Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 57 m2-es téglalakás Siófok, Ezüstpart

131 750 000 Ft
Siófok Ezüstpart
5 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11262991
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 57
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A Balaton egyik leghangulatosabb páratlan panorámával rendelkező részén, az Ezüstparti Liszt Ferenc sétányon gondos és alapos tervező munka eredményeként kerül megvalósításra ez a közvetlen vízparti beruházás. A leendő lakók az átgondolt tervezésnek köszönhetően élvezhetik a Balaton igazi atmoszféráját. Az itt megvásárolt lakás második otthonként szolgálhat Siófok szerelmeseinek, ahol négy évszakon át élvezhetik a modern apartmanok kényelmét.

A fejlesztés sikerét jelzi, hogy az első két ütem lakásaiból mindössze 3 szabad maradt. A második és harmadik ütemben megvalósuló 58 lakásból most 30% befizetéssel lefoglalhatja az Önnek tetszőt.

Az értékesítés sikerének oka a gazdasági folyamatokban is keresendő: kiszámíthatóság és biztonság, a város évtizedek óta töretlen népszerűsége, a terület kivételes adottságai, növekvő helyi ingatlanárak, építőipari áremelkedések, infláció és a befektetők által folyamatos
hozamot biztosító lehetőségek keresése.

Az üdülő lakás közvetlen vízparti elhelyezkedése mellett az igényes tervezés és minőségi kivitelezés az apartmanok remek kihasználhatóságát és értékállóságát biztosítják.

A most elérhető lakossági és vállalati hiteleket igénybe veheti Magyarország piacvezető Bankcsoportjának 73 éves szakértelmére támaszkodva.

Az apartmanházak a tóra merőlegesen helyezkednek el, így biztosítva az otthonok nagy részéből az örök balatoni panorámát.

A társasház tetején igényesen kivitelezett, panorámás tetőteraszok kerülnek kialakításra, melyek egyedileg lesznek leválasztva, hogy a lehető legnagyobb privát szférát biztosítsák az exkluzív élet kedvelőinek. A tetőteraszon vízvételi, áramvételi lehetőség lesz, melyet lépcsőn lehet megközelíteni, így minden lehetőség adott egy kellemes, baráti, panorámás összejövetelhez.

A beépítendő anyagok kiválasztásánál, a magas minőség elengedhetetlen szempont volt.

A lakáselválasztó falak fokozott hangszigetelésűek, szolgálva a lakók békés pihenését.

A lakásokon belüli anyagok kiválasztása a leendő lakástulajdonos privilégiuma lesz, hogy minden tulajdonos saját ízlése, elképzelése szerint alakíthassa ki álmai nyaralóját.

A lakások fűtését és hűtését apartmanonként elhelyezett inverteres hőszivattyús levegős rendszer látja el, működése kivételesen energia-hatékony. A szobákba, nappalikba felszerelt beltéri egységek léghűtést és légfűtést biztosítanak, melynek köszönhetően rendkívül gyorsan hűtik le vagy fűtik fel a helyiséget.

Ha úgy érzi, hogy Ön egy igényesen kialakított otthont szeretne családja vagy barátai számára megvásárolni, akiknek igazi nyaralási lehetőséget kíván biztosítani, egyúttal értékálló befektetést keres akkor ez a 57 m2-es, két szoba plusz nappalis, 41 m2-es terasszal rendelkező vízparti apartman az Ön választása.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Katona Tamás

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Siófok

Ezüstpart


Hasonló hirdetések

  • Eladó Családi ház, Siófok, Kiliti-szőlőhegy, 325nm, 89900000 Ft
    Siófok, Kiliti-szőlőhegy
    CSAK AZ ÉN KÍNÁLATOMBAN ELÉRHETŐ! EGYEDI LEHETŐSÉG, AKÁR 3-4 GENERÁCIÓNAK IS MEGFELELHET AZ INGATLAN. SIÓFOK KILITI SZŐLŐHEGYEN, MÉG ÉPPEN A BELTERÜLETEN CSAK NÁLAM! TEHERMENTES! CSALÁDI HÁZ ELADÓ! AZ ÉPÜLETEK ÖSSZESSÉGE TERASZOK NÉLKÜL 325 nm. Ezen ...
    • Eladó ház, Lakás - Siófok
    7 órája, 38 perce
    89 900 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Siófok, Kiliti-szőlőhegy, 123nm, 116000000 Ft
    Siófok, Kiliti-szőlőhegy
    CSAK AZ ÉN KÍNÁLATOMBAN ELÉRHETŐ! TÉGLÁBÓL ÉPÜLT! EGYEDI LEHETŐSÉG, AKÁR 3 GENERÁCIÓNAK IS MEGFELELHET AZ INGATLAN. SIÓFOK KILITI KERTVÁROSI RÉSZÉN. TELJESEN FELÚJÍTOTT KERTES CSALÁDI HÁZ ELADÓ! GARÁZS! PINCE! A TELKEN VAN MÉG EGY KIS TÉGLÁBÓL ÉPÜLT ...
    • Eladó ház, Lakás - Siófok
    7 órája, 38 perce
    116 000 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Siófok, Belváros, 123nm, 79000000 Ft
    Siófok, Belváros
    CSAK A MI KÍNÁLATINKBAN! SIÓFOKON SOK SZOBÁS 2 SZINTES MASSZÍV CSALÁDI HÁZ ELADÓ! Siófon 1.5 km-re a parttól eladó egy nagyon jó állapotú családi kertes ház. A házban:6 szoba3 1 fél szoba,2 db fürdőszoba wc-vel,Nappali+amerikai konyha,Gardrób, Kamra,...
    • Eladó ház, Lakás - Siófok
    7 órája, 38 perce
    79 000 000 Ft
  • Eladó 41 m2-es téglalakás Siófok, Ezüstpart
    Siófok, Ezüstpart
    Új tulajdonosát keresi Siófokon a Liszt Ferenc sétányon egy 10. emeleti, nappali + 1 hálószobás, kiváló állapotú, panorámás apartman. Amennyiben értékálló és remek megtérülést biztosító, könnyen kiadható lakást keres a Balaton parton ezt az ingatlant...
    • Eladó ház, Lakás - Siófok
    1 napja, 14 órája
    69 900 000 Ft
  • Eladó 56 m2-es téglalakás Siófok
    Siófok
    A Siófoki Lakáskulcs-direct Ingatlaniroda kínálatából:Csodás Balatoni örök panoráma, vízparti partszakasz, medence, exclusive környezet!Siófok Aranypartján közvetlen vízparti társasház 5. emeletén eladó ez a páratlan adottságú és rendkívül igényes 56...
    • Eladó ház, Lakás - Siófok
    1 napja, 14 órája
    119 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Katona Tamás

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Siófok

Ezüstpart