Eladó 225 m2-es családi ház Sóskút

180 000 000 Ft
Sóskút
2 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10424723
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 9
  • Alapterület (m²): 225
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ÚJ ÉPÍTÉSŰ, KÉTGENERÁCIÓS ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ ELADÓ SÓSKÚTON!

ENERGIATAKARÉKOS, KERTKAPCSOLATOS, GARÁZZSOS,+ NÉGY KOCSIBEÁLLÓS,HŐSZIVATTYÚS FŰTÉSSEL+NAPELEM!

BURKOLATOK KIVÁLASZTÁSA UTÁN, SZINTE AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

Olyan Otthonra vágyik, amely minden nap ámulatba ejti? Önnek is tetszenek a letisztult idomok és a modern formatervezés? Akkor ez a kertkapcsolatos, külön bejárattal rendelkező lakás lehet, hogy éppen Önnek épült!

Magas minőségű ingatlan, ha Ön is ezt keresi, akkor most megtalálta!

Budapesttől 20 km-re fekvő,utazás szempontjából 12 percnyi távolságra, a dinamikusan fejlődő Sóskúton, kínálom ezt az igényes lakást!

Sóskúton, eladó egy 225 négyzetméter alapterületű 2 nappali + 7 szobás, 4 kocsibeállóval, teraszos duplakomfortos 560 négyzetméteres, telken.


Az ingatlan a legjobb minőségű építőanyagok felhasználásával épült,hogy az ingatlanvásárlás hosszú távon is értékálló befektetés legyen az itt élő emberek számára.

A ház vasalt sávbeton alapozással, 30-as Porotherm téglából épül 12 cm-es dryvit szigeteléssel, belső tégla válaszfalak, gépi vakolás, betonfödém, a bukó-nyíló műanyag nyílászárók 3 rétegű 5 légkamrás kivitelezésűek.

A fűtést és melegvíz ellátást hőszivattyú biztosítja az egész házban padlófűtéssel + a tetőn 10 kw napelemmel,+ hűtő-fűtő klíma is beszerelésre kerül!

Az Ön dolga „csupán” a színek, burkolatok kiválasztása, hogy a munkálatok végeztével valóban otthon érezhesse magát!

A ház – csakúgy, mint a kivitelező számtalan, megtekinthető referencia háza esetében is – magas minőségi anyagok felhasználásával és magas műszaki tartalommal épül.

Ajánlom:
Ajánlom mindazon több gyerekes házaspároknak, pároknak, nyugdíjasoknak, összeköltözőknek, akik egy igazán kiváló, jól megközelíthető, jó adottságokkal rendelkező, csendes, nyugodt helyen szeretnék élni a mindennapjaikat. Ha szeretne kiszabadulni a városi körforgásból, de mégsem akar végleg elszakadni tőle, akkor a legjobb választás ez a környék, ahol az ébredés után saját teraszán kortyolhatja a reggeli kávéját, szippanthatja magába a friss levegőt és hallgathatja a madarak csicsergését.

Óvoda, iskola, buszmegálló, bevásárlási lehetőségek 3-5 percnyi gyalog távolságra.

HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN, NÉZZE MEG!

Szép napot és sikeres vásárlást kívánok Önnek!

Köszönöm hogy időt szánt hirdetésemre!


villany, csatorna, internet, garázs, tároló, terasz, kerthasználat, panoráma, alacsony fenntartási költség, amerikai konyha, autóbeálló, automata öntözőrendszer, boltok a közelben, bútorozatlan, csendes környék, energetikai tanúsítvány, étkező, iskola a közelben, jó közlekedés, kaputelefon, két bejárat, kettőnél több WC, klíma, központi elhelyezkedés, melléképület, modern szigetelés, napkollektor, nappali, padlófűtés, parketta, pince, riasztó, új nyílászárók, zöldterület

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kósa Edina

  • +362023-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Sóskút


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Sóskút
    Sóskút
    ELADÓ Budapest központjától 30 kilométerre, Sóskúton, egy 145 nm-es 2017-ben épűlt Ikerház.A ház Sóskút egy csendes, új építésü, családi házas környezetben található.Az ingatlanba lépve egy minden részletében megtervezett, hangulatos és izléses kertb...
    • Eladó ház, Lakás - Sóskút
    1 napja, 13 órája
    139 900 000 Ft
  • Eladó 246 m2-es családi ház Sóskút
    Sóskút
    Sóskút kedvelt kertvárosi részén, csendes, kényelmes utcában eladó, egy rendkívül igényes, 186 m2-es patinás, teljesen felújított, harmonikusan berendezett családi ház. Az 1286 m2-es gondozott és karbantartott telken, a tulajdonos ízléses stílusa sze...
    • Eladó ház, Lakás - Sóskút
    3 napja, 17 órája
    174 900 000 Ft
  • Eladó 127 m2-es családi ház Sóskút
    Sóskút
    Sóskúton csendes zsákutcában, M7 feljáróhoz közel, 471 nm telken, 167 nm családi ház eladó. A téglaépítésű ingatlan 1986-ban épült.A házban amerikai konyha étkezővel, 4 szoba, nappali, fürdő-wc, egy különálló wc, spejz található.A ház alatt 36 nm szu...
    • Eladó ház, Lakás - Sóskút
    3 napja, 17 órája
    67 900 000 Ft
  • Eladó 60 m2-es családi ház Sóskút, központi
    Sóskút, központi
    Sóskút központjához közel mégis nyugodt részén eladó egy különleges, teraszos ingatlan. Előnye, hogy a kert két utca közt fekszik ezért akár az alsó vagy a felső bejárata jól megközelíthető. Az ingatlan mindkét utcája jól parkolható, de a telken is m...
    • Eladó ház, Lakás - Sóskút
    1 hete, 4 napja
    29 000 000 Ft
  • Eladó ház, Sóskút
    Sóskút
    ELADÓ Budapest központjától 30 kilométerre, Sóskúton, egy 145 nm-es 2017-ben épűlt Ikerház. A ház Sóskút egy csendes, új építésü, családi házas környezetben található. Az ingatlanba lépve egy minden részletében megtervezett, hangulatos és izléses ker...
    • Eladó ház, Lakás - Sóskút
    1 hete, 6 napja
    139 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kósa Edina

  • +362023-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Sóskút