Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Rábaszentmiklósi 2+2 félszobás családi ház eladó

17 500 000 Ft
Rábaszentmiklós
3 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10535511
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 86
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az ‘50-es években téglából és részben vályogból épített, nettó 86 nm-es lakóházat jelenlegi tulajdonosa az elmúlt években elkezdte a felújítani. A betonozott aljzat új burkolatokat kapott, a falakat javították és festették a két nagyszobában, valamint az egyik félszobában. Szintén új burkolatot kapott a konyha, valamint a fürdőszoba aljzata. A vízvezeték teljes cseréje megtörtént a fürdőszobában, sarokkád és zuhanyzó egyaránt kialakításra került. A bejárati ajtó cserélve lett, az ablakok többsége műanyag szerkezetűek lettek. A kb.40 cm-es falakat elkezdték külsőleg szigetelni. A ház tetőszerkezete jó állapotú, fafödémes és lemeztetővel borított, pár évvel ezelőtt került felújításra.

 A lakóingatlan elosztása az alábbi:  9 nm-es közlekedő, 7 nm-es szoba, 9  nm-es szoba, 17 nm-es szoba, 25 nm-es szoba, 10 nm-es konyha, valamint 9 nm-es fürdőszoba. A burkolatokat tekintve járólap és laminált padló dominál, a 7 nm-es félszoba beton aljzatú. Villanyvezetékelése eredeti állapotú. A fűtésről gázkonvektor, melegvízről villanybojler gondoskodik. Minden közművel rendelkezik az ingatlan. Korszerűsítést követően értékálló, alacsony fenntartású, remek otthon válhat belőle.

1208 nm-es telke szép széles, jó arányokkal rendelkezik. Az udvaron helyet kapott a ház folytatásában egy melléképület, mely kőfalazatú és felújításra szoruló.Ezen kívül az udvaron van egy tégla építésű,betonozott zárt garázs. Akár önellátásra is alkalmassá teheti leendő otthonát, ha állattartásban, veteményesben gondolkodik, hiszen a porta kiváló adottságokkal rendelkezik.

Amennyiben lát benne fantáziát és szeretne kedvező áron saját családi házhoz jutni keressen fel bizalommal. Várom hívását!

Rábaszentmiklós Győr-Moson-Sopron megye déli részén, a Sokorói-dombság határán, a Rábaközbe benyúló Marcal-medencében fekszik, Tét várostól 9 km-re, Csornától 20 km-re, Győrtől 34 km-re, Pápától 36 km-re.

Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére legyen szó ügyvédi háttérről, hitel ügyintézésről, energetikai tanúsítványról.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Tisch Gyöngyi

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Rábaszentmiklós

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Tisch Gyöngyi

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Rábaszentmiklós