Ezt a hirdetést archiválták.

Simontornya, Szent István utca, „3 az egyben„ 212 m2-en, Szent István király utca

Simontornya Szent István király utca
1 éve, 7 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó 78 m2-es családi ház Simontornya
    Simontornya
    Simontornyán eladó egy 78,6 négyzetméteres, vegyes falazatú, felújított ház! Az ingatlan teljes külső felújításon esett át, így a tetőszerkezet cserélve lett, héjazata új lemezcserép fedést kapott, valamint az ablakokat hőszigeteltre cserélték. A kül...
    • Eladó ház, Lakás - Simontornya
    1 napja, 22 órája
    15 500 000 Ft
  • Eladó 46 m2-es családi ház Simontornya
    Simontornya
    Simontornya egy csendes utcájában eladásra kínálok egy 46 négyzetméteres házat.Az ingatlan felújításra szorul, jelenleg 1 szobából, étkezőből, konyhából, fürdőszobából és előszobából áll. A ház mellett egy 30 négyzetméteres fedett garázs is található...
    • Eladó ház, Lakás - Simontornya
    1 napja, 22 órája
    4 500 000 Ft
  • Eladó 46 m2-es családi ház Simontornya
    Simontornya
    Simontornya egy csendes utcájában egy 959 négyzetméteres lakóövezeti telek és a mellette lévő külön 375 nm-es telken található 46nm-es ház eladó.A telek több jó állapotú melléképülettel, pincével és állattartásra alkalmas fa építménnyel rendelkezik. ...
    • Eladó ház, Lakás - Simontornya
    1 napja, 22 órája
    9 500 000 Ft
  • Eladó 65 m2-es téglalakás Simontornya
    Simontornya
    Egy szép világos, örök napfényes lakásra vágyik  Simontornya belvárosában?Ne keressen tovább, ebben a lakásban megtalálta, amire vágyik!A téglából épült társasház második emeletén található 65 nm-es, jó elosztású ingatlan.Minden helység külön bejárat...
    • Eladó ház, Lakás - Simontornya
    1 napja, 22 órája
    18 900 000 Ft
  • Eladó 103 m2-es családi ház Simontornya, Csendes
    Simontornya, Csendes
    Tolna megye, Simontornya központi részén eladó egy nettó 103 nm-es vegyes falazatú családi ház 784 nm-es telken. 3 gyermek esetén falusi csok támogatással megoldjuk Önnek a teljes felújítást, így Önnek és családjának nem kell, hogy fájjon a feje a mu...
    • Eladó ház, Lakás - Simontornya
    2 napja, 19 órája
    7 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9261495
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 212
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Járd be az ingatlant ezen az időt spóroló 3D bemutatón keresztül:
-          lakás és vendáglátó egység: [------]
-          utcafronti üzletek: [------]
Simontornyán eladó a Szent István utcában 658 m2-es telken, azonnal birtokba vehető, tehermentes, összesen 212 m2-es lakóház.
A megnevezésben több van, mint elsőre tűnik. Jelenleg 2 db üzlet (52 m2), 1 db lakás (40 m2) és egy darab vendéglátóegység (120 m2) van kialakítva. Fontos, hogy az ingatlan teljesen egybenyitható, akár egyetlen önálló 212 m2-es lakássá.
A teljes épület jellemzői: tégla falazat, fa és poroszsüveg boltozatú födém, fa nyílászárók hőszigetelő üvegezéssel. A teljes épületet felújították 2003-ban, ami érintette a közműveket, a vakolatot, nyílászárókat és a burkolatokat. A fűtés gázos házközponti rendszer, 2 db almérővel. A melegvíz ellátás jelenleg 2 db elektromos bojlerrel megoldott, de a házközponti fűtés is kis felújítás után alkalmas a melegvíz ellátásra.
A közművek tekintetében kettő részre bontható az ingatlan. Az utcafronti üzletek 1 egységet alkotnak, míg a lakás és a vendéglátó egység egy másikat.
Az üzletek, melyekben a burkolatokat 2012-ben felújítottak 72 Amperrel rendelkeznek külön villanyórán. A fűtés elszámolása almérővel megoldott.
A lakás (2012-ben a burkolatokat felújították) és a vendéglátó egység fűtés elszámolása almérővel megoldott. Itt a kettő rész 75 Amperen osztozik.
A leírást a legérdekesebb résszel, a vendéglátóegységgel kezdjük:
Ezt a részt teljesen a motoros életérzés lengi be, olyan egyedi ötletes kialakításokkal, mint a simontornyai bőrdíszműre utaló feliratok, a hinta a bárpultnál és a biliárd teremnél. A teljes belső design egyedi és ötletes. Hajdanán jól működő egység volt, jelenleg a tevékenység visszamondásra került. Felélesztése egy jó döntés lehet, hisz minden rendelkezésre áll hozzá.
Lakás: 40 m2 lakótérrel rendelkezik, hűtő-fűtő klímával szerelt. Egyedi és hangulatos 1 szobás lakás konyhával, fürdővel és wc-vel.
Üzletek: eredetileg egy légtér volt, amit 2012-ben gipszkarton és ytong falakkal leválasztottak és kialakítottak mosdót wc-vel, illetve szolárium helyiséget. Ekkor a burkolatokat is cserélték.
Az épület 658 m2 telekkel rendelkezik, ahol a parkolás megoldható.
A vendéglátó egység mellett található még 1 pince és 1 garázs is.
Összességében ez az épület jelen állapotában 15 év alatt megtérülő befektetés. Önálló lakóingatlan, esetleg több lakásos társasházként is remekül funkcionálna. 
A teljes épületben mozgásérzékelős riasztó rendszer lett kiépítve.
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődésed, keress bizalommal 

Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Simontornya

Szent István király utca

 
Elhelyezkedés
Simontornya

Szent István király utca