Családi ház és üzlet, Simontornyán

31 900 000 Ft
Simontornya
1 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10487701
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 70
  • Hirdetés típusa: Kínál
Leírás
Ezen ház tulajdonosa is az Eladomazotthonom . com - ot választotta. Ha Te is a legjobb szolgáltatást várod el, és nem akarod ingatlanosokra bízni az otthonod, akkor keress minket!

Simontornyán eladó ez a felújított, egy hónapon belül birtokba vehető családi ház, egy működő miniABC-vel, mely egy személy számára önálló megélhetést biztosít, vagy akár ki is adható, így állandó bevételt hoz.

A házról természetesen - mint mindig - virtuális bemutatót készítettünk, melyet a hirdetésünkhöz lehetőség szerint mellékelünk. Ha nem találnád, akkor kérd tőlünk telefonon vagy üzenetben, szívesen elküldjük!
https://my.matterport.com/show/?m=3EFaK74DEAM


A telek két utcáról is megközelíthető, a háznak is két bejárata van. A ház két éve felújításon esett át, így az új tulajdonosnak nem lesz sok dolga vele. A házban a nagy nappali mellett két hálószoba, valamint egy étkező biztosítja, hogy akár egy nagyobb család számára is élhető terek álljanak rendelkezésre.
A ház fűtésére 3 különböző lehetőség is adott, így a rezsi mindig alacsonyan tartható.
- elektromos, hőtárolós kályha
- gázfűtés, mely kényelmes, távirányítóval vezérelhető, beállítható
- vegyes tüzelésű kazán

A sík telek 519 nm. Az egyik utcáról nyílik a már említett ABC és az autós beálló, mely a garázshoz tart. Rendelkezésre áll még egy garázs, mely az ABC raktáraként is szolgálhat. A másik utcáról egy gyalogos kapu nyílik.

A telken fúrt kút található, amellyel a nyári locsolás, medence feltöltése megoldható.

A házhoz tartozó ABC jelenleg is üzemel, és szép hasznot hoz a tulajdonosnak, hiszen a környéken iskola, sportpálya, sportcsarnok és számos cég is található, így biztosított a forgalom. A következő tulajdonos dönthet úgy, hogy ő maga viszi tovább az ABC-t, így gyakorlatilag egy biztos állás is jár a házhoz.
A bolt teljes árukészlete a vételár részét képezi. Az adásvételnél a bolt működése folyamatos maradhat, így az új tulajdonos viheti tovább a már kialakult vevőkört.
De ha erre nincs lehetősége vagy igénye, akkor az ABC kiadható bérbe is, így az havi bevételt generál majd a tulajdonos számára. Az ABC saját wc-vel ellátott, és minden mérőórája független a háztól. Igény szerint átalakítható kozmetikává, stb.
Az ABC-t jelenleg is online biztonsági kamerák védik. A fűtését/hűtését hűtő-fűtő klíma látja el.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Rózsavölgyi Péter

  • +363069-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Simontornya


Hasonló hirdetések

  • Eladó 85 m2-es családi ház Simontornya, Széchenyi utca
    Simontornya, Széchenyi utca
    Simontornya Szívében - Bájos 85nm-es Otthon 744nm-es TelkenÜdvözöljük Simontornya nyugodt környezetében található családi otthonban! Ez a varázslatos 85 négyzetméteres ingatlan tökéletes otthont kínál a családoknak vagy akár befektetőknek is.Az ingat...
    • Eladó ház, Lakás - Simontornya
    2 napja, 16 órája
    27 000 000 Ft
  • Eladó 78 m2-es családi ház Simontornya
    Simontornya
    Simontornyán eladó egy 78,6 négyzetméteres, vegyes falazatú, felújított ház! Az ingatlan teljes külső felújításon esett át, így a tetőszerkezet cserélve lett, héjazata új lemezcserép fedést kapott, valamint az ablakokat hőszigeteltre cserélték. A kül...
    • Eladó ház, Lakás - Simontornya
    3 napja, 20 órája
    15 500 000 Ft
  • Eladó 46 m2-es családi ház Simontornya
    Simontornya
    Simontornya egy csendes utcájában eladásra kínálok egy 46 négyzetméteres házat.Az ingatlan felújításra szorul, jelenleg 1 szobából, étkezőből, konyhából, fürdőszobából és előszobából áll. A ház mellett egy 30 négyzetméteres fedett garázs is található...
    • Eladó ház, Lakás - Simontornya
    3 napja, 20 órája
    4 500 000 Ft
  • Eladó 46 m2-es családi ház Simontornya
    Simontornya
    Simontornya egy csendes utcájában egy 959 négyzetméteres lakóövezeti telek és a mellette lévő külön 375 nm-es telken található 46nm-es ház eladó.A telek több jó állapotú melléképülettel, pincével és állattartásra alkalmas fa építménnyel rendelkezik. ...
    • Eladó ház, Lakás - Simontornya
    3 napja, 20 órája
    9 500 000 Ft
  • Eladó 65 m2-es téglalakás Simontornya
    Simontornya
    Egy szép világos, örök napfényes lakásra vágyik  Simontornya belvárosában?Ne keressen tovább, ebben a lakásban megtalálta, amire vágyik!A téglából épült társasház második emeletén található 65 nm-es, jó elosztású ingatlan.Minden helység külön bejárat...
    • Eladó ház, Lakás - Simontornya
    3 napja, 20 órája
    18 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Rózsavölgyi Péter

  • +363069-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Simontornya