Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 181 m2-es családi ház Salgótarján, Pintértp.

48 000 000 Ft
Salgótarján Pintértp.
3 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11832016
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 7
  • Alapterület (m²): 181
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Csok+-ra is alkalmas.

Nógrád megye, Salgótarján Pintértelepen eladásra kínálok, egy kiváló állapotú, felújított, dupla-komfortos, alacsony rezsijű, szigetelt, 181 négyzetméteres hasznos alapterületű családi házat szaunával és más extrákkal, a hozzátartozó nagy méretű teremgarázzsal, kerttel és külső tárolóval együtt. A ház kétszintes tetőtér beépítéssel, és 10 cm- es külső szigetelést kapott. A műanyag nyílászárókon kívül,a gázkazán is új.

Az alsó szint akadálymentesített. A ház átalakítást követően jelenleg 5+2 szobás tehermantes.

Az otthon melegét többféle fűtési rendszer biztosít(hat)ja egyidejűleg. A gázkazánon kívül, vegyes-tüzelésű kazán is rendelkezésre áll, ezenfelül a házban kandallók is vannak.

Az elvégzett korszerűsítéseknek köszönhetően, az ingatlan fűtése, tiszta gázüzem esetén, csak havi 19 000 Ft, 22 fokos hőmérséklet mellett.

A középső lakószint átalakítása révén korszerű ún. amerikai konyhás lakótér, és nagy méretű nappali is kialakításra került.

Az ingatlanban különvezérelt"éjszakai" áram és 380 V is rendelkezésre áll. Az extrák közé tartozik: az úszókapus elektromos kapunyitás, a teremgarázs méretű gépkocsitároló, a rá épített műanyag ablakos lakrésznek is beillő tárolószobával, a házba integrált finn szauna, sportszoba, a kombinált üzemeltetésű bojler,a kertből nyíló körpanoráma a környező hegyvidékre.

A tehermentes ingatlan jó környéken helyezkedik el, a városközpont 3 km-re a helyi-járati buszmegálló pár méterre található.

Az ingatlan jó környéken helyezkedik el, a városközpont 3 km-re, a helyi-járati buszmegálló pár méterre található.

A Vízválasztói 3 tavas tórendszer 1,5 km-re,a Mátraszelei horgászvíz 7 km-re van. Sportolóknak, túrázóknak, a közeli Zagyvaróna városrészről indulva 3 -5 km-es távon belül elérhető a Salgói és a Somoskői vár, a Medves fennsík és a környék számos természeti szépsége.

A Budapest felé vezető 21-es számú 4 sávos főútvonal az ingatlantól 3 km-re található, melyen kb. 80 perces autóútra van a főváros. A két város közt állandó távolsági buszjárat indul minden órában, kb. 90 perces menetidővel.

Irodánkban ingatlanja adás-vételéhez teljes körű ügyintézést biztosítunk, ideértve a kedvezményes hitellehetőséget is.

Amennyiben a vásárláshoz el akarja adni saját ingatlanját, szívesen segítek.

Idegen anyanyelvű vevők részére is állok rendelkezésre. Eu-n kívüli vevők ügyében bejáratott gyakorlattal rendelkezem, ingatlan és hitelügyintézés egy kézben.

If you are foreign citizen, please do not hesitate to contact me via email.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Zánki Zoltán

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Salgótarján

Pintértp.


Hasonló hirdetések

  • Családi ház egy lakás áráért, keresett környéken, panorámával!
    Salgótarján
    Salgótarjánban az egyik legkedveltebb utcában eladó egy 35 m2-es családi ház, mely 1968-ban épült egy 570 m2-es telken. Környék: Mondhatni Salgótarján központjában de mégis egy kieső utcában. Erdő szélén, az utca végén egy igazán különleges környezet...
    • Eladó ház, Lakás - Salgótarján
    1 napja, 4 órája
    15 000 000 Ft
  • Eladó Panellakás, Salgótarján, Kemerovó lakótelep, 50nm, 12900000 Ft
    Salgótarján, Kemerovó lakótelep
    Salgótarjánban (Kemerovó lakótelep), 50 nm-es, 2 szobás, 2. emeleti, erélyes, műanyag ablakos lakás eladó! Helyiségei: 2 szoba, fürdőszoba, konyha, kamra, előszoba, közlekedő, erkély. A fűtést gázkonvektor, a melegvíz ellátást átfolyós gázbojler bizt...
    • Eladó ház, Lakás - Salgótarján
    1 napja, 14 órája
    12 900 000 Ft
  • Eladó 55 m2-es téglalakás Salgótarján, Vásártér
    Salgótarján, Vásártér
    Eladó Salgótarján kedvelt részén a Vásártéren 4.emeleti lakás! A lakás felújításigényes, eredeti állapotú, kivéve a fürdőszobát, mely kb. 10 éve fel lett újítva. A fűtésről gáz konvektorok gondoskodnak a melegvíz ellátás átfolyós vízmelegítőről bizto...
    • Eladó ház, Lakás - Salgótarján
    1 napja, 18 órája
    11 000 000 Ft
  • Eladó 51 m2-es családi ház Salgótarján, Nádasnál
    Salgótarján, Nádasnál
    Nógrád megyében, Salgótarjánban eladásra kínálok, kizárólag az OTP Ingatlanpont portfóliójából egy családi házat, melyet elsősorban vállalkozások részére ajánlok. Az ingatlan Salgótarján egyik,hanem a legforgalmasabb utcájában található, a Budapesti ...
    • Eladó ház, Lakás - Salgótarján
    2 napja, 12 órája
    24 000 000 Ft
  • Eladó családi ház Salgótarján
    Salgótarján, Csizmadiatelep
    Eladásra kínálok kizárólag a Gyémánt Ingatlan portfóliójából, Nógrád vármegye székhelyén, Salgótarján-Forgách telep csendes utcájában lévő felújítandó családi házat.   350m2-es telken fekszik 2 épület. Az első házban kialakításra került egy közlekedő...
    • Eladó ház, Lakás - Salgótarján
    4 napja, 11 órája
    5 490 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Zánki Zoltán

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Salgótarján

Pintértp.