Eladó Családi ház, Solymár, Szélhegy, 137nm, 145000000 Ft

145 000 000 Ft
Solymár Szélhegy
1 hete, 1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11068014
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 137
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ELADÓ ÚJÉPÍTÉSŰ, EGY SZINTES CSALÁDI HÁZ SOLYMÁRON!

Ha családi otthonra vágysz nyugodt környezetben, ahol minden tágas és egy szinten elrendezett, akkor ez a 2021-ben épült, egy szintes családi ház vár rád Solymáron, a Szélhegy közelében! Az újépítésű ingatlan modern könnyűszerkezetes technológiával készült, és a tökéletes választás a harmonikus életstílusra törekvő családoknak.

A 137 m2-es nettó lakóterületnek köszönhetően minden helyiség kényelmesen elrendezett és külön nyílik, így szabadon áramolhat a természetes fény és friss levegő. A tágas nappali-étkező-konyha együttese körülbelül 63 m2-en terül el, melynek része egy 12,5 m2-es fedett és egy 15,6 m2-es nyitott terasz is, ahol a család összegyűlhet egy jó beszélgetésre vagy egy kellemes kerti grillezésre. A hálószobák szeparálva helyezkednek el. A kádas és zuhanyzós fürdőszoba még befejezésre vár. A kényelem érdekében az előszobából egy további zuhanyzóval ellátott WC is megközelíthető. Az étkezőhöz egy kamra és háztartási helyiség is kapcsolódik.
A szerkezet fa alapú, és 20 cm vastagságú külső szigeteléssel van ellátva, így a kényelem és a takarékosság egyaránt biztosított. Az időtálló Bramac cserépfedésű tető a biztonságos és esztétikus megoldást jelenti. Az építés tapasztalt és megbízható szakemberek keze munkáját dicséri, melyről szemléletes képeket is tudunk mutatni.

Az ingatlan belső falait glettelés után fehérre festették, így a berendezés során csak az egyéni ízlésre kell figyelni. Az ablakok redőnytokkal vannak ellátva, és a rovarháló kialakítása is lehetséges. A hűtő-fűtő klíma a tökéletes komfortérzetet biztosítja minden évszakban. Az elektromos kazánról működő padlófűtés kellemesen meleget biztosít a hidegebb hónapokban. Az ingatlanhoz napelem rendszer kiépítése is tervezhető, de a gáz is rendelkezésre áll, így a fenntarthatóság és a gazdaságosság szempontjából is kiváló megoldást kínál.

A 1398 nm-es belterületi telket családi házak és zöldövezet veszi körül, amely garantálja a kellemes környezetet. A ház az utcafront közelében épült, így mögötte egy nagyméretű kert terül el, ahol akár egy szaletli és egy medence is helyet kaphat. Az előkertben lehetőség van több autó számára kialakított beálló vagy garázs kialakítására.
A "nagy" fürdőszoba befejezésével és a kertrendezéssel pedig teljesen személyre szabott otthonná varázsolható.

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, így minden szükséges szolgáltatás és üzlet könnyen elérhető. A közlekedési lehetőségek kiválóak, a közelben található buszmegállóktól gyorsan elérhető a Solymári vasútállomás és a Budai fonódó villamos Bécsi úti állomása is.

Ne maradj le erről a kivételes lehetőségről, és válasszd a családias, modern és fenntartható otthont Solymár nyugodt környezetében!

amerikai konyha, villany, víz, csatorna, összkomfortos, világos, kamra, gardrób, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Manhertz Éva

  • +363097-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Solymár

Szélhegy


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Solymár
    Solymár, Erdő utca
    Solymár Budapesthez közelebbi részén, az Erdő utcában eladó egy bruttó 359, netto 269 nm-es, belső 3 szintes, szigetelt családi ház, amely egy 1457 nm-es telken helyezkedik el. A nyeles telken található ingatlan alapjai 2002-ben kerültek le, de a csa...
    • Eladó ház, Lakás - Solymár
    1 napja
    119 900 000 Ft
  • Eladó ház, Solymár
    Solymár, József Attila utca
    Solymáron központi részen most épülő lakóparkban eladó egy társasházi lakások.A lakások alatt teremgarázs lesz,melyből egyszerűen elérhető a lakótér.A házakhoz fűtött úton lehet eljutni a közlekedési útról. A lakóparkban több épülő lakás is található...
    • Eladó ház, Lakás - Solymár
    2 napja, 1 órája
    169 350 000 Ft
  • Eladó 295 m2-es családi ház Solymár, Solymár
    Solymár, Solymár
    Solymár legszebb és frekventált részén Kerekhegyen kínálok megvételre egy örök és körpanorámás körbe napozott családi házat, melyet 2002-ben minőségi anyagokból építettek, egy széles utcafronttal rendelkező sík telekre. Az ingatlan páratlan adottságo...
    • Eladó ház, Lakás - Solymár
    2 napja, 2 órája
    169 900 000 Ft
  • Eladó ház Solymár
    Solymár
    Eladásra kínálunk Solymáron bruttó 230 nm hasznos alapterülettel rendelkező, kétgenerációs családi házat. Az épületben radiátoros hőleadású gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal is működtethető központi fűtésrendszer van kialakítva. A használati me...
    • Eladó ház, Lakás - Solymár
    1 napja, 2 órája
    110 000 000 Ft
  • Eladó ház Solymár
    Solymár
    Solymár kertvárosi részén, Pilisszentiván közelében eladó egy két szintes 240 nm- es ikerház fél, melyhez 709 nm-es telekrész tartozik. Különleges fekvése miatt egész nap fényárban úszik, meleget és a látványa különleges élményt biztosítva. A földszi...
    • Eladó ház, Lakás - Solymár
    1 napja, 2 órája
    159 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Manhertz Éva

  • +363097-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Solymár

Szélhegy