Új építésű, 5 szobás családi ház leköthető!!!

54 850 000 Ft
Püski
1 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11845374
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 105
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Püskin, családi házas övezetében, Mosonmagyaróvárhoz közel, 104.94 m2 lakóterületű, 4 hálószobás, új építésű ikerház, 448 m2-es telekkel eladó. CSOK Plusz igénybe vehető!

 

Centrál-Ingatlan érdeklődőinek egyedi ajánlatában kínálja a 679700337-es azonosítószámú ikerházat.
 

A Püski településen épülő családi ház jellemzői:

-A széles utcafrontú telekre, egymás mellé két önálló ikerházi lakás épül, 411-448 m2 telekmegosztásban. Önálló bejárattal, önálló utcafronttal, nincs közös telekrész.

-A hirdetésben szereplő „B” jelű ikerházi lakás a telek bal oldalán helyezkedik el, ideális méretű, 447.81m2-es udvarrésszel, az épület mellett kocsibeállóval. Igény esetén a telekre a jövőben garázs is építhető.

-A kertrész a szomszédos ingatlanok kertjéhez kapcsolódik. Nyugodt, csendes környezetre lehet számítani a mindennapokban.

-A belső rész és az alapterület is még alakítható, készültségi szinttől függően. A ház fekvése kiváló, a délkeleti fekvés a legjobb választás manapság. Télen, nyáron világos, napos a nappali-étkező-konyha.

-A földszintes épületben nappali + étkező + konyha, 4 hálószoba!!!, előtér, wc, fürdő+wc, háztartási helyiség és kamra található. A terasz opcionálisan választható, mérete szerint külön fizetendő.

-A ikerház lakóterülete 104.94m2, mely készültségi szinttől függően, belső elosztásban még változtatható.

-Lekötéstől függően, akár 2024 évben is átadásra kerülhet.

-A ház kiváló minőségű anyagok felhasználásával készül, családi házak építésében nagy tapasztalattal rendelkező vállalkozás kivitelezésében.

-A külső, 30cm-es falazatra 20 cm-es homlokzati szigetelés kerül, födém vasbetonból készül és további 30 cm vastag szigetelés kerül rá. A padlásrész járhatóvá tétele után pakolásra használható. Az aljzatban is 13 cm szigetelés kerül.

-3 rétegű üvegezésű, hőszigetelt műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre. A hálószobákban redőnnyel amit a vételár tartalmaz. Igény esetén a többi ablakra is kerülhet redőny.

-A fűtés Gree, 8kw-os hőszivattyú biztosítja, minden helyiségben padlófűtéssel, továbbá a fürdőben törölköző szárítós radiátorral. A hőszivattyú hűtésre is programozható. A vételár tartalmazza a házban felszerelésre kerülő fan-coil berendezést ami biztosítani tudja nyáron is a kellemes klímát.

-A telek bekerített, füvesített, termő gyümölcsfákkal beültetett. Az utcafronti kerítés és a két telekrész közti kerítés igény szerint megrendelhető.

-A feltüntetett ár fűtés-kész ár. A telek árát és a felépítményt tartalmazza. Kívülről teljesen kész, belül igény esetén a teljes befejezést is lehet kérni. Az ár tartalmazza teljes közművesítést, mérőórákat, a kialakítást, a fűtéskész kivitelezést, tervezés költségét. Módosításra is van lehetőség készültségi szinttől függően.

 

Amennyiben a 679700337-es számú ikerház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a +36 70 322 2121 telefonszámon.

Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bubla Zoltán

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Püski


Hasonló hirdetések

  • Eladó 160 m2-es családi ház Püski
    Püski
    Kedves ÉrdeklődőSzeretettel mutatom be Önnek ezt a lenyűgözően tágas családi házat Püskin, Mosonmagyaróvártól mindössze 10 km-re.Az ingatlant 1966-ban építették téglából, 2020-ban pedig teljeskörű felújításon esett át.  Tágas, napfényes terek jellemz...
    • Eladó ház, Lakás - Püski
    1 hete, 3 napja
    59 900 000 Ft
  • Új építésű, 4 szobás családi ház 50 millió alatt!!!
    Püski
    Püskin, családi házas övezetében, Mosonmagyaróvárhoz közel, 94 m2 lakóterületű, új építésű családi ház, közel 411 m2-es telekkel eladó. CSOK Plusz igénybe vehető!   Centrál-Ingatlan érdeklődőinek egyedi ajánlatában kínálja a 679700336-os azonosítószá...
    • Eladó ház, Lakás - Püski
    1 hónapja, 3 hete
    49 230 000 Ft
  • Régen frissült
    Püskin családi ház nagy telekkel eladó!
    Püski
    Mosonmagyaróvártól mindössze 12 km-re található Püski településen kínálok megvételre 3175 nm-es telken egy 120 nm-es téglából épűlt családi házat. Az ingatlan tetőszerkezete és statikai állapota kiváló. A ház belső rész felújítást igényel. Közművek (...
    • Eladó ház, Lakás - Püski
    1 éve, 7 hónapja
    31 990 000 Ft
  • Régen frissült
    Püski központi részén felújított kétgenerációs családi ház eladó!!!
    Püski
    A Szigetközben lévő Püski település központi részén megvételre kínálok egy 2 szintes két külön lakrészű 130 m2-es családi házat. Az ingatlan tetőszerkezetét 2016-ban lecserélték, majd ezután pár évvel később kicserélték a villany- és vízvezetékeket, ...
    • Eladó ház, Lakás - Püski
    1 éve, 8 hónapja
    58 990 000 Ft
  • Régen frissült
    Felújítandó Családi Ház Püskin
    Püski
    A  Szigetköz kedvelt településen, Püskin kínálom Önöknek ezt a felújításra szoruló családi házat. A  község 13 km-re található Mosonmagyaróvártól, Győrtől pedig 28 km-re. Manapság egyre gyakoribb, hogy a város forgatagából a családok vidéki nyugalomr...
    • Eladó ház, Lakás - Püski
    1 éve, 8 hónapja
    38 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bubla Zoltán

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Püski