A faház szükség esetén a beépítettségi korlátok figyelembevételével (30%) bővíthető. Dobogókőn állandó lakosokból álló összetartó kulturált közösség lakik, polgárőrség vigyáz a nyugalmunkra és értékeinkre.

A ház forgalomtól mentes zsákutcában található, turista útvonal nem indul ebből az utcából, ezért nagyon csendes. A háztól 10 perc sétára található a parkoló, buszmegálló, az Eötvös Lóránt menedékház, és a kilátó.

Elhelyezkedés
Pilisszentkereszt

Dobogókő, József Attila utca

 
Elhelyezkedés
Pilisszentkereszt

Dobogókő, József Attila utca