Eladó 125 m2-es családi ház Százhalombatta, 75

114 900 000 Ft
Százhalombatta 75
2 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11521592
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 125
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Olyan Otthonra vágyik, amely minden nap ámulatba ejti? Önnek is tetszenek a letisztult idomok és a modern formatervezés? Akkor ezen ház lehet, hogy éppen Önnek épül!

Magas minőségű ingatlan, megbízható kivitelező! Ha Ön is ezt keresi, akkor most megtalálta!

Budapesttől 25 km-re fekvő, utazás szempontjából 20 percnyi távolságra, a dinamikusan fejlődő Százhalombatta városában, kínálom ezt az igényes családi házat!

ALACSONY REZSIKÖLTSÉGEK ! HŐSZIVATTYÚ, H TARIFA, 5 DB KLÍMA ! MODERN FORMA, TÁGAS, NAPFÉNYES TEREK !

Százhalombatta, Dunafüred részén, eladó 270 m2-es, saját kertrésszel egy új építésű, két szintes, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, nettó 124.9 m2-es, 4 szoba + nappalis első ikerház, terasszal és kocsibeállóval.

Az ikerházak egy 670 m2-es telekre épülnek, társasházi alapító okirattal, saját helyrajzi számmal, elkerített telekrésszel és közműórákkal vehetik át az új tulajdonosok.

Az ikerház a mai technológia elvárásoknak megfelelően, kiváló minőségű anyagokból épült.
Az épület szigetelt, vasbeton sávalapra épült, 30-as Porotherm tégla tartófalakkal, 10-es vakolt tégla válaszfalakkal, beton födémmel.
A homlokzatra 15 cm-es dryvit, az aljzatra 10 cm-es lépésálló, a lábazatra 10 cm-es xps és a födémre 30 cm-es kőzetgyapot szigetelés került.
Műanyag, fehér, 3 réteg üvegezésű nyílászárókat építettek be, rejtett redőnytokkal felszerelve.

A fűtésről egy modern, 9 KW-os Immergas hőszivattyú gondoskodik, padlófűtés hőleadással, a meleg víz ellátásért a hőszivattyúra kötött 200 literes HMV tartály felel.
A hőszivattyúhoz a kedvezményes " H " tarifás elszámolás tartozik, ami a normál tarifás áram áránál sokkal kedvezőbb,így ez a nagy lakás a hőszivattyúnak, a "H" tarifának, a klímáknak és a szigetelésnek köszönhetően nagyon kedvező rezsiköltségekkel fenntartható.
A komfortos hőmérsékletről 5 db inverteres hűtő-fűtő klíma gondoskodik, a nappaliba és a 4 hálószobába kerültek felszerelésre.
Motoros nagykapun bejutva térkövezett kocsibeálló teszi kényelmessé a parkolást.

A földszinten egy 19.5 m2-es nappali, melyből nyílik egy 11.7 m2-es fedett teraszra, egy 19.7 m2-es konyha-étkező, egy 11.5 m2-es szoba, egy 4.2 m2-es zuhanyzó, egy 3.4 m2-es közlekedő, egy 2.9 m2-es előszoba, egy 1.3 m2-es Wc és egy 1.3 m2-es kamra található, valamint egy 2 m2-es fedett bejárat.
Az emeleten egy 16.4 m2-es szoba, egy 14.8 m2-es szoba, egy 11.9 m2-es szoba, egy 9 m2-es közlekedő-lépcsőtér, egy 7.2 m2-es fürdő és egy 5 m2-es gardrób található.

A hátsó ikerház már ELKELT!


Várható átadás: a ház kész, pénzügyi teljesítés után azonnal birtokba vehető.

Az ár a kulcsrakész állapotra vonatkozik.

A ház kivitelezője sok referenciával rendelkezik, a minőség biztosított.

Pár száz méterre iskola, óvoda, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek, gépkocsival az M0, M6 autópálya 5 perc alatt elérhető.

A hirdetésben szereplő adatok, információk, képek, alaprajzok stb... tájékoztató jellegűek! Irodánk az esetleges elírásokért felelősséget nem tud vállalni!

Tájékoztatjuk a kedves Érdeklődőket, hogy az ingatlan hirdetésében szereplő telefonszám felhívásával Önök hozzájárulnak személyes adataik (név, telefonszám), a hirdetést feladó MindenAmiHáz Kft. - által a bizalmas kezeléshez és nyilvántartáshoz.

Amennyiben az ajánlatom felkeltette az érdeklődését, kérem keressen telefonon.

Szép napot sikeres vásárlást kívánok!

Hívjon bizalommal akár hétvégén is!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pamuk Katalin

  • +363099-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Százhalombatta

75


Hasonló hirdetések

  • Új építésű ikerházi lakás, N+3 szoba + terasz + saját kert, önálló Hrsz szám
    Százhalombatta, Dunafüred
    Hivatkozzon erre, kód: 4670KE - ÚJ IKERHÁZI LAKÁS - ÖNÁLLÓ HRSZ SZÁM - NAPPALI + 3 SZOBA + TERASZ + SAJÁT KERT - HŐSZIVATTYÚS FŰTÉS - "A" ENERGETIKAI BESOROLÁS - MEGBÍZHATÓ, TŐKEERŐS BERUHÁZÓ Százhalombatta Dunafüredi részén csendes, család...
    • Eladó ház, Lakás - Százhalombatta
    13 órája, 54 perce
    72 900 000 Ft
  • Új ikerházi lakás, N+2 szoba + teraszok, saját kert
    Százhalombatta, Dunafüred
    Hivatkozzon erre, kód: 4669KE - ÚJ IKERHÁZI LAKÁS - ÖNÁLLÓ HRSZ SZÁM - NAPPALI + 2 SZOBA + TERASZ + SAJÁT KERT - HŐSZIVATTYÚS FŰTÉS - "A" ENERGETIKAI BESOROLÁS - MEGBÍZHATÓ, TŐKEERŐS BERUHÁZÓ Százhalombatta Dunafüredi részén csendes, család...
    • Eladó ház, Lakás - Százhalombatta
    13 órája, 54 perce
    59 900 000 Ft
  • Kód: 4668KE N+2 szobás, saját kertes új ikerházi lakás nagy terasszal, igény szerinti befejezéssel
    Százhalombatta, Dunafüred
    Hivatkozzon erre, kód: 4668KE - ÚJ IKERHÁZI LAKÁS - ÖNÁLLÓ HRSZ SZÁM - NAPPALI + 2 SZOBA + TERASZ + SAJÁT KERT - HŐSZIVATTYÚS FŰTÉS - "A" ENERGETIKAI BESOROLÁS - MEGBÍZHATÓ, TŐKEERŐS BERUHÁZÓ Százhalombatta Dunafüredi részén csendes, család...
    • Eladó ház, Lakás - Százhalombatta
    13 órája, 54 perce
    71 900 000 Ft
  • Eladó ház, Százhalombatta
    Százhalombatta
    Két generáció részére is alkalmas!Százhalombatta kertváros Újtelepi részén, központhoz közel, kulturált környezetben eladó 1983-ban téglából épült, összközműves, két lakó szinten 196 nm, dupla komfortos családi ház, alul szuterén, szerelőaknás garázz...
    • Eladó ház, Lakás - Százhalombatta
    1 napja, 12 órája
    142 000 000 Ft
  • Eladó 78 m2-es ikerház Százhalombatta,
    Százhalombatta
    CÉGTŐL! ÁLLAMI TÁMOGATÁS IGÉNYBE VEHETŐ! ÚJ IKER! Százhalombatta Óvárosában, Duna-parthoz közel eső részen, csendes családi házas környezetben, 774 nm-es telken, egyszintes 78 nm-es, teraszos, 3 szoba + nappalis, most épülő ikerház belső lakása, lekö...
    • Eladó ház, Lakás - Százhalombatta
    1 napja, 13 órája
    65 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pamuk Katalin

  • +363099-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Százhalombatta

75