Nyáron és télen is Balaton!

77 220 000 Ft
Siófok
5 napja, 20 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12368636
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 78
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kedves leendő Ügyfelem!

Olyan otthont vagy nyaralót keres, amely nem csak kényelmes és stílusos, hanem energiatakarékos és fenntartható is?
Nem szükséges tovább keresnie!
Egy rendkívüli lehetőség Siófokon, a Balaton közelében Budapesttől mindösszesen 50 percre autóval!
Új építésű, energiatakarékos léghőszivattyús, okosotthon megoldásokkal támogatott társasházi lakások Siófok-Sóstón BEVEZETŐ ÁRON ELADÓK!
Fektessen még ma a zöldebb és fenntarthatóbb jövőbe!

A SL. Residence 4 lakásos társasház egyedi lehetőséget nyújt a lakóknak, hogy elérjék Siófok-Sóstó nyújtotta nyugalmat!
Átadás: 2024 III. negyedév
Válogasson még MOST BEVEZETŐ 990 000 Ft nm2 áron a kínálatból!

Az építkezés során nagy hangsúlyt fektetnek a minőségi munkára és a kiváló minőségű anyagok használatára. Az épület minden részletét gondosan megtervezték, hogy a lakóknak maximális kényelmet és élvezetet nyújtson.

A léghőszivattyús, az extra ablakszigetelés és a grafitos hőszigetelő rendszer segítségével igazi fenntartható és környezettudatos életet élhet.
A léghőszivattyú hatékony és költséghatékony fűtést és hűtést biztosít, megtakarítást érhet el az energia számlákon és így csökkentve a karbonlábnyomot. Alacsony zajszintjének és testre szabható hőmérséklet-szabályozásának köszönhetően egész évben kényelmes környezetben élhet.
A plusz ablakszigetelés a hőveszteség ellen védi és javítja az energiatakarékosságot, melegen tartja az otthonát télen és hűvösen nyáron. Ez nem csak csökkenti az energia számlákat, hanem segít meghosszabbítani az épület élettartamát és csökkenti a költséges karbantartási problémák kockázatát.


A grafitos hőszigetelő rendszer szintén javítja az energiatakarékosságot, csökkentve a fűtési és hűtési költségeket és további megtakarítást az energia számlákon, rezsiköltségeken. A rendszer alacsony nedvességáteresztő képessége is csökkenti a páralecsapódást és a penészedés kialakulásának kockázatát a nem megfelelő használat esetén, így tovább csökkentve a költséges karbantartási, javítási, fenntartási problémák kockázatát.

A hirdetésben szereplő lakás az I. emeleten helyezkedik el, a hasznos alapterülete 61,29 m2 + nagyméretű 34,17 m2 terasz, nappali + 2 hálószoba kivitelezéssel biztosítja a kényelmes életvitelt.

Előtér: 5,37 m2
WC: 1,51 m2
Fürdőszoba: 4,41 m2
Konyha: 10,59 m2
Nappali: 15,82 m2
Hálószoba 1: 13,44 m2
Hálószoba 2: 10,15 m2
Terasz: 34,17 m2

Az épület mögötti kert egyedülálló és kényelmes helyet biztosít a lakóknak, hogy kikapcsolódjanak a friss levegőn. A parkolóban 4 autó számára lesz hely.

A léghőszivattyú, az extra ablakszigetelés és a grafitos hőszigetelő rendszer választásával olyan ingatlanba fektethet, amely hosszan tartó kényelmet és megtakarítást biztosít, miközben segít a környezet védelmében.

Lépjen velem kapcsolatba, hogy többet megtudjon erről a nagyszerű kombinációról, és egyeztessen időpontot egy olyan ingatlan megtekintésére, amely ezt az opciót tartalmazza.

Fektessen még ma a zöldebb és fenntarthatóbb jövőbe!

bútorozatlan, amerikai konyha

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss Dániel

  • +362057-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Siófok


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Siófok
    Siófok
    Megvételre kínálok Siófok üdülőövezetében egy 387 m2-es apartmanházat! A 2016-ban épült, folyamatos felújításon, átépítésen átesett ingatlan jelenleg 9 külön bejáratú apartmanra osztott, melyekből 6 apartmant üzemeltet a tulajdonos, 1 kialakítása jel...
    • Eladó ház, Lakás - Siófok
    1 napja, 13 órája
    592 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Siófok
    Siófok
    A Balaton egyik leghangulatosabb páratlan panorámával rendelkező részén, az Ezüstparti Liszt Ferenc sétányon gondos és alapos tervező munka eredményeként kerül megvalósításra ez a közvetlen vízparti beruházás. A leendő lakók az átgondolt tervezésnek ...
    • Eladó ház, Lakás - Siófok
    1 napja, 13 órája
    121 550 000 Ft
  • Eladó Lakás, Siófok
    Siófok
    Somogy megye, SIÓFOK, EZÜSTPART!!! Most épülő négylakásos társasházban ELADÓ a bal oldali, emeleti 63,5 nm-es LAKÁS és 53 nm-es saját kert. A társasház modern anyagok és technológiák felhasználásával, letisztult formákkal és praktikus megoldásokkal é...
    • Eladó ház, Lakás - Siófok
    1 napja, 13 órája
    83 200 000 Ft
  • Eladó Lakás, Siófok
    Siófok
    Siófok belvárosában kínálok megvételre egy 66 m2-es erkélyes lakást. A lakás állandó lakhatásra és kiadásra is kiválóan alkalmas. A szabadstrand, a Plázs és a városközpont egyaránt 600 méteren belül elérhető. A lakosokat kiszolgáló szociális, kulturá...
    • Eladó ház, Lakás - Siófok
    1 napja, 13 órája
    73 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Siófok
    Siófok
    Siófok folyamatosan fejlődő részén, nyugodt, csendes környéken, ÚJ ÉPÍTÉSŰ 133 m2-es szerkezetkész családi ház eladó! Az épület készültségi foka miatt még lehetőség van az egyéni igényeknek megfelelő kialakításra. Tervezett elrendezése szerint nagyon...
    • Eladó ház, Lakás - Siófok
    1 napja, 13 órája
    89 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss Dániel

  • +362057-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Siófok