Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 186 m2-es családi ház Salgótarján, Mellékutca

135 000 000 Ft
Salgótarján Mellékutca
5 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11561090
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 186
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Nógrád megye, Salgótarján csendes kertvárosi részén, eladó egy 186 nm bruttó alapterületű, 1 szintes, mediterrán tipusú, dupla komfortos családi ház.
A ház hasznos lakóterülete 112 nm, plusz 40 nm garázs és 34 nm terasz. Kiváló állapotú ingatlan, falazata 40-es ytong, kívül 5 cm-es szigeteléssel, illetve lépésálló nikecell szigeteléssel a padlók alatt és a padlás felől is. A lakóhelyiségek belső falazata pedig, üvegfátyollal borított.
Mindezeknek és a korszerű fűtésrendszerének köszönhetően, az ingatlan minimális költséggel fenntartható.
A 18 db-os Edge napelem rendszer, az áram fogyasztást teljesen ingyenessé teszi. A fűtés gáz kombi kazánnal üzemel, a nappaliban, a konyhában, közlekedőkben és a fürdőszobákban padlófűtés adja a meleget, ezekben a helyiségekben kerámia burkolatok találhatók, a többi szobában, ahol radiátorok a hőleadók, a burkolat tölgy keményfa parketta.
Az egyik fürdőszobában lávaköves Finn szauna kapott helyet, a terasz szomszédságában pedig, egy 6 személyes amerikai jacuzzi.
A kémények béléstesttel ellátottak, a nappaliban épített kandalló kéménye, Leier kerámiával bélelt.
A főépület mögött, 2 db fa falazatú tároló található, a gépkocsiknak pedig fűthető, dupla garázs /40 nm/ ad helyet, Hörmann tipusú , dupla szigetelésű, elektromos garázsajtóval, illetve a ház nagykapuja is elektromos, szintén Hörmann tipusú motorral.
A családi ház 2007-ben épült, vasalt sáv és vasalt lemez alappal (50 cm) cseréptetős, körbe kamerázott. A nyílászárók hőszigetelt üvegezésűek, műanyag tokkal. Az ingatlanhoz tartozó telek 634 nm nagyságú, körbekerített, parkosított. A telken grillező hely, gondozott díszkert, sziklakert, pálmafák, földfelszín alatti zárt csapadékvíz elvezető rendszer, Gabion támfal, öntözéshez az ásott kút vize használható szivattyúval, a ház előtt több autó számára burkolt parkoló került kialakításra.
Az épület átgondolt tervezéssel, jó elosztással épült, mindenhol minőségi anyagok beépítésével. Ezzel az ingatlannal csak annyi dolga van a vevőnek, hogy beköltözzön, saját ízlésvilága és fantáziája szerint berendezze.
Összességében elmondható hogy a teljesség igényével kivitelezett, magával ragadó, modern ergonomikusan kialakított élettér, tökéletes választás egy család számára, de némi átalakítás után, akár több magánrendelő is kialakítható benne.
Hitel és egyéb állami támogatások igénybevételéhez irodánk teljes körű, díjmentes segítséget nyújt.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Csirke Erika

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Salgótarján

Mellékutca


Hasonló hirdetések

  • Eladó Társasházi lakás, Salgótarján, Vásártér, Úttörők útja, 51nm, 16900000 Ft
    Salgótarján, Vásártér, Úttörők útja
    Nógrád megye, Salgótarján (Vásártér), 51 nm-es, 3. emeleti,déli fekvésü, dupla erkélyes, 2 szobás, tehermentes lakás eladó! A lakás 2010-ben felújításon esett át, kulturált, költségmentes állapotú. Az egyedi gyártású konyhabútor, gépekkel, valamint a...
    • Eladó ház, Lakás - Salgótarján
    1 napja, 4 órája
    16 900 000 Ft
  • Eladó 28 m2-es panellakás Salgótarján, Déryné út
    Salgótarján, Déryné út
    Eladó garzon Salgótarján Gorkij-lakótelepén!Salgótarjánban, a Gorkij-lakótelepen eladó egy 28 nm-es, erkélyes, 3. emeleti panellakás egy lift nélküli társasházban.A lakás előszobából, wc-s fürdőből, 1 szobából és konyhából áll, valamint egy több, min...
    • Eladó ház, Lakás - Salgótarján
    1 napja, 8 órája
    6 500 000 Ft
  • Eladó ikerház rész Salgótarján kedvelt családi házas részén rendezett, igényes kertkapcsolattal és a
    Salgótarján
    Salgótarján közkedvelt keresett családi házas részén a Kálmán Imre úton eladó egy felújított ikerház rész, igényes kertkapcsolattal és aknás garázzsal! Helyiségek az ingatlanban: - Előtér - Konyha+étkező - Nappali - Szoba - Félszoba - Fürdőszoba - El...
    • Eladó ház, Lakás - Salgótarján
    1 napja, 18 órája
    28 400 000 Ft
  • Belvárosi felújított lakás eladó!
    Salgótarján
    Salgótarjánban a Március 15. úton (belváros) 4. emeleti 49 m2-es, nagy erkélyes, összkomfortos, tehermentes, azonnal birtokba vehető, felújított lakás eladó! Környék: A lépcsőház soron található a teljesen új Salgó Klinika, mely magán praxist nyújt a...
    • Eladó ház, Lakás - Salgótarján
    1 napja, 18 órája
    22 900 000 Ft
  • JÓ HELYEN, JÓ ÁRON, 3 SZOBÁSSÁ ALAKÍTHATÓ ERKÉLYES LAKÁS A SZERPENTIN ÚTON!
    Salgótarján
    Eladásra kínálok egy zöldövezeti, csendes, világos, félemeleti, 46 m2-es, másfél szobás lakást Salgótarján frekventált részén, közel a városközponthoz. A tégla építésű társasház négyemeletes, átlagos állapotú, rendezett. A lakás a magasföldszinten ta...
    • Eladó ház, Lakás - Salgótarján
    1 napja, 21 órája
    12 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Csirke Erika

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Salgótarján

Mellékutca