Eladó Családi ház, Sárisáp, 315nm, 69000000 Ft

69 000 000 Ft
Sárisáp
1 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10932814
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 7
  • Alapterület (m²): 315
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Még mindig keresi álmai otthonát? Ha igen, jöjjön el, nézze meg ezt a több generáció részére is alkalmas családi házat.

Üres lett a fészek, mi új otthont keresünk.

Az újjászülető, természet szinte festőivé varázsolta a tájat, mely minket varázsol el, míg Budapestről Sárisápra jutunk. A tájat körülölelő hegyek és erdők túrázásra hívogatnak. Az értékes termőföldeken családok és gazdaságok munkájának gyümölcse, a kenyerünket biztosító búzamezők kísérik utunkat. Sárisápra beérve kellemes hangulatú, gondozott portálokkal találkozunk, míg egy csendes kis utcában megtaláljuk a keresett ingatlant. Ez a több generáció részére, esetleg vállalkozásra, befektetésre alkalmas ingatlan Sárisáp központjától karnyújtásnyira található. Itt iskola, óvoda, vásárlási lehetőség, és az életvitelhez szükséges egyéb intézmények egyaránt megtalálhatóak.

A kapuban állva egy csodálatos parkosított kert látványa hívogat. Akár vendégként, akár családtagként érkezik látogató tudja és érzi, hogy itt jól fogja érezni magát. Már a kapuban érezni a ház pozitív energiáit, és a házból sugárzó szeretetet.

Az 1053 m2-es összközműves telken kettő ház – egy kisebb és egy nagyobb – található.

A nagyobb ház
téglából épült, kétszintes, két önálló lakrészre osztva, de egy ajtó újranyitásával egyben is használható. Itt 6 szoba, 2 fürdőszoba, konyha és étkező, gardrób szoba, télikert és kellemes hangulatú, 17 m2-es, fedett terasz található. A ház jó elrendezésű, világos, napsütéses. A nagy és tágas szobák laminált padlóval, míg az egyéb helyiségek járólappal burkoltak. A lakások külön-külön villanyórával, a gáz és a víz külön-külön almérőkkel rendelkeznek. A lakások fűtése 2 db gázkazánnal, és egy vegyes tüzelésű kazánnal megoldott. A szobákban és az egyéb helyiségekben radiátor, vagy padlófűtés biztosítja a meleget, de kiegészítésként hűtő-fűtő klíma segíti a kellemes hőmérséklet elérését. A ház a folyamatos karbantartásának köszönhetően igen jó állapotú. A villanyvezetékek cseréje egy éven belül történt, míg a vízvezetékek cseréje kb 10 éve volt. A tető állapotát tekintve: nem igényel felújítást. A 10 cm-es szigetelésnek, a műanyag hő- és hangszigetelt ablakoknak, bejárati ajtónak köszönhetően az ingatlan igen alacsony rezsivel rendelkezik. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó, míg az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval kiegészítettek. A beltéri ajtók cseréje szintén növelte a lakások hangulatát. Kaputelefon kiépítve, míg a riasztó kiépítése folyamatban van.

A kisebb ház
Szoba, konyha, fürdőszoba, kamra és előtér helyiségekből áll. Itt a szobában parketta, míg a többi helyiségben járólap burkolat van.
Vastag, 60 cm-es vályog falazatának köszönhetően állandó, jó hőmérsékletet biztosít a ház lakói számára. Itt a fűtés konvektorral megoldott, de kandalló kiépítésére is van lehetőség. Mivel az udvar szintjénél magasabban alapra épült a ház, és a szigetelésnek köszönhetően teljesen száraz az ingatlan. A felújítás és karbantartás itt is folyamatos, így ennek köszönhetően 2 éve a tető lécezésének és a tető héjazatának cseréje készült el. Szükség esetén a tetőtér a szerkezet megbontása nélkül beépíthető, de kiválóan alkalmas tárolásra is. Jó elrendezésének köszönhetően a család bármely tagja esetleg vendég jól fogja itt érezni magát.

Egyéb információk
A házhoz több kulturált kialakítású melléképület is tartozik. Ezek egyikében található a kazánház, valamint a 35 m2-es kétállásos garázs. Ezek fölött a padlástér szintén jól hasznosítható. A kapu és a garázsok elektromos nyitórendszerrel kiépítettek. Ezek folytatásaként egy kb 15 m2-es szaletli található épített kemencével, ahol a családi, baráti társaság kellemes hangulatban töltheti el a pihenés óráit. A parkosított kert, és a térburkolattal fedett udvar lehetőséget biztosít medence felállítására is, ahol nagyobb társaság is jól érezheti magát, jól szórakozhat.
A vidéki házak elengedhetetlen része, az udvar hátsó részében található borospince, présház, és állattartásra is alkalmas elkerített épület és terület. A központi vízhálózatba vízlágyító rendszer lett beépítve. Az ingatlanban ipari áram is van, így vállalkozások részére is előnyös lehet. A kisebb házban 1X25 A, a nagyobb házban 2x25 A és 1x16 A biztosítja az áramellátást.

Vállalkozók, befektetők figyelem!

Az ingatlan vállalkozás, panzió, vendégház, esetleg szolgáltatások házának kialakítására is lehetőséget biztosíthat. A környezetet is figyelembe véve a falusi turizmus keretein belül túrázási lehetőség, lovarda, és egyéb szórakozási, kikapcsolódási lehetőség csábíthatja az idelátogatókat. Esztergom és Szlovákia közelsége további programok tervezését teszi lehetővé. Hasznosítás szempontjából csodás lehetőségek tárháza.

A telek hátsó részében lévő présház és pince némi csinosítgatás után 15-20 fő befogadására is alkalmas, így kialakítható benne esetleg egy „férfi barlang” is. De szervezhetőek lehetnek borkóstolók, egyéb találkozók, csapatépítő programok is. Mivel a kert ezen része a párhuzamos utcáról is megközelíthető, így az ingatlantól elkülönülten is hasznosítható.

Akár családjának, akár vállalkozásra keres ingatlant, addig ne döntsön vételről, míg ezt az ingatlant nem nézte meg, és nem érezte a hely varázsát és hangulatát.

Jöjjön el, nézze meg, hogy beleszerethessen.


terasz, pince, villany, gáz, víz, csatorna, összkomfortos, garázs, világos, kamra, gardrób, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Rózsa Éva

  • +367088-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Sárisáp


Hasonló hirdetések

  • Eladó 200 m2-es családi ház Sárisáp, Hunyadi János utca
    Sárisáp, Hunyadi János utca
    Alkalmi vétel! Falusi CSOK, CSOK PLUSZ!Sárisápon  eladó egy kétszintes,  200 nm hasznos lakóterű tégla+ytong  építésű, két generációs családi ház 690 nm-es telken!Az ingatlan 2 konyhával, 7 szobával, 2 fürdőszobával, 3 wc-vel,  hatalmas (60nm-es) műh...
    • Eladó ház, Lakás - Sárisáp
    2 hónapja
    54 900 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó ház Sárisápon!
    Sárisáp
    Eladásra kínálunk Sárisápon egy 56 m2-es 1szoba,konyha,fürdőszobás, egyedi fűtéses, vegyes falazatú házat. Telek mérete 509 m2. A ház Sárisáp főútján a központban helyezkedik el. Érdeklődni:06 20 315 45 06 Megosztásokat köszönöm!...
    • Eladó ház, Lakás - Sárisáp
    11 hónapja, 3 hete
    17 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Kedves kis ikerház eladó Sárisápon!
    Sárisáp
    Eladásra kínálok Sárisápon egy szépen felújított és karbantartott kis ikerházat.A ház fűtését cserépkályha biztosítja.Az ingatlanhoz pince,műhely és melléképületek is taroznak.A kertben termő gyümölcsfák vannak/ alma ,körte,meggy,barack,szőlő/.Gazdál...
    • Eladó ház, Lakás - Sárisáp
    1 éve, 4 hónapja
    29 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó Sárisápi Ingatlan
    Sárisáp, Dág
    Eladó Sárisápi Ingatlan! Egy 4000 m2 telken, termő gyümölcsös (gyümölcsfák+szőlő), állattartásra alkalmas (baromfiudvar) A telken lakóingatlan, garázs alatta egy nyárikonyha található. A lakórész felosztása: előszoba, konyha+ étkező rész, 2 szoba, fü...
    • Eladó ház, Lakás - Sárisáp
    6 éve, 5 hónapja
    8 500 000 Ft
  • Régen frissült
    eladó sárisápi családi ház
    Sárisáp
    Bp-től 40 km-re, Esztergomtól 15 km-re sürgősen eladó 5 szobás, 3 szintes családi ház. Akár több lakássá is alakítható....
    • Eladó ház, Lakás - Sárisáp
    8 éve, 8 hónapja
    12 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Rózsa Éva

  • +367088-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Sárisáp