Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 1687 m2-es Családi ház Sukoró

800 000 000 Ft
Sukoró
3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10239368
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Alapterület (m²): 1687
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Festői környezetben Velencei tóra panorámás wellness hotelnek is alkalmas villa!

 

A Velencei-tó északi oldalán fekvő Sukoró festői dombvidékén, autóval kb. 35-40 percre, tömegközlekedéssel kb. 1 órára Budapesttől és a Balatontól, kb. 10-15 percre a Velencei-tótól, pár percre az M7-es autópályától és a 70-es főúttól, valamint Székesfehérvártól és Gárdonytól, csendes, forgalom mentes, zöldövezeti mellékutcában, a 3000 hektáros Lovasberényi véderdő közvetlen szomszédságában eladó, egy 8000 nm-es,                            összközműves telkeken fekvő, két épületszárnyra tagolt, összesen 1450 nm lakóterülettel + 175 nm-es wellness teremmel és az ahhoz kapcsolódó 62 nm-es napozóterasszal, áramoltatós úszómedencével, gőzkabinnal, szaunákkal és az ehhez kapcsolódó kiszolgáló helyiségekkel, örökpanorámás 200 nm-es és 154 nm-es térkövezett teraszokkal, présházzal, pincékkel és melléképületekkel, valamint két szalon jellegű kandallós márvány burkolatú végtelenül elegáns nappalival + 8 fürdőszobával is felszerelt kétágyas önálló vendégszobával, 4 apartmannal, valamint személyzeti szobákkal és étteremmel is rendelkező, a 90-es évek elején, rendkívül igényes és egyedi technológiával épült dupla gázkazán-fűtéses, igazán hangulatos és egyedi stílusú, jó állapotú, tehermentes, villaépület és borospince, amely exkluzív és különleges kialakításának köszönhetően tökéletesen alkalmas kastélyszállónak, wellness hotelnek, privát klinikának, de akár magántulajdonú családi birtoknak és különféle vállalkozások számára egyaránt.

TELEKTERÜLET:
A Velencei tóra örökpanorámás, 5 helyrajzi számon bejegyzett, 11 755 nm összeterületű, lakóövezeti besorolású, összközműves, parkosított, ősfás, a szomszédoktól jól szeparált telek, a 3000 hektáros Lovasberényi véderdő közvetlen szomszédságában található, aszfaltozott útfelületű zsákutcában. A birtokon termő borszőlő ültetvények, autentikusan felszerelt présház, borospincék, kerti konyha, kerti világítás, térkövezett kerti utak, kőlépcsők, márványburkolatú felületek, ösvények sétányok, autóbeállók, örökpanorámás térkövezett teraszok, az udvar teljes felületén összegyűjtött esővíztároló ciszterna, melléképület, elektromos kapun keresztül megközelíthető hat állásos autóbeálló, valamint gyümölcsfákkal (cseresznye, alma barack dió) és örökzöldekkel telepített díszkert került kialakításra.A birtok körüli telekterületek azért kerültek felvásárlásra, hogy a birtok a szomszédoktól jól szeparáltan, zavartalan és nyugodt, kikapcsolódást nyújtson az ott tartózkodók számára. A telkek területe további jelentős bővítési, beépítési és fejlesztési lehetőségeket hordoz magában.

ÉPÜLET:
Az épület 1989 és 1994 között épült példátlan igényességgel, egyedi megoldásokkal, időtálló klasszikus stílusban és technológiával, az egyedi és különleges adottságú telek tulajdonságainak tudatos kihasználásával. Két épületszárnyra tagolt, ennek köszönhetően két különálló épületként is funkcionálhat, akár ketté is osztható.A tervezése és megépítése minden apró részletre kiterjedő figyelemmel, 80 billenő kocsival tereprendezett és gránitsziklába ágyazott betonalappal, tégla falazattal, egyedi poliuretán hab hőszigeteléssel, autentikus szalmatető fedésű osztrák fenyőből ácsolt tetőszerkezettel, hőtárolós gáz-cirkókazán által működtetett padló és radiátor fűtéssel, egyedileg gyártott magas hő és hangszigetelésű Német nemesfa nyílászárókkal, egyedileg faragott és festett fa beltéri ajtókkal, márványból faragott lépcsőkkel és oszlopokkal, márvány kandallóval, valamint márvány, mészkő és nemesfa burkolatokkal, olasz szaniterekkel, szintén egyedileg faragott fa csillárral, ausztriai kovácsolt vas korlátokkal, tömör tölgyfa bejárati ajtóval, angol függönyökkel és drapériákkal, perzsa szőnyegekkel, 6 méter magas kandallós teraszkapcsolatos szalonnal, 12 különnyíló saját fürdőszobával és WC-vel felszerelt lakosztállyal, vendég és cselédszobákkal, klubszobával, étkező teremmel, pincékkel és felszerelt autentikus présházzal, napozóterasszaluszodával szaunákkal szabadtéri 6 személyes jakuzzival és zuhanyzókkal WC-kel felszerelt wellness teremmel, rendkívül időtálló és igényes kivitelezéssel, számtalan bővítési lehetőséggel, és a telek adottságainak maximális kihasználásával épült és került kivitelezésre. Állapota kiváló, folyamatosan karbantartott és időközönként a szükséges felújítások, alakítások el lettek végezve.

Ez ideáig magánbirtokként funkcionált, de tudatos és nagyvonalú kialakításának köszönhetően, kiválóan alkalmas volt illusztris vendégek fogadására, exkluzív körülményeket és magas színvonalú szolgáltatásokat és lehetőségeket biztosítva az ott tartózkodó, kikapcsolódni vagy pihenni vágyó vendégek, családi barátok számára, vagy akár üzleti tárgyalások, konferenciák prémium szállodai színvonalon történő lebonyolítására.
Ezen kitűnő és egyedi adottságainak, valamint számos bővítési lehetőségeinek okán, kis átalakítással kiválóan alkalmas magas színvonalú prémium szolgáltatásokat nyújtó, több csillagos wellness hotelnek, magánklinikának, de akár több generációs családi birtoknak, borászatnak, vadászháznak, lovas, vagy bármilyen más turisztikai vállalkozásnak. Több generáció szeparált együttélésére, vagy akár társasház kialakítására is alkalmas.

Budapest, a Velencei tó és a Balaton közelsége, a település fejlesztései, kitűnő infrastruktúrája, elhelyezkedése és adottságai, a környék hangulatos, különleges és természetközeli mivolta, valamint az ingatlan kiváló adottságai és ár-értékaránya okán befektetésnek is ajánlható.
A birtok a teljes alapberendezéssel kerülne átadásra.

Anno pénzt, időt és kapacitást nem kímélve, minden részletre kiterjedő figyelemmel került megtervezésre és kialakításra, abszolút saját részre, valamint illusztris vendégek, üzleti partnerek, családi barátok fogadására, üzleti tárgyalások, konferenciák reprezentációs célú lebonyolítására. Jelenkori kivitelezését beláthatatlan anyagi és időbeli ráfordítással lehetne csak megvalósítani.

Kérésre további képeket és alaprajzot küldök.
Irány ár: 800 millió Ft vagy 2.5 millió euró

Kapcsolat a hirdetővel
  • Papp Gabriella

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Sukoró


Hasonló hirdetések

  • Sukorón, Borjúvölgyre panorámás ikerházfél eladó!
    Sukoró
    A LIDO-HOME Székesfehérvár eladásra kínál Sukorón egy Borjú-völgyre panorámás házat. Zsákutca végén, az erdő mellett, átmenő forgalom nélküli, csendes nyugodt helyen található. Ikerház, belterület. Az ingatlan a 80-as években épült, az emelet csak 20...
    • Eladó ház, Lakás - Sukoró
    1 napja, 9 órája
    42 500 000 Ft
  • Eladó 122 m2-es családi ház Sukoró
    Sukoró
    Családi ház pompás panorámával, medencével!Eladó Sukorón egy 2007-ben átépített, felújított nádtetős ház, borospincével, igényesen kialakított társasági helyiséggel, medencével, kültéri bárral, grillel. Az ingatlan kellemes lakhatást biztosít az év m...
    • Eladó ház, Lakás - Sukoró
    1 napja, 12 órája
    157 164 000 Ft
  • Eladó - Nyaraló - Téliesített nyaraló
    Sukoró, Téliesített nyaraló
    4748. Sukorón, 1997-ben bővített és hőszigetelt, 80-as években épült, háromszintes, egész évben lakható, gázközponti fűtéses, iker jellegű faház nyaraló eladó. Az alsó szuterén szinten található az étkező és a konyha kemencével. A faház földszinti la...
    • Eladó ház, Lakás - Sukoró
    1 napja, 14 órája
    55 000 000 Ft
  • Eladó 118 m2-es családi ház Sukoró
    Sukoró
    VELENCEI-TÓ-ra panorámás - SUKORÓ belterületén - 2 szintes ház eladó. Az 531 nm telken található ház szintenként 65 nm-es, újonnan épült, amerikai konyha-nappalis, 3 hálószobás. Aszfaltos úton, télen-nyáron jól megközelíthető helyen található, gyönyö...
    • Eladó ház, Lakás - Sukoró
    1 napja, 14 órája
    107 000 000 Ft
  • Eladó ház, Sukoró
    Sukoró
    Sukoró déli lejtőjén egy panorámás lakóház új pihenni vágyó tulajdonosát keresi.A ketté osztott telek D-Nyi telekrészen egy csodálatos faház, pazar kilátással a tóra.A ház nappalijában egy kandallókályha, míg a szobákban elektromos panel található.Eb...
    • Eladó ház, Lakás - Sukoró
    2 napja, 14 órája
    49 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Papp Gabriella

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Sukoró