Két különálló ház (akár 4 lakás) egy telken, csendes utcában

53 980 000 Ft
Sármellék
2 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11549484
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 8
  • Alapterület (m²): 184
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
NAGYCSALÁDOSOK, ÖSSZEKÖLTÖZŐK, BEFEKTETŐK, VÁLLALKOZÓK FIGYELMÉBE!

A Kis-Balaton festői vidékén, Sármelléken, rendezett, csendes, ugyanakkor jól megközelíthető utcában eladó egy 1330m2-es telken álló, két darab, külön álló, összesen 184m2 lakótérrel rendelkező, de könnyen bővíthető családi ház.

A telken egymás mögött két épület foglal helyet. Az utcához közelebb egy 102m2-es ház található, mely jelenlegi elrendezésében nappali + 3 különnyíló hálószobás, a szobákon kívül még egy fürdőszoba, külön wc, ablakos konyha, előszoba, illetve kazánház helyiségek kaptak benne helyet. Az épület tetőtere beépíthető.
Az utcától hátrébb található kisebbik ház 82m2-es, tágas, korábban garázsként funkcionáló nappaliszobája mellett további 3 szoba, egy ablakos könyha, egy fürdőszoba+wc és egy előszoba helyiségek találhatóak meg benne. A ház elő lett készítve tetőtér beépítésre, a felső szint külön bejárattal rendelkezik, fent az ablakok már be lettek építve, és a tető is át lett alakítva a bővítéshez. Mindkét ház masszív, tégla építésű, vasbeton födémmel rendelkezik.

A házak igény szerinti felújításra szorulnak. Kisebb felújítással is lakhatóvá varázsolhatóak, de természetesen nagyobb felújításuk, átalakításuk is lehetséges, a jól átgondolt alaprajzok rengeteg lehetőséget kínálnak. Mindkét ház gázfűtéses, a nagyobbik házat cirkó, a kisebbiket gázkonvektorok fűtik.

Az ingatlan kifejezetten előnyös választás nagycsaládosoknak, össze, vagy éppen két külön háztartásba költöző generációknak, mivel a két külön, tágas élettér jelenleg is adott, illetve tovább is bővíthető.
Befektetőknek, vállalkozóknak szintén kiemelten ajánlom, mivel több lakóegység kialakításával akár turisztikai célra, akár bérbeadásra, de továbbértékesítésre is magas hozammal kecsegtető lehetőség.

Az épületek 1330m2-es telken állnak, két külön utcai bejárat nyitása a házak számára megoldható. A telek bőséges helyet kínál parkolásra, pihenő, sütögetőhely, játszótér számára, de díszkert, veteményes is kényelmesen elhelyezhető ezek mellett. A szomszédság csendes és rendezett, a környéken jól szituált, modern, esztétikus épületek állnak.

Sármellék remek ellátottságú település, saját bölcsődével, óvodával, iskolával, rendelővel is rendelkezik. Bevásárlás céljára számos üzlet, piac, benzinkút is rendelkezésre áll helyben. A közeli buszmegállóból közvetlen járatok indulnak Zalavárra, Nagykanizsára és Keszthelyre is. Gépkocsival az M7 (- M76) autópálya és a 76-os főút felől a környezet könnyen és gyorsan elérhető.

Az ingatlan irányára: 53,98 M Ft

Irányár: 53980000 Ft

Referencia szám: HZ019194

Kapcsolat a hirdetővel
  • Borbély Ádám

  • +363063-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Sármellék


Hasonló hirdetések

  • A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínál SÁRMELLÉKI CSALÁDI HÁZAT.
    Sármellék
    A LIDO HOME KESZTHELY által kínált SÁRMELLÉKI CSALÁDI HÁZ jellemzői: - a családi ház Sármellék frekventált részén található, fontosabb célpontok bolt, óvoda, orvosi rendelő pár perc sétára -110 m²-es ingatlan 1998-ban épült, tégla épület, a 68 nm pad...
    • Eladó ház, Lakás - Sármellék
    1 napja, 17 órája
    49 990 000 Ft
  • Sármelléken családi ház eladó
    Sármellék
    A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínál SÁRMELLÉKI CSALÁDI HÁZAT. A LIDO HOME KESZTHELY által kínált SÁRMELLÉKI CSALÁDI HÁZ jellemzői: -Kettő különálló családi ház, 2098 m2-es telken a falu központi részéhez közel. -A hátsó ( 2.ház) 67 m2-es családi ház...
    • Eladó ház, Lakás - Sármellék
    1 napja, 17 órája
    19 950 000 Ft
  • Sármellék frekventált részén felújított családi ház eladó nagy telekkel!
    Sármellék
    A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínál SÁRMELLÉKI CSALÁDI HÁZAT. A LIDO HOME KESZTHELY által kínált SÁRMELLÉKI CSALÁDI HÁZ jellemzői: - a családi ház Sármellék frekventált részén található, fontosabb célpontok bolt,óvoda,orvosi rendelő séta távolságra ...
    • Eladó ház, Lakás - Sármellék
    1 napja, 17 órája
    53 000 000 Ft
  • Sármelléken kettő gazdasági épület eladó
    Sármellék
    A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja SÁRMELLÉKI TANYA/GAZDASÁGI ÉPÜLETEIT. A LIDO HOME KESZTHELY által kínált SÁRMELLÉKI TANYA/GAZDASÁGI ÉPÜLETEK jellemzői: - Sármelléki szőlőhegyi részen művelésben lévő 7291 m2-es zártkerti telek, amin egymás mell...
    • Eladó ház, Lakás - Sármellék
    1 napja, 17 órája
    15 990 000 Ft
  • Eladó, nagy részben felújított CSALÁDI HÁZ Sármelléken.
    Sármellék
    A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínál egy SÁRMELLÉKI CSALÁDI HÁZAT. A LIDO HOME KESZTHELY által kínált SÁRMELLÉKI CSALÁDI HÁZ jellemzői: - A 108 nm lakóterű, családi ház 871 nm-es telken helyezkedik el Sármellék frekventált területén. - A ház szinte t...
    • Eladó ház, Lakás - Sármellék
    1 napja, 17 órája
    58 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Borbély Ádám

  • +363063-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Sármellék