Eladó százhalombattán ez az otthonos 3 hálószobás, 124 nm-es családi ház!

93 000 000 Ft
Százhalombatta
1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12170056
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 124
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Dunafüred kedvelt részén kínáljuk eladásra ezt a csodálatos, gyermekbarát otthont! Már az ingatlan elhelyezkedése is sejteti, hogy a környék ideális helyszín családoknak, forgalomtól távoli utcában, strandtól és a Tescótól is csak 200 méter távolságra, a városközpont is csak pár perc sétára található!



 



Az 1976-ben épült házat 2015-ben teljesen felújították, ami ebben az esetben azt jelenti hogy csak a falakat meghagyva újraépítették a házat! Teljesen új betonfödémet kapott, új tetőszerkezetet Bramac cserép héjazattal, így a tetőtér beépíthetővé vált (+ kb. 40 nm)! Új hőszigetelt FA nyílászárókat és szigetelést kapott a ház, korszerű padlófűtést és gázkazánt építettek be (meghagyva a vegyes-tüzelésű kazánt is)! A ház természetesen légkondicionált, hűtő-fűtő klímával is felszerelték.



Az ingatlan kívülről egy hagyományos földszintes családi ház benyomását kelti, de a lakásba belépve egy modern, ízléses otthont találunk! Már itt felfedezhető nemcsak a lakás tágassága, de praktikuma is! Az utólag hozzáépített előszobából egyből a hatalmas nappali, konyha és az étkező képe fogad, mely a folyosóval egybenyitva tűnik még nagyobbnak. Jobbra a jelképes folyosóra van felfűzve a 3 hálószoba, és a sarokkádas fürdő. A konyhából nyílik a látványos faszerkezettel fedett terasz, ami az év melegebb időszakában a családi élet tere, szerves egységben a kerttel!



A zárt hátsó kert is a gyerekeket szolgálja, mini játszótér, hinta, nyáron medence a pancsoláshoz! A ház másik oldalán alakították ki a két gépkocsi számára alkalmas fedett beállót, és hátul egy külön faház van a kerti szerszámok, gépek tárolására!



 



Megpróbáltunk megmutatni a képeken házról mindent amit lehet, de ha szeretné érezni az otthon értékét, jöjjön el és nézze meg személyesen!



 



Helyiségek:      konyha+nappali (34,6 nm), 3 hálószoba (21,2 nm, 2 x 10 nm), előszoba (6 nm), fürdő (5,1 nm), kamra (5,4 nm), kazánház (6,2 nm), műhely (11,5 nm) és fedett terasz (25 nm).



 



Százhalombatta egy modern, élhető kisváros, Budapesttől Dél-Nyugati irányban a Duna mentén kb. 30 km távolságra fekszik! Százhalombatta minden adottsággal rendelkezik, hogy egy család barát városnak hívjuk! Kiváló oktatási és nevelési intézmények (6 óvoda, 4 általános iskola, 2 középiskola), magas szintű egészségügyi ellátás, jó közbiztonság, változatos sportolási lehetőségek, játszóterek, kiemelkedő kulturális események jellemzik. A településen fedett uszoda, strand, sportközpontok, vízisporttelep, lovarda, múzeum, régészeti park, hangulatos éttermek találhatóak. A város fejlett iparának köszönhetően számos munkalehetőség kínálkozik helyben. Tömegközlekedéssel, vonattal és busszal is könnyedén megoldható a munkába járás a fővárosba. Gépkocsival a 6-os, 7-es úton, az M6-os autópályán Budapest félóra alatt elérhető!



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------



Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.



INGATLAN/HITEL/BIZTOSÍTÁS



 



Az ingatlanoknak mérete és ára van, az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen! Mi ezért - az értékbecsléstől a birtokbaadásig - végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél!



 



SZÍVÜGYÜNK AZ OTTHONOD!



 



Irodáink:



 



1163 Budapest, Veres Péter út 39.



2440 Százhalombatta,  Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)



 



Hívj bizalommal: Nádasi Norbert +36-20/2-380-380, nadasi.norbi@gacsohaz.hu



 



összkomfortos, kocsibeálló, saját parkoló, melléképület, kert, kertkapcsolatos, csendes, világos, beépített konyhabútor, amerikai konyha, terasz, internet, klíma

Kapcsolat a hirdetővel
  • Nádasi Norbert

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Százhalombatta


Hasonló hirdetések

  • Új építésű ikerházi lakás, N+3 szoba + terasz + saját kert, önálló Hrsz szám
    Százhalombatta, Dunafüred
    Hivatkozzon erre, kód: 4670KE - ÚJ IKERHÁZI LAKÁS - ÖNÁLLÓ HRSZ SZÁM - NAPPALI + 3 SZOBA + TERASZ + SAJÁT KERT - HŐSZIVATTYÚS FŰTÉS - "A" ENERGETIKAI BESOROLÁS - MEGBÍZHATÓ, TŐKEERŐS BERUHÁZÓ Százhalombatta Dunafüredi részén csendes, család...
    • Eladó ház, Lakás - Százhalombatta
    8 órája, 22 perce
    72 900 000 Ft
  • Új ikerházi lakás, N+2 szoba + teraszok, saját kert
    Százhalombatta, Dunafüred
    Hivatkozzon erre, kód: 4669KE - ÚJ IKERHÁZI LAKÁS - ÖNÁLLÓ HRSZ SZÁM - NAPPALI + 2 SZOBA + TERASZ + SAJÁT KERT - HŐSZIVATTYÚS FŰTÉS - "A" ENERGETIKAI BESOROLÁS - MEGBÍZHATÓ, TŐKEERŐS BERUHÁZÓ Százhalombatta Dunafüredi részén csendes, család...
    • Eladó ház, Lakás - Százhalombatta
    8 órája, 22 perce
    59 900 000 Ft
  • Kód: 4668KE N+2 szobás, saját kertes új ikerházi lakás nagy terasszal, igény szerinti befejezéssel
    Százhalombatta, Dunafüred
    Hivatkozzon erre, kód: 4668KE - ÚJ IKERHÁZI LAKÁS - ÖNÁLLÓ HRSZ SZÁM - NAPPALI + 2 SZOBA + TERASZ + SAJÁT KERT - HŐSZIVATTYÚS FŰTÉS - "A" ENERGETIKAI BESOROLÁS - MEGBÍZHATÓ, TŐKEERŐS BERUHÁZÓ Százhalombatta Dunafüredi részén csendes, család...
    • Eladó ház, Lakás - Százhalombatta
    8 órája, 22 perce
    71 900 000 Ft
  • Eladó ház, Százhalombatta
    Százhalombatta
    Két generáció részére is alkalmas!Százhalombatta kertváros Újtelepi részén, központhoz közel, kulturált környezetben eladó 1983-ban téglából épült, összközműves, két lakó szinten 196 nm, dupla komfortos családi ház, alul szuterén, szerelőaknás garázz...
    • Eladó ház, Lakás - Százhalombatta
    1 napja, 7 órája
    142 000 000 Ft
  • Eladó 78 m2-es ikerház Százhalombatta,
    Százhalombatta
    CÉGTŐL! ÁLLAMI TÁMOGATÁS IGÉNYBE VEHETŐ! ÚJ IKER! Százhalombatta Óvárosában, Duna-parthoz közel eső részen, csendes családi házas környezetben, 774 nm-es telken, egyszintes 78 nm-es, teraszos, 3 szoba + nappalis, most épülő ikerház belső lakása, lekö...
    • Eladó ház, Lakás - Százhalombatta
    1 napja, 7 órája
    65 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Nádasi Norbert

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Százhalombatta