Eladó Ház, Szabadbattyán

99 000 000 Ft
Szabadbattyán
1 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11036693
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 144
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Csend és nyugalom, közel a megyeszékhelyhez! ÚJ NAPELLEMES RENDSZER !

Szeretne a nyüzsgő megyeszékhely közelében élni, miközben igényli a csendet, nyugalmat? Most megteheti!

Székesfehérvár közvetlen közelében, mégis csendes helyen elhelyezkedő, 2019-ben épült modern, letisztult formavilágú, 5 szobás családi házat kínálok megvételre!

Ritkán elérhető vétel a most piacra kerülő, 5 szobás családi ház, mindez 1 szinten! Szakítva a mostani szokásokkal ez a családi ház nem 3, hanem 5 szobával rendelkezik. A ház elrendezése nagyon jól megtervezett, átgondolt. A ház tágas tereinek köszönhetően kitűnő kényelmet nyújt a család minden tagjának.

A 3 gyermekes családok részére is ideális családi házban mindenkinek lehet saját hálószobája, ahová visszavonulhat, ahol elmélyülhet, például az olvasásban.

Amennyiben nincs szükség 4 hálószobára, az egyik szoba akár dolgozószobaként vagy vendégszobaként funkcionálhat.

Tágas és napfényes terek

Az azonos légtérben található konyha, étkező, nappali a közös együttléteknek ad teret. A tágas tér és a nappalit körülölelő természetes fény, szemet gyönyörködtető. Ideális hely a családi, baráti együttlétekre. A téli időszakban a napfényt beengedő, magasminőségű, exkluzív ablakoknak köszönhetően a fűtésköltség meglepően alacsony.

Az álomszép gépesített konyha kényelmét tovább fokozza a kamra, mely hatalmas segítség a mindennapokban.

A hálószobákban lapradiátorok, a fürdőszobában törölközőszárító radiátor, míg a ház többi helyiségében padlófűtés biztosítja a téli hónapokban a meleget.

Mosókonyhában kapott helyet melegvízért és fűtésért felelős kondenzációs gázkazán és a mosókonyha.

A fürdőszobában található egy sarokkád és a modern megjelenésű mosdópult, mely egzotikus megjelenése mellett hasznosnak bizonyul a tisztálkodáshoz szükséges eszközök elhelyezésében is. A wc külön nyíló helyiségben kapott helyet, a fürdőszoba mellett.

Ideális méretek

A napfényes nappaliból kilépve, a házhoz szorosan kapcsolódó teraszra érünk, ahol a nagy nyári melegek idején, egy medence is felállítható. A hatalmas méretű terasz ideális helyszíne lehet a madárcsicsergéssel kisért reggelinek vagy a csendben, nyugalomban eltölteni kívánt, közös vacsoráknak.

A mai kor igényeinek megfelelve a napelemrendszer, az okos megoldások egy része, az elektromos árnyékolás és a riasztó előkészítése megtörtént.

A 866 négyzetméteres telek megfelelő életteret biztosít tulajdonosának, miközben könnyen rendben tartható. Gyönyörű díszkert vagy igény szerint gyümölcsös alakítható ezen a területen. Akár épített medencében is gondolkodhat az új tulajdonos hiszen a beépítési korlátba könnyen beleférhet.



Remek elhelyezkedés

Az M7-es autópálya könnyen megközelíthető, így nem okoz gondot a Balaton, Székesfehérvár vagy Budapest gyors elérése.

Szabadbattyán, a közkedvelt biztonságos település, Székesfehérvártól kiépített kerékpárúton is megközelíthető. Jó választás azok számára, akik zöldövezetben, fákkal körülvett területen szeretnék a munkavégzés utáni szabadidejüket eltölteni.

Kinek ajánlom?

A természet közelségére szinte mindenkinek szüksége van ebben a rohanó világban. Találja meg Ön a nyugalmat ebben a magasminőségű anyagokból épült nagycsaládos házban!

Akiknek meleg szívvel ajánlom, sportos, természetet és nyugalmat kedvelő család részére. Számukra a legalkalmasabb, de azoknak is jó választás, akik barátaikat, rokonaikat szeretnék rendszeresen elszállásolni és együtt eltölteni a szabad óráikat.

Alkalmas a ház azoknak is akik home office-ban végzik a munkájukat, mert a napközben itt tapasztalható nyugalom, elősegíti a kreatív munkavégzést. Továbbá ajánlom azon vevőknek is, akik összeköltöznek, akik szeretnék egymást maguk mellett tudni.

Szabadbattyán központjától 850 méterre található nyugalom szigetéből pár perces sétával elérhetőek a fontos közintézmények, a közeli játszótér és a mindennapi bevásárláshoz szükséges üzlet vagy termelői piac. Akár a Balatonra menne le, akár otthon pihenne, akár a közelben dolgozna, ez a családi ház, a legjobb választás!

Jöjjön és szeressen bele ebbe modern csodás házba!



A ház helyiségei:

Nappali, konyha, étkező

4 hálószoba

Fürdőszoba + wc

Külön nyíló wc

Mosókonyha

Előszoba

Gardrób

Terasz

Technikai paraméterek:

alapozás: vasbeton bordás lemezlap

a főfalak klíma őrző okostéglából készültek POROTERHM k30 falazóblokk, 10 cm-es válaszfalak

a koszorú vasbetonból készült 12 hossz és 8 -as kengyelekkel gondosan tömörítve

fa gerendás födém

tetőszerkezet: nyeregtető fogópáros kivitelben, 10x15 szarufa, 15x15 szelemen, 5x5 fogópár keresztmetszetekkel

tetőfedés: antracit színű cseréppel készélt

tetőfólia: delta típusú üvegszál erősítésű

víz szigetelés: delta típusú lemezszigeteléssel készült

nyílászárók: a legmagasabb minőséget képviselő alumínium keretezésű, hőszigetelő üvegezésű Schüco üvegfalrendszer, emelő-toló nyílászárók, 3 rétegű hőszigetelt, biztonsági ablakok

hőszigetelés: homlokzati szigetelés 10 cm vastag grafitos szigetelés, födém szigetelés 20 kőzetgyapottal ellátva

bádogozás: 0.8 mm vastag alumínium lemez

Áramellátás: 3x16 A, 220 V és 380 V kiépítésre került

Hívjon ne maradjon le róla!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Mike Mariann

  • +363037-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szabadbattyán


Hasonló hirdetések

  • Zöldben megbújó CSALÁDI HÁZ eladó SZABADBATTYÁNBAN!
    Szabadbattyán
    A LIDO HOME SZÉKESFEHÉRVÁR eladásra kínál Szabadbattyánban CSALÁDI HÁZAT! KIZÁRÓLAG NÁLUNK! A LIDO HOME SZÉKESFEHÉRVÁR által kínált családi ház jellemzői: - Az ingatlan Székesfehérvártól 10 km-re Szabadbattyán egyik csendes utcájában helyezkedik el. ...
    • Eladó ház, Lakás - Szabadbattyán
    1 napja, 14 órája
    22 000 000 Ft
  • Új építésű családi ház Szabadbattyánban eladó!
    Szabadbattyán
    A LIDO HOME ingatlan székesfehérvári irodája eladásra kínálja ezt az új építésű CSALÁDI HÁZAT SZABADBATTYÁNBAN. Szabadbattyánban eladó egy minőségi anyagokból épülő, nappali + 3 szobás családbarát lakóház. A ház egy 867 m2-es telken megépülő, önálló ...
    • Eladó ház, Lakás - Szabadbattyán
    1 napja, 14 órája
    63 300 000 Ft
  • Természetes klímájú CSALÁDI HÁZ ELADÓ SZABADBATTYÁNBAN!
    Szabadbattyán
    A LIDO HOME SZÉKESFEHÉRVÁR eladásra kínál CSALÁDI HÁZAT SZABADBATTYÁNBAN!! A LIDO HOME SZÉKESFEHÉRVÁR által kínált CSALÁDI HÁZ jellemzői: Az ingatlan a folyamatosan fejlődő SZABADBATTYÁN központi részén található. Iskola, posta, ABC, 5 perc, óvoda, p...
    • Eladó ház, Lakás - Szabadbattyán
    1 napja, 14 órája
    28 000 000 Ft
  • Eladó 43 m2-es üdülő, nyaraló Szabadbattyán, Emmaróza
    Szabadbattyán, Emmaróza
    Székesfehérvárhoz közel, Emmarózán, 1420 m2-es telken, egyszintes, 43,6m2 hasznos lakóterű, (bruttó 70,32m2-es) egy szoba konyhás, DNY-i tájolású FELÚJÍTOTT TÉGLA ház, beépíthető terasszal, tárolóval eladó. Egy fedett bejáraton keresztül léphetünk a ...
    • Eladó ház, Lakás - Szabadbattyán
    1 napja, 17 órája
    22 900 000 Ft
  • Eladó 127 m2-es családi ház Szabadbattyán
    Szabadbattyán
    Vállalkozás és lakás, vagy lakás és vállalkozás egy helyenSzabadbattyán központi részén, nagyon kedvező áron eladó egy 127 négyzetméter lakótérrel, 80 négyzetméter pinceszinttel, és 100 négyzetméter műhellyel, ipari árammal rendelkező ingatlan. Az ös...
    • Eladó ház, Lakás - Szabadbattyán
    1 napja, 17 órája
    60 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Mike Mariann

  • +363037-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szabadbattyán