Hangulatos családi otthon Ráckevén

129 000 000 Ft
Ráckeve
2 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10947564
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 7
  • Alapterület (m²): 276
  • Hirdetés típusa: Kínál
Leírás
Ráckevén, egy csendes mellékutcában eladó ez a minden igényt kielégítő, hangulatos nagy terekkel rendelkező családi otthon, egy utcányira a Duna partjától.

Mint minden általunk kezelt ingatlannál, úgy erről a házról is virtuális bemutatót készítettünk, így online is bejárhatod. A virtuális bemutatót lehetőség szerint mellékeljük a hirdetéseinkhez, de ha nem találnád, akkor keress minket, szívesen elküldjük!
https://my.matterport.com/show/?m=8bg6JUYuMMC

A Duna kézzelfogható közelsége, és a csendes mellékutca garantálja ennek az otthonnak a nyugodt, családias hangulatát. Emellett a nagy, világos terek, a csodálatosan karbantartott, különleges növényekkel teli kert, a két nagy - akár télen is használható - terasz és az áramoltatóval rendelkező medence szolgálja a tulajdonosok mindenkori kényelmét.

A ház 2010-ben esett át egy teljes felújításon, ekkor a teljes víz- és villanyhálózat, az összes nyílászáró ki lett cserélve. A melegvízbe és a medence fűtésébe besegít a napkollektor, valamint a ház elő lett készítve a napelemek fogadására.

A ház alatt egy - akár lakrésszé is alakítható - 80 nm-es szuterén szint van, ide lehet beállni egy autóval, valamint 3 nagyobb szoba kapott itt helyet.
A földszinten egy gyönyörű, 70 nm-es nappali/étkező lehet a családi élet központja, mely hatalmas ablakokkal és a medence/kert felé nyíló nagy teraszajtóval bír, így a nap minden időszakában világos. Az étkező egy légtér a nappalival, de bútorral, valamint egy egy lépcsőnyi szinttel mégis jól elkülönül attól. A földszinten van még két nagy méretű háló (melyből egyik jelenleg a home office, itt szintén működő kandallót találunk), egy fürdő/wc, valamint egy külön wc.
A konyha egészen különleges elrendezésű, és a felhasznált anyagok is egyediek.
A nappaliban működő, hozzáértő kezek által egyedileg épített kandalló segít a téli hangulat megalapozásában. (extra: a kandalló és a konyhapult ugyanazon kőből került kialakításra!)

Az emeleten további 2 teljes értékű és egy fél hálószoba, fürdőszoba/wc, valamint egy gardrób szoba került kialakításra, picit több, mint 40 hasznos négyzetméteren.

A telek 650 nm, gyakorlatilag teljesen parkosítva.
A ház főbejárata egy nagy 30 nm-es teraszról nyílik, melyen akár rossz időben is használható. A medence mellett még egy nagy, 30 nm-es terasz van, melyben egy működő kandalló is helyet kapott. A medencéhez sportoláshoz alkalmas áramoltató is jár.
A kert növényeit a fúrt kútra kötött locsolórendszer látja el vízzel.
A telek a szomszédok felől beláthatatlan, valamint automata világítással felszerelt.
A kerti házba befér a tüzelő, valamint az összes szerszám, gép.
A ház alatti garázsba 1 autó, míg az autóbeállóra 3 további autó tud beállni.

A ház fűtését a már két említett kandalló mellett modern gázkazán látja el padlófűtéssel az egész házban (a szuterén szinten radiátorokkal). Emellett 3 klíma is beszerelésre került.
A házban mozgásérzékelős riasztó garantálja a biztonságot.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Rózsavölgyi Péter

  • +363069-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Ráckeve


Hasonló hirdetések

  • Eladó Családi ház, Ráckeve, Fanyilas, 129nm, 69900000 Ft
    Ráckeve, Fanyilas
    Ráckevén ajánlom figyelmébe az alábbi Családi házat. Az ingatlan Ráckevei-Soroksári Duna partján, kertvárosias környezetben helyezkedik el. Ráckeve egyik legszebb részén a Fanyilasban. Mindig mozgásban álló városi életmód, aktív sportos időtöltés vag...
    • Eladó ház, Lakás - Ráckeve
    2 napja, 19 órája
    69 900 000 Ft
  • Eladó Társasházi lakás, Ráckeve, Belváros, 105nm, 66900000 Ft
    Ráckeve, Belváros
    Ráckevén központtól pár perc séta távolságra, gyönyörű környezetben, családi házat kínálunk megvételre. Az utca csendes, nyugodt és rendezett, kulturált szomszédság jellemzi, központi elhelyezkedése teszi igazán vonzóvá. 2010 -ben épült téglából, az ...
    • Eladó ház, Lakás - Ráckeve
    1 hete
    66 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Rózsavölgyi Péter

  • +363069-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Ráckeve