Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Különlegesség Szadán

320 000 000 Ft
Szada
11 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10486596
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 7
  • Alapterület (m²): 500
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ez a különleges kúria egyszerre elegáns, luxust árasztó, és ugyanakkor barátságos, otthonos, emberi. Minden négyzetmétere gondosan megtervezett és magas minőségben megépített. A birtok pedig igazi csoda: botanikus kertek is megirigyelnék ritka növényeit, a harmóniát árasztó, fantáziadús elrendezést, a kerti tó rendszert. Innen nincs hova elvágyni, minden adott a teljes élethez. Impozáns nappali kandallóval, méretes közös helységek, élhető méretű szobák, tágas fürdők nyújtanak kényelmes életteret. A kikapcsolódáshoz medence, rekreációs szoba, szauna, meditációs és üldögélős zugok a kertben, hatalmas terasz, erkélyek. 

 Az eladásra kínált villa Szada újonnan települt városrészében, jelentős méretű telkeken található családi házakkal, erdős,természetvédelmi terület szélén található. Ez a lakónegyed közel van a főúthoz, ahonnan perceken belül elérhető az autópálya, mégis korlátozott a forgalom, így nyugodt és csendes, de nem túl távoli fekvés.

A telek területe 2000 nm, a villa teljes bruttó területe több mint 500 m2, három szintre osztva. Északkelet-délnyugati tájolású, északi oldala az utcára, a bejáratra és a parkolóra néz, míg a déli oldala a tavak együttesére,  és a hátsó udvar botanikai gyűjteményére néz.

A házon belüli lakóterület nagy része (beleértve a nappali-étkezőt, a pihenőszobát és az első emeleti fő erkélyt, valamint a második emeleten négy hálószoba) a ház déli oldalán található. Az 5 hálószoba, 2 fürdőszoba és 2 gardrób egyenlő arányban van elosztva a ház nyugati és keleti oldala között, így akár egy többtagú család is elegendő életteret talál a házban és gond nélkül elválik, vagy több vendég is elhelyezhető. egyidejűleg.

Az  emeletről lépcső vezet a tetőtérbe. Ez a terület további 160 m2 alapterületű, alapvetően osztatlan területtel rendelkezik, amelyet úgy alakítottak ki, hogy a villa legnagyobb közösségi területe legyen. A hely kreatív, inspiráló dizájnja házimozi rendszerrel rendelkezik, és nyugodt olvasásra, vagy egy ital melletti hosszas beszélgetésre is alkalmas, de a terem további alkalmazásainak csak a képzelet szab határt. 

A ház körüli nagy kert változatos stílusban lett kialakítva, és mesésen gazdag botanikai gyűjteményt tartalmaz. A nappali előtt található nagy erkély közvetlenül köti össze a házat a kerttel és a medencével, így a kert alkalmas társasági eseményekre, valamint pihenésre, kikapcsolódásra.

Az előkertben óriási a burkolt parkoló, a házban lévő garázzsal együtt négy fedett parkolóhelyet biztosítanak a gépjárművek számára, és konfigurációtól függően akár tíz autó is beállhat a területen (az utcán további hely áll rendelkezésre). 

Egy mesterséges patak kalandos úton juttatja el a vizet a parkoló hátsó részéből a hátsó udvar hatalmas halastavaihoz.

A térkövezett út szintén a bejáratnál kezdődik, és a ház másik oldalán keresztül vezet a vonzó előkerttől a tóparti mólóhoz és az uszodához a gyümölcsösön keresztül.

A kert egyik különlegessége a két  síró fűzfa köré épült, szerszámosházként funkcionáló faház, amely a kert végében található,  és a hátsó udvar teljes botanikai gyűjteményét átfogó íves sétányokon keresztül érhető el. Ennek a háznak is van egy emelete, erkélyes, amely a lombkoronában nyújt menedéket, szellőzéssel az egész kertre és a villára, pihenésre alkalmas.

A hátsó udvaron belül is több helyet különítettek el meditációra és elmélkedésre.

A kert minden évszakban szépséget mutat; februártól az év végéig folyamatosan virágzik valami.

A legcsodálatosabb látványt természetesen májusban láthatjuk, amikor a rododendronok és azáleák alpesi gyűjteménye a fehértől a sárgán át a rózsaszínig és a liláig minden színben pompázik – és ezzel együtt számos más fa és cserje is virágzik ilyenkor. 

A nyári hőségben a kiterjedt előtetők nyújtanak menedéket, fürdőzésre csábít a tavacska és a medence, az erkélyen grillezés is remek lehetőség, így a kert folyamatosan ösztönzi a szabadtéri tevékenységeket.

Ősszel, a forró napok elmúltával a levelek a lombkoronát varázslatos színkaleidoszkóppá varázsolják, míg a virágzó hortenziák és mirtuszok tovább bővítik a pazar látványt.

A villa berendezése, bútorai külön megegyezés tárgyát képezik.

 

 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Oszlányi-Molnár Éva

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szada


Hasonló hirdetések

  • Befektetők figyelem! Akár négy lakás is kialakítható az ingatlanból!
    Szada
    CasaNetWork Gödöllő Ingatlaniroda kínálatában eladó Szadán, a Fenyvesligetben eladó 2000 nm-es telken lévő 3 szintes ikerház mindkét fele.KÜLÖNLEGES! EGYEDI! AZONNAL KÖLTÖZHETŐ! CSEND, NYUGALOM!A kétlakásos társasház 2001-ben épült 2000 négyzetmétere...
    • Eladó ház, Lakás - Szada
    1 hónapja, 1 hete
    280 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Oszlányi-Molnár Éva

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szada