Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Pusztazámoron 2,8 hektárnyi területen igényes családi ház eladó

355 000 000 Ft
Pusztazámor
1 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-7057290
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 326
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Pusztazámoron, 2,8 hektárnyi területen, páratlan háborítatlan természeti környezetben, két szintes, igényesen megtervezett és kivitelezett lakóház várja új tulajdonosait. Az ingatlan Mkt - tanya(farm)gazdasági mezőgazdasági övezetbe sorolt, ahol az elsődleges cél a gazdálkodás lehetőségének biztosítása, de bárkinek ajánljuk, aki csendre, nyugalomra, igazán friss levegőre vágyik.
Az épület alsó szintjén, - mely összesen 187,09 nm, - két helyiségből álló alkotóműhely vizesblokkal, egy mosókonyha és egy 78 nm-es, kétállásos gépkocsitároló kapott helyet.
A lakószint központi része az exkluzív megjelenésű, 45 nm-es nappali-étkező-konyha, a hozzá kapcsolódó fedett terasszal, ahová kiülve gyönyörködhetünk az egész birtokban. Az igényes konyhabútor a háztartási gépekkel, szintén benne van a vételárban, ugyanúgy, mint a többi helyiség egyedi tervezésű beépített bútora is. A nappali fölött eredetileg egy galéria volt kialakítva látszó fagerendákkal, ezt hőszigetelt fa álmennyezettel lezárták, de igény esetén akár újból megnyitható. A földszint további részei felett vasbeton gerendás födém készült, így a tetőtérben akár további helyiségek kialakítására is adott a lehetőség.
Az alaprajzon látható módon, a központi térből két elkülönülő intim zóna nyílik.
Bal oldalon egy 12,85 nm-es, jelenleg dolgozószobaként használt szoba és egy 12,57 nm-es, teraszkapcsolattal is rendelkező hálószoba van egy 5,68 nm-es zuhanyzóval.
A jobb oldali zónában pedig egy 17,89 nm-es szoba és egy nagyobb méretű, sarokkádas fürdőszoba került kialakításra. A földszintnek két önálló bejárata van, így akár két generáció együttélésére is alkalmas az épület. A bal oldali bejárathoz kapcsolódó előszobából közelíthetjük meg a pinceszinten lévő alkotóműhelyt és egy vendég wc-t, a jobb oldali bejáraton át belépve pedig az ottani közlekedőből egy kamra (tároló) nyílik. Mindkét bejárat a ház mellett végigfutó fedett verandán át közelíthető meg.
Az épület fűtése a nappali vízteres kandallójával és a pincében elhelyezett gáz cirkóval egyaránt biztosítható. A lakás tisztán tartását beépített központi porszívó segíti. A nappaliban légkondi biztosítja a kellemes hőmérsékletet a forró nyári napokon.
A hatalmas, szakértő kezekkel gondozott telken minden megtalálható, "mi szem-szájnak ingere", gyönyörű örökzöldek, sokszínű virágok, veteményeskert és nem utolsó sorban több mint félszáz fajta gyümölcsfa, mely az egész szezonban biztosítja a gondosan gazdálkodó család friss gyümölcsellátását.
Hosszasan sorolhatnám még az ingatlan felszereltségét - távirányítóval működtethető kert és garázs kapu, riasztó rendszer, masszázs zuhanykabin, bidé, a hátsó homlokzathoz kapcsolódó fa szerkezetű, a padlástér megközelítését biztosító terasz stb. - de ha felkeltettem az érdeklődését, inkább jöjjön el és nézze meg személyesen.
Várom megtisztelő jelentkezését. Megtekintés kizárólag legalább előző nap előre egyeztetett időpontban lehetséges.
Amennyiben ennél is nagyobb, gazdálkodásra alkalmas terület szükséges, Pusztazámoron még összesen 30 ha-nyi, 11 önálló helyrajzi számon szereplő szántó, gyep, legelő, erdő besorolású ingatlan hozzávásárolható, melyet megtalál irodánk hirdetései között.

Hivatkozási szám: 2337

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kis Éva

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Pusztazámor


Hasonló hirdetések

  • Eladó 14000 m2-es egyéb Pusztazámor,
    Pusztazámor
    BEFEKTETŐK SZÁMÁRA ALKALMAS TERÜLET, KIVÁLÓ LEHETŐSÉG BERUHÁZÓKNAK! Eladásra kínálunk Pusztazámor központi részén, frekventált helyen, 1.4 Ha összközműves területet (14.000 m2), melynek nagy része Vt2 továbbá Zkp övezeti besorolású. Az ingatlan 150 M...
    • Eladó ház, Lakás - Pusztazámor
    1 napja, 17 órája
    150 000 000 Ft
  • Eladó ingatlan Pusztazámoron!
    Pusztazámor
    C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:     Eladó Pusztazámoron 1940nm-es telken lévő, bruttó 470 nm felépítmény + 250 nm garázs és tárolók, 30% készültségű panorámás ingatlan. Akár több lakás kialakítására is alkalmas....
    • Eladó ház, Lakás - Pusztazámor
    1 hónapja
    63 000 000 Ft
  • Eladó ingatlan Pusztazámoron!
    Pusztazámor
    C I T Y C A R T E L INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:   Eladó Pusztazámoron 1940nm-es telken lévő, bruttó 470 nm felépítmény + 250 nm garázs és tárolók, 30% készültségű panorámás ingatlan. Akár több lakás kialakítására is alkalmas. A...
    • Eladó ház, Lakás - Pusztazámor
    1 hónapja
    63 000 000 Ft
  • Polgári stílusú, mégis modern luxusingatlan Pusztazámoron!
    Pusztazámor
    Polgári stílusú, mégis modern luxusingatlan Pusztazámoron! Pest megye budai agglomerációjában, Pusztazámorban, az ősi telepítésű faluban, eladásra kínálok egy 2006-ban 1304 m2-es telekre épített 387 m2 bruttó alapterületű, természetes anyagokból épül...
    • Eladó ház, Lakás - Pusztazámor
    2 hónapja
    310 000 000 Ft
  • Eladó 234 m2-es családi ház Pusztazámor
    Pusztazámor
    Panorámás rezidencia  a Zámori-patak völgyében!Eladó Pusztazámoron - békés, intim, fákkal körbevett 2823 nm-es birtokon - egy  belső kétszintes, 234 nm-es kivételes hangulatú családi ház.Az ingatlan D-K-i tájolású, világos, tágas, élhető terekkel ren...
    • Eladó ház, Lakás - Pusztazámor
    2 hónapja, 3 hete
    159 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kis Éva

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Pusztazámor