Eladó százhalombattán egy felújítandó 54 nm-es, 2 szobás, 10. emeleti, panorámás panellakás!

32 000 000 Ft
Százhalombatta Kodály Zoltán sétány
1 napja, 4 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12041989
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 54
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Százhalombatta Déli lakótelepén eladásra kínáljuk ezt a teljesen felújítandó, 54 nm-es, 2 szobás lakást! Az ingatlan a legfelső emeleten van, és 3 irányba is nagyszerű panorámában gyönyörködhetünk: az erkélyről Dunafüredre, a konyhából Százhalombatta piacterére, a nagyszoba másik ablakából a Déli lakótelep felső részére egészen a Dunai finomítóig is ellátni!



 



A nagyobbik szoba méretéből eredően -és mivel plusz ablak is van-, akár két szoba is könnyedén kialakítható, ezzel megnövelve a lakóhelyiségek számát!



 



Helyiségek:



nappali (24,5 nm), hálószoba (11,9 nm), konyha (6,5 nm), fürdőszoba (2,6 nm), WC (0,9 nm), előszoba (5,8 nm), közlekedő (1,9 nm) és erkély (3 nm).



 



Az ingatlan egy hőszigetelt tízemeletes panelházban található, a lift folyamatosan karbantartott, a ház lakóközössége barátságos, segítőkész! A lakáshoz egy tároló is tartozik a ház alagsorában.



 



Itt egy modern kisváros központjában élhet, anélkül hogy a gépkocsiját kellene használnia! Itt minden közel van, a piactér, üzletek, iskola, uszoda, bankfiók, művelődési ház, buszmegálló pár perc séta! A vasútállomás, egészségügyi központ, vagy akár a Duna-part is elérhető gyalog 15-20 perc alatt!



Százhalombatta egy modern, élhető kisváros, Budapesttől Dél-Nyugati irányban a Duna mentén kb. 30 km távolságra fekszik! Magát a várost kiváló oktatási és nevelési intézmények, magas szintű egészségügyi ellátás, jó közbiztonság, változatos sportolási lehetőségek, játszóterek, kiemelkedő kulturális események jellemzik. A településen uszoda, strand, sportközpontok, lovarda, múzeum, régészeti park, hangulatos éttermek találhatóak. A város fejlett iparának köszönhetően számos munkalehetőség kínálkozik helyben. Tömegközlekedéssel, vonattal és busszal is könnyedén megoldható a munkába járás a fővárosba. Gépkocsival a 6-os, 7-es úton, az M6-os autópályán Budapest félóra alatt elérhető!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.



INGATLAN/HITEL/BIZTOSÍTÁS



 



Az ingatlanoknak mérete és ára van, az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen! Mi ezért - az értékbecsléstől a birtokbaadásig - végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél!



 



SZÍVÜGYÜNK AZ OTTHONOD!



 



Irodáink:



 



1163 Budapest, Veres Péter út 39.



2440 Százhalombatta,  Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)



 



Hívj bizalommal: Nádasi Norbert +36-20/2-380-380, nadasi.norbi@gacsohaz.hu



 



összkomfortos, lift, világos, panoráma, beépített konyhabútor, beépített szekrény, erkély, kaputelefon

Kapcsolat a hirdetővel
  • Nádasi Norbert

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Százhalombatta

Kodály Zoltán sétány


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Százhalombatta
    Százhalombatta, Fenyőfa utca
    Százhalombatta, Urbáriumi részén 3 szintes családi ház eladó! Többgenerációs, teraszos, erkélyes, garázsos, klimatizált otthon! A harmónikus színek és kiváló minőségű alapanyagok, a letisztult funkcionalitás egyedi és vidám atmoszférát teremtenek az ...
    • Eladó ház, Lakás - Százhalombatta
    1 napja, 4 órája
    195 000 000 Ft
  • Százhalombattán 56 nm-es, 2 szobás, összkomfortos, erkélyes lakás eladÓ!
    Százhalombatta
    CSOK kompatibilis! Százhalombatta, Pannónia lakótelep részén, negyedik emeleti, 56 nm-es, 2 szobás, összkomfortos, erkélyes lakás ELADÓ! Helyiségek: 2 szoba (12,3 nm, 25 nm), konyha (8 nm), fürdőszoba (5 nm), WC (2 nm), közlekedő, (3,7 nm), erkély (4...
    • Eladó ház, Lakás - Százhalombatta
    1 napja, 4 órája
    32 900 000 Ft
  • Százhalombatta Óváros részén, 192 nm-es telken, nettó 106,2 nm-es, 5 szobás, kétszintes, duplakomfor
    Százhalombatta
    Az ikerház 525 nm-es telekre épült. Az 1-es lakásokhoz, saját 70 nm-es kert tartozik. A ház Porotherm 30-as téglából, monolit vasbeton födémmel, nyeregtetővel, LEIER cserépfedéssel készült. A külső falak 15 cm-res Dryvit szigeteléssel, nemes vakolatt...
    • Eladó ház, Lakás - Százhalombatta
    1 napja, 4 órája
    96 900 000 Ft
  • Százhalombatta Óváros részén, 273 nm-es telken, nettó 106,2 nm-es, 5 szobás, kétszintes, duplakomfor
    Százhalombatta
    Az ikerház 525 nm-es telekre épült. Az 2-es lakásokhoz, saját 150 nm-es kert tartozik. A ház Porotherm 30-as téglából, monolit vasbeton födémmel, nyeregtetővel, LEIER cserépfedéssel készült. A külső falak 15 cm-res Dryvit szigeteléssel, nemes vakolat...
    • Eladó ház, Lakás - Százhalombatta
    1 napja, 4 órája
    102 900 000 Ft
  • Százhalombattán 93,17 nm-es, 4 szobás, duplakomfortos  lakás eladÓ!
    Százhalombatta
    Százhalombatta, Urbárium részén 93,17 nm-es, belső kétszintes, 4 szobás, duplakomfortos téglaépítésű lakás ELADÓ! A háromlakásos társasház 2024-ben lesz átalakítva, kivitelezve. A földszinten egy lakás az első emeleten és a tetőtérben két lakás lesz ...
    • Eladó ház, Lakás - Százhalombatta
    1 napja, 4 órája
    73 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Nádasi Norbert

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Százhalombatta

Kodály Zoltán sétány