Eladó Családi ház, Solymár, Kerekhegy, 230nm, 250000000 Ft

250 000 000 Ft
Solymár Kerekhegy
4 napja, 17 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12131852
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 230
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Amennyiben nyugodt környezetre vágyik, de mégis közel Budapesthez, szomszédai helyett inkább az erdőt nézné és a kellemes klímát élvezné, akkor ezt az ingatlant Önnek találták ki!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Solymár-Kerekhegy részén található, a Berzsenyi utcánál, az egyik legszebb utcában! Igényesen kiépített környezetben, mégis erdővel határos. Az utca aszfaltozott, csatornázott, teljes közművel ellátott. A 157-es "kék" busz megállója pár perc sétával megközelíthető, mellyel a szolgáltatóház, posta, patika, élelmiszerüzlet 5 perc alatt elérhető. A Francia iskola szintén csak pár perc autóútra található. HÜVI tömegközlekedéssel 15 perc, autóval 10 perc. Széll Kálmán tér tömegközlekedéssel 35-40 perc, autóval 20-25 perc.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Tágas, körbe napozott, 1060 nm-es telek. Az épület 2001-2002-ben épült, 3 szintes, az akkori elvárásokat magasan túlszárnyalva, minden luxust kielégítő elegáns családi ház. Porotherm téglából, szigeteléssel. Építészetileg egy hibátlan épület, mely leinformálható a generálkivitelezőnél.

Alapterülete 230 nm;

A földszinti részen:
Előtér, bútorozott gardrób, vendég mosdó-WC, tágas nappali (extra belmagassággal), étkező és konyha valamint a nappaliból egy üvegajtóval elválasztott 6 személyes Jakuzzi márkájú pezsgőfürdő található. Az étkezőből és a jacuzziból a kertbe is ki tudunk jutni. A konyha teljesen gépesített, melyek az elmúlt évben az elvárásoknak megfelelve ki lettek cserélve.

Az emeleten:
3 külön bejáratú, kényelmes méretű hálószoba, melyből 2 db a teraszon keresztül kertkapcsolatos.
A fürdőszobában 2 személyes Albatros kád, HOESCH vízlepergetős zuhanykabin, Laufen szaniterek, GROHE csaptelepek, zuhanypanel WC, bidé található. Külön garbróbszoba található az emeleti szinten.

A szuterénben
2 férőhelyes tágas garázs, mosókonyha, kazánszoba lett kialakítva.
Továbbá itt lett helyezkedik el a wellness részleg is, mely egy 6 személyes "FINNRELAX" szaunát, 2 éve átépített legmodernebb fürdőrészt, tusolókabinnal foglal magába.
Üvegfallal elválaszott részleg elött pihenőszoba található, melyben egy mindent elnyelő 7 méter hosszú beépített tolóajtós gardróbszekrény is található.

Az ingatlan egyik ékessége a kertészek folyamatos karbantartásával elért díszkert és az erdő tövében elhelyezett nyári-lak.

Itt minden a kényelmét szolgálja, érződik a kivitelezésen, hogy saját részre építtették, nem sajnálva a többlet kiadásokat. Nincsenek falon kívüli kábelek, kábelcsatornák. Itt minden kiváló állapotú és az évek során szinten tartott, olyan mint egy új építésű ház.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Fűtése egy 4 éves, WOLF márkájú gáz/cirkó kazánról történik részben padlófűtéssel. Gránit burkolatok, GROHE, Keico, Albatros, Jacuzzi szaniterek, igényes Hofstädter fanyílászárók. Klímával felszerelt.
A kertben TORO öntözőrendszer működik.

KÖLTSÉGEK:
Havi össz. rezsiköltsége 130e Ft-ra tehető.

PARKOLÁS:
2 férőhelyes, önálló garázs, melyet tartalmaz az irányár, illetve 1 további fedetlen felszíni beálló is rendelkezésre áll.

IRÁNYÁR:
250 MFt


terasz, amerikai konyha, étkező, pince, villany, gáz, víz, csatorna, összkomfortos, garázs, jó beosztású, világos, kamra, gardrób, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Németh Zoltán László

  • +367050-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Solymár

Kerekhegy


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház Solymár
    Solymár
    Solymár Budapesthez közeli részén, Természetvédelmi Terület közvetlen környezetében, végtelenül csendes erdei övezetben, aszfaltozott utcában, letisztult, elegáns, luxus családi ház 240 m2-es, nappali + 3 szobás, jakuzzival, szaunával, gardróbokkal é...
    • Eladó ház, Lakás - Solymár
    1 napja, 10 órája
    259 000 000 Ft
  • Eladó ház Solymár
    Solymár
    Eladásra kínálunk Solymáron bruttó 230 nm hasznos alapterülettel rendelkező, kétgenerációs családi házat. Az épületben radiátoros hőleadású gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is működtethető központi fűtésrendszer van kialakítva. A használati me...
    • Eladó ház, Lakás - Solymár
    1 napja, 12 órája
    110 000 000 Ft
  • Eladó ház Solymár
    Solymár
    Solymár kertvárosi részén, Pilisszentiván közelében eladó egy két szintes 240 nm- es ikerház fél, melyhez 709 nm-es telekrész tartozik. Különleges fekvése miatt egész nap fényárban úszik, meleget és a látványa különleges élményt biztosítva. A földszi...
    • Eladó ház, Lakás - Solymár
    1 napja, 12 órája
    159 900 000 Ft
  • Eladó 295 m2-es családi ház Solymár, Solymár
    Solymár, Solymár
    Solymár legszebb és frekventált részén Kerekhegyen kínálok megvételre egy örök és körpanorámás körbe napozott családi házat, melyet 2002-ben minőségi anyagokból építettek, egy széles utcafronttal rendelkező sík telekre. Az ingatlan páratlan adottságo...
    • Eladó ház, Lakás - Solymár
    1 napja, 13 órája
    169 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Solymár
    Solymár, Erdő utca
    Solymár Budapesthez közelebbi részén, az Erdő utcában eladó egy bruttó 359, netto 269 nm-es, belső 3 szintes, szigetelt családi ház, amely egy 1457 nm-es telken helyezkedik el. A nyeles telken található ingatlan alapjai 2002-ben kerültek le, de a csa...
    • Eladó ház, Lakás - Solymár
    1 napja, 13 órája
    119 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Németh Zoltán László

  • +367050-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Solymár

Kerekhegy