Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Luxus családi ház

99 900 000 Ft
Szada
6 éve, 1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3981083
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 168
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Szada, legszebb és legcsendesebb környéken, 186 nm2-alapterületű, kétszintes téglaépületben igényes családi ház ELADÓ. (Összes hasznos lakóterület: kb.540nm2. Terem garázs 80nm2)

A ház alsó szintjén található: 2 szoba , tágas nappali kandallóval, konyha-étkező, szobákból nyíló fürdőkádas fürdőszoba, külön WC-el, piszoárral.

Pihenésünket a nappaliból és a medencétől nyíló hangulatos félig fedet 60nm2-es terasz szolgálja.
Az emeleten 2 nagy szoba,midkét szoba saját zuhanyzós fürdőszobával lett kialakítva, + beépített gardrób szoba mindkét helyen.

Az ingatlan felső szintjei klimatizáltak, minden szobában elérhető a kábel tv, a további kényelmet és biztonságot redőnyök, és a távfelügyeleti riasztórendszer biztosítja.

Teremgarázs 2 beállásos, ami össze van kapcsolva a szuterénnel, így a feljáró a szuterénen keresztül történik de természetesen a külső feljáróval is rendelkezik.

Szuterén, ( 4 helység) mosókonyha, WC, kazánhelység tárolóval, kondi szoba, tágas szauna helység feljáró medencéhez.
Az igényesen megépített és folyamatosan karbantartott ingatlanhoz tartozik 2200m2-es gyönyörűen parkosított örökzöldes ősfás kert egy kb 300m2 mesterséges halas tó.

A tóban dÍszhalak vannak telepítve, illetve tavi nővények.

A tó mellet egy rönkből készült szanetli stéggel, grillezővel, lett kialakítva, mely nyáron nagyon kellemes kikapcsolódást nyújt.

A kerti munkákrol kiadás után is a saját kertészünk gondoskodik.
Sokrétű adottságainak köszönhetően nagy családok számára is kiváló választás, továbbá a telek intimitása számos elképzelésnek adhat lehetőséget.

Műszaki:

A családi ház újszerű, 2000-ben épült, hő- és hangszigetelt nyílászárókkal, biztonsági bejárati ajtóval ellátott. Az ingatlan légkondicionált, a radiátorokon kívül padlófűtés is kialakításra került.
Környék-közlekedés:

Az ingatlan infrastruktúrája kiváló, Az ingatlan családi házas környéken helyezkedik el, Budapest 20-25 perc alatt elérhető autóval az M3-as autópályán, de tömegközlekedéssel is 20-25 perc Budapest közvetlen buszjárat. Iskola óvoda, bevásásrlási lehezőség, még gyalogossan is pár percre található.

Összességében: Ha egy igazán kiváló lehetőséget keres Szadán és fontos Önnek a modern stílus, az igényesség, a minőség, a panoráma a medence és a szauna, akkor ajánlom figyelmébe ezt az ingatlant, nem fog csalódást okozni.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kardos Eniko

  • 0630992-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szada


Hasonló hirdetések

  • Eladó - Családi ház - Szada csendes területén
    Szada, Szada csendes területén
    ELADÓ LUXUS-OKOSOTTHON SZADÁN!!! Eladásra kínálok Szada csendes részén egy 1246 nm-es telken épült, 310 nm-es, új építésű, nyugati fekvésű okos otthont. Az épület vasbeton alapra, porotherm téglából készült monolit födémmel, amelyre cserép héjazat ke...
    • Eladó ház, Lakás - Szada
    6 napja, 10 órája
    215 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó - Családi ház - Újépítésű luxus családi ház
    Szada, Újépítésű luxus családi ház
    Új építésű LUXUS családi ház eladó! Szada kertvárosi részén, csendes 1300 nm-es telken, # 290 nm (ebből hasznos lakótér: 260 nm ( 190cm belső belmagasságtól) erkély 19 nm, terasz 32 nm +60 nm-es dupla garázs +60 nm nyári konyha, grill terasz, + szaun...
    • Eladó ház, Lakás - Szada
    4 hónapja, 3 hete
    310 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kardos Eniko

  • 0630992-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szada