Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó Ház, Sarud

52 000 000 Ft
Sarud
4 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11644077
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 73
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KITŰNŐ ÁLLAPOTBAN LÉVŐ, FELÚJÍTOTT KÉTEGYSÉGES APARTMANKÉNT HASZNÁLT (KÉTGENERÁCIÓS) CSALÁDI HÁZ ELADÓ SARUDON!!! A ház 73,4 m2 hasznos alapterületű, FALUSI CSOK-ra alkalmas, komfortos, 1+3 szobás, összközműves, 1079 m2-es telekkel, a Tisza-tótól 2,8 km-re!!! A ház fel van készítve akár azonnali apartman kiadásra, engedéllyel rendelkezik!!! A lakóépület kb. az 1950-es években épült, vályog falazattal, födém saralt fagerendás, tetőn cserépfedés, homlokzaton új nemesvakolat. Felújítások: teljes villanyvezeték csere, H tarifa (2 klíma miatt), bejárati ajtók és az ablakok cseréje műanyagra, belső burkolás, új fürdő kialakítása, külső homlokzat felújítása, belső vakolás (amerikai lélegző vakolat), festés, udvar rendezés, kerti bútorok, új kapuk (kis, nagy).
Ingatlanvásárlás szempontjából kitűnő választás, jó befektetés, alkalmas lakóháznak, apartmannak, üdülőnek egyaránt!!! Az ingatlan azonnal költözhető, ideális környezet lehet gyermekes családoknak, de a nyugalomra, pihenésre vágyó idősebb korosztálynak is, vízközelsége miatt elsősorban a Tisza-tó szerelmeseinek, horgászoknak is ajánljuk!!! A CSOK mellett a településen a Falusi CSOK is igénybe vehető, a ház arra alkalmas, melynek teljes körű ügyintézését és az esetleges banki finanszírozás előkészítését díjmentesen vállaljuk!!!
A telek körbe van kerítve, aszfaltozott útról jól megközelíthető, az apartmanokhoz tartozó udvarrész rendezett, rajta: kerti csap, 2 sütő-főzőhely, fedett terasz, hinta, gyümölcsfák (füge, őszibarack, dió).
A teljes bútorzat és berendezés - a személyes tárgyak kivételével - az ár részét képezi, az ingatlan azonnal költözhető!!!
Tulajdoni lapja tiszta (per-, teher-, és igénymentes)!!!
Helységek: szoba, 3 félszoba, 2 konyha, 2 fürdő (WC-vel), garázsnak alkalmas tároló (vagy akár 3. apartman kialakítására is, ez a helyiség az eredeti állapotában van), tornác, terasz.
Fűtés: a két apartmanban 1-1 fűtő-hűtő klíma.
Melegvíz: villanybojler.
Közművek: víz, villany, szennyvíz, gázcsonk.
A telek területe: 1079 m2.
Közelben: központ 700 m-re, Tisza-tó 3 km-re.
Sarud közvetlenül a Tisza-tó mellett fekvő Heves megyei település, az egyik legnépszerűbb Tisza-tavi község, Tiszanána és Újlőrincfalva között. A településen nagy az idegenforgalom, kiváló a szabadvízi strandja, de működik itt hajókikötő, Aquaglide Élménypark és Vízi játszótér, Tisza-tavi miniZOO, HuculUdvar Lovasközpont is. Infrastrukturális ellátottság megfelelő, van óvoda, gyógyszertár, élelmiszer üzlet, orvosi rendelő, posta, különböző szolgáltatások. Az ingatlantól az M3-as autópálya 30 km-re, Tiszafüred 19 km-re, Poroszló 9 km-re!!! A legközelebbi nagyobb infrastruktúrával rendelkező város Tiszafüred, ahol a távolsági busz és vonatközlekedés kiváló (pályaudvarok), a város közúti megközelíthetősége szintén, ahol van: óvoda, általános iskola bölcsőde, óvoda, általános iskolák, gimnázium, szakközépiskola, szakmunkásképző, gyógyszertárak, nagy áruházak (TESCO, LIDL, SPAR, Penny), szakorvosi ellátások, fizioterápiás szolgáltatások, benzinkutak (MOL, SHELL, OIL), hivatalok, járási hivatal, okmányiroda.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor, lehetőleg a +36 30 299 74 16 telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez és CSOK-hoz teljes körűen (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása, kérelem gondozása stb.). A közművek átírását is elvégezzük az eladó és a vevő helyett!
Irányár: 52 millió Ft.
Referenciaszám: M262027

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss György

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Sarud


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Sarud
    Sarud
    Heves vármegye, a Tisza-tó mellett , Sarud központjában, családi ház- gyógyszertárral és működő apartman házzal együtt eladó. A főépület B30-as téglából épült, a 90-es években. Eltolt szintes, tetőszerkezetét cserép borítja. Nyílászárói fából készült...
    • Eladó ház, Lakás - Sarud
    1 napja, 4 órája
    98 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Sarud
    Sarud
    Heves megye, Tisza-tó, Sarud hétvégi házas nyaraló eladó! Eladóvá vált egy 51 m2-es, egyedi hangulatú nyaraló Sarudon, a Tisza-tóhoz közeli utcában. Az ingatlan betonalapra épült, az aljzatbeton felső szintje szigeteléssel ellátott. A külső falak fav...
    • Eladó ház, Lakás - Sarud
    1 napja, 4 órája
    22 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Sarud
    Sarud
    Heves megye, Tisza-tó, Sarud hétvégi házas nyaraló eladó! Eladóvá vált egy 51 m2-es, egyedi hangulatú nyaraló Sarudon, a Tisza-tóhoz közeli utcában. Az ingatlan betonalapra épült, az aljzatbeton felső szintje szigeteléssel ellátott. A külső falak fav...
    • Eladó ház, Lakás - Sarud
    1 napja, 4 órája
    22 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Sarud
    Sarud
    Álmodozik a csendről, a természet közelségéről és egy kényelmes otthonról? Ezt most megtalálta! Heves megye Sarud településén, a parthoz közel eladó egy kétszintes, 2 és fél szobás családi ház, amely tökéletesen alkalmas nyaralónak vagy állandó ottho...
    • Eladó ház, Lakás - Sarud
    2 napja, 1 órája
    27 500 000 Ft
  • Eladó Ház, Sarud
    Sarud
    Eladásra kínálok Heves vármegyében Sarudon egy kiváló adottságokkal rendelkező családi házat. A ház hasznos alapterülete 97,5 m2, mely egy 719 m2-es telken terül el. A földszinti 70m2, az emeleti lakrész pedig 27,5 m2. A ház beton alapra téglából épü...
    • Eladó ház, Lakás - Sarud
    2 napja, 6 órája
    29 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss György

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Sarud