Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Tokajtól 5 km-re családi ház eladó... - Rakamaz

21 900 000 Ft
Rakamaz
1 éve, 3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10217816
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 146
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladásra kínálunk Rakamazon, Tokajtól 5 km-re, egy 861 m2-es telken fekvő 146 m2-es 4 szobás, összkomfortos családi házat.
Falazata vegyes, szerkezetileg ép állapotú, teteje cseréppel fedett, szintén jó állapotú. A víz- és a villanyvezetékek cseréje megtörtént. Új korszerű, hőszigetelt műanyag ablakok kerültek beépítésre. A bejárati ajtó még az eredeti fa szerkezet, kiváló állapotban. Az épület külső szigetelést kapott, mely alacsony rezsiköltséget eredményez. Az otthon melegéről gázkazán és vegyes tüzelésű kazán egyaránt gondoskodik. A melegvizet gázbojler szolgáltatja. A szobák laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. A helyiségek falai festettek.
Az egész ház kellemes, világos, otthonos. Mivel frissen lett felújítva, ide azonnal lehet költözni. A hatalmas konyha kényelmes étkezési lehetőséget biztosít a családnak.
Az udvaron 25 m2-es garázs, a ház alatt pince található. A kert kellemes kikapcsolódást nyújthat a kertészkedés szerelmeseinek, de kiváló lehetőség családosoknak is baráti összejövetelre, bográcsozásra stb.
Az ingatlan kiváló lakhatási lehetőséget biztosít nagyobb családnak is, hiszen a ház vásárlásához falusi CSOK igénybe vehető, melynek teljeskörű ügyintézését vállaljuk.
A közelben minden megtalálható, ami a hétköznapokban szükséges. Óvoda, iskola, boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, játszótér. Kirándulási lehetőségek, Tokajban különböző látnivalók, bortúrák, rengeteg kikapcsolódási lehetőség.
Irodánk teljeskörű ügyintézéssel áll kedves ügyfelei részére. Ügyvéd, energetikus, bankfüggetlen hitelügyintéző várja hívásukat. CSOK, Falusi CSOK, babaváró és egyéb hitelek ügyintézése helyben!!!
Ne habozzon!!! Hívjon, akár hétvégén is.
Helyiséglista:
Szoba1: 24,8 M2
Szoba2: 19,2 m2
Szoba3: 12,1 m2
Szoba4: 14,5 m2
Fürdő: 10,12 m2
Konyha: 21 m2
Előtér: 14,4 m2
Terasz: 6,9 m2
Spájz: 7 m2
Kazánház: 16 m2

Hivatkozási szám: STARTLAK-7586627

Kapcsolat a hirdetővel
  • Otthonom

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Rakamaz


Hasonló hirdetések

  • Morotvaparti felújított ház eladó
    Rakamaz, 4465 Béke út 42
    Tokajtól 6 km-re (8 perc), Rakamazon a Morotva partján, felújított két lakrészes, összesen 4 és fél szobás családi ház TULAJDONOSTÓL eladó. Az épület száraz, talajvizektől mentes, a Morotva felé enyhén lejtős, szabályos formájú 1087m2-es telken helye...
    • Eladó ház, Lakás - Rakamaz
    2 hónapja, 1 hete
    25 990 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Otthonom

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Rakamaz