Eladó 61 m2-es Családi ház Pócsmegyer, Surány

64 900 000 Ft
Pócsmegyer Surány
2 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12093029
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 61
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ha természet közelségére, vízpartra, nyugodt otthonra vágysz egy új építésű kisházban – mégis közel a fővároshoz, Dunakanyarhoz vagy akár a Pilis hegységhez – akkor megtaláltad, amit keresel!


A Szentendrei szigeten, csendes és nyugodt, festői környezetben, Pócsmegyer Surány településrészén új építésű, amerikai konyhás nappali, plusz kétszobás, modern családi ház eladó, Budapesttől 25 perc távolságra. A 61 m2-es hasznos alapterületű családi ház 2022-ben lett kész, és azzal az igénnyel készült, hogy egy család kényelmes otthona legyen. 

Az utcáról megérkezve, autóval két elektromos kapun is beállhatunk: a ház elé és a ház mögötti kikövezett részre 2-2 autóval is akár. A hátsó részen így 3 lépés távolságban vagyunk a kerti tárolótól (7 m2, szigetelt, villany be van vezetve). A ház előtti térköves részről közvetlen megközelíthető az enyhén emelt szintű terasz és a ház bejárata. A kellemes méretű előtérből nyílik az előszoba – minden helyiséggel (amerikai konyhás nappali étkezővel, kamrával; fürdőszoba wc-vel, és a két külön szoba), valamint egy külön mellékhelyiség.


Az ingatlan falait fa vázszerkezet biztosítja – 15 cm vastag kőzetgyapot, plusz 10 cm nikecell hőszigeteléssel vannak ellátva; kívülről vakolt-színezett, belülről pedig glettelt-festett gipszkarton felülettel. A ház hőtartása a mindösszesen 25 cm-es oldalfali, valamint aljzat és födém hőszigeteléseknek, valamint modern nyílászáróknak hála kivételesen jó. A fűtésről elektromos Noirot francia fűtőpanelek gondoskodnak. A rezsi mindennel együtt 35-40e Ft/hó.

AZ INGATLAN ÖSSZKÖZMŰVES (víz, csatorna, villany, és – bár nincs használatban – a gáz is be van vezetve), energia-besorolása AA. Az elektromos hálózat és a tető dőlésszöge, valamint a ház szerkezete is elő van készítve napelemek telepítésére, mellyel elérhető az AA+ fokozat. Klíma nincs a házban, mert a remek hőtartás miatt nem volt indokolt, de a kiállások megtalálhatók, könnyedén telepíthető utólag.

A KERT közel négyötöde csodásan zöldellő gyep (mely öntözéséről fúrt kút gondoskodik) – hangulatos előkerttel és gyönyörű, magas, nagy árnyékot adó fákkal a hátsó kertben.


Habár Surány településrészen főként nyaralók találhatók, ez a ház lakóövezetben van, kedves szomszédokkal, páratlan környezetben, tíz perc-negyed óra sétatávolságra a Duna parttól. A közelben 2-3 perc sétával elérhető pékség és könyvesbolt, negyed óra - húsz perc sétával (biciklivel 6, autóval 4 perc) pedig élelmiszerbolthoz, általános iskolához, orvosi rendelőhöz és gyógyszertárhoz jutunk. 

Tömegközlekedéssel Tahitótfaluba és Szentendrére tudunk eljutni közvetlen autóbusz járattal, míg autóval a Tahitótfalunál lévő hídon, vagy komppal minden irányba (Szentendre, Leányfalu / Dunakeszi, Göd, Vác) tudunk közlekedni. 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Mlinárik Márton

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Pócsmegyer

Surány


Hasonló hirdetések

  • Surányban kis ház eladó
    Pócsmegyer, Budapest, Budapest
    Pócsmegyer-Surányban kis ház eladó. 65 négyzetméter alapterület/három szoba,előtér,nagy terasz/. 30 négyzetméter tetőtér,erkéjel,. Külön épületben konyha,fürdő/kb.20négyzetméter/. Víz,vilany,csatorna van. Kút van Gáz útcában. telek 520 négyzetméter. ...
    • Eladó ház, Lakás - Pócsmegyer
    1 napja, 3 órája
    30 500 000 Ft
  • Eladó Ház, Pócsmegyer
    Pócsmegyer, Körte utca
    Eladó PÓCSMEGYEREN, csendes utcában, könnyűszerkezetes, bruttó 110m2-es egyszintes, újépítésű, 3 szobás, teljes bútorzattal berendezett családi ház, ősfás 539m2-es telken, kerti hangulatvilágítással.A ház DNY-i tájolású, kiváló beosztású, riasztóval ...
    • Eladó ház, Lakás - Pócsmegyer
    1 napja, 11 órája
    94 900 000 Ft
  • Eladó ház, Pócsmegyer
    Pócsmegyer, Sziget út
    Eladó Pócsmegyer, Surány IV területén egy impozáns, minőségi alapanyagokból épített családi ház.Az ingatlan egy hatalmas telek végében található, amelyet egy térkővel kirakott úton tudunk megközelíteni, körülötte kertész által gondozott fű, parkosíto...
    • Eladó ház, Lakás - Pócsmegyer
    1 napja, 11 órája
    119 900 000 Ft
  • Eladó ház, Pócsmegyer
    Pócsmegyer
    Eladó Pócsmegyer, Surány II. részén egy belterületi, összközműves családi ház! Az 525nm-es összközműves telken lévő ház 67nm-es, 3 szobával rendelkezik. Fűtése gáz cirkóval és hűtő-fűtő klímával megoldott. Szigetelt, 3 rétegű, szúnyoghálós, redőnyös ...
    • Eladó ház, Lakás - Pócsmegyer
    1 napja, 14 órája
    53 900 000 Ft
  • Eladó ház, Pócsmegyer
    Pócsmegyer
    Eladó Pócsmegyer, Surány IV területén egy impozáns, minőségi alapanyagokból épített családi ház. Az ingatlan egy hatalmas telek végében található, amelyet egy térkővel kirakott úton tudunk megközelíteni, körülötte kertész által gondozott fű, parkosít...
    • Eladó ház, Lakás - Pócsmegyer
    1 napja, 14 órája
    119 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Mlinárik Márton

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Pócsmegyer

Surány