Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó családi ház Püspökhatvanban.

18 000 000 Ft
Püspökhatvan
1 éve, 5 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9351468
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 107
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Püspökhatvan településen, aszfaltozott, központhoz közeli, erdővel körülvett csöndes mellékutcában, eladásra kínálok egy 107 m2-es lakóterülettel, 17 m2-es szerelőaknás garázzsal, tárolásra alkalmas melléképületekkel rendelkező családi házat, 583 m2-es bekerített telekrésszel.

 

A ház hátsó része az 1960-as években épült, kő alappal, vályogtégla falazattal, majd a 70-es években elé került egy közlekedő és egy utcafronti szoba, melynek szintén kő az alapja, viszont ez már tégla falazatot kapott. Az 1980-as években ismét bővítve lett két utcafronti szobával, fürdőszobával és előszobával, beton alappal, tégla falazattal. A födém szerkezete fából készült, körmetszetű akác gerendákkal, a födém borítása vályog, sártapasz, a tető cserépborítást kapott. Kártevőktől mentes, száraz, nem ázik, csere nem indokolt. A falazat is jó szerkezeti állapotban van. 2021-ben elkezdődött egy belső felújítás, 3 fázis /ipari áram/ lett beszerelve, az első részben a vezetékek cserélve lettek, a vízhálózat lett felújítva, az előszobai ablakok lettek kicserélve, egy szoba laminált burkolatot kapott és teljes festést. A többi helyiség befejezése az új tulajdonosára vár, egyéni ízlése szerint alakíthatja, burkolhatja. A felújított szobában lett elhelyezve egy gáztűzhely, egy mosogató és egy konyhabútor, jelenleg ez a nappali-konyha-étkező. A melegvizet villanybojler szolgáltatja, a téli hónapokban a meleget pedig gázkonvektorok biztosítják.

 

Az udvaron zárható, szerelőaknás garázs, ásott gyűrűs kút és melléképületek találhatók. A melléképületek is rendben vannak szerkezetileg, könnyen átalakítható zárt rendszerűvé, akár műhelyként is használható.

 

Püspökhatvan Pest megye egyik északkeleti községe, a Galga völgyében, a Gödöllői-dombság és a Cserhát között elterülő hegyes-völgyes vidéken terül el.
Budapest 50 km-re, Aszód 20 km-re, Vác 30 km-re, Gödöllő pedig szintén 30 km-re található.
A településen két gyönyörű halastó található, Északi határában a Sinkár-tó, míg a Déliben a Galambosi-tó terül el, mely a horgászatot kedvelők vagy a pihenni vágyók részére tökéletes nyugalmat és friss levegőt biztosít.
A hegyi túrát kedvelők részére a települést szegélyező festői szépségű hegyvonulat biztosít kirándulási lehetőséget.
A közlekedés MÁV, VOLÁN eszközök igénybevételével, vagy egyénileg személygépkocsival történik.

 

Közintézmények tekintetében jó ellátottsággal rendelkezik. Megtalálható: Bölcsőde, Óvoda, Iskola, Posta, Fogászati rendelő, Orvosi rendelők, Polgármesteri hivatal, Üzletek.... stb.

 

Ha szép környezetre, csöndre, nyugalomra vágyik, hívjon bizalommal!

 

Az ingatlan CSOK képes és falusi családi otthonteremtési kedvezmény (falusi CSOK) által preferált település.

 

Irodánk teljes körű segítséget nyújt ingatlanok adás-vételéhez, hitelek ügyintézéséhez!
Ügyfeleinknek SORON KÍVÜLI banki kiszolgálás, valamint EXTRA BANKI KEDVEZMÉNYEK járnak, melyek magánszemélyként nem érhetők el, ráadásul közvetítői díj nélkül!


Hivatkozási szám: 187800225

Kapcsolat a hirdetővel
  • Péter Hajnalka

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Püspökhatvan


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 1500 m2-es családi ház Püspökhatvan
    Püspökhatvan
    Püspökhatvanban egyedülálló - különleges terület eladó! Püspökhatvanban, egymás mellett lévő 6 db helyrajzi számon található, összesen 11.537 nm-es terület eladó! Korábban 10-11 évvel ezelőtt a területen 17 szobás Panzió – étteremmel, 8 lakosztályos ...
    • Eladó ház, Lakás - Püspökhatvan
    11 hónapja, 2 hete
    65 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Péter Hajnalka

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Püspökhatvan