Eladó százhalombattán frissen átadott, 3 szobás, penthouse lakás!

73 414 000 Ft
Százhalombatta Gesztenyés út
1 napja, 10 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10308626
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 75
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Használja ki az állami támogatásokat (CSOK, CSOK hitel, ÁFA visszatérítés, stb.) amíg lehet, hogy ebbe a korszerű, környezettudatos társasházban lakjon Százhalombatta kedvelt részén! Az Egészségügyi Központ közelében épülő 35 lakásos, liftes 4 emeletes, új társasház Százhalombatta legkorszerűbb lakásainak kényelmét élvezheti Ön is!



 



A ház Leier előregyártott betonelemeiből épült, hőszigeteléssel, hangszigeteléssel! A lakásokban padlófűtés került kiépítésre, melynek köszönhetően a fűtőtestek nem foglalnak helyet a helyiségekben, és az egész lakást egyenletesen felmelegíti. Emellett a hőszivattyús hűtés lehetővé teszi a nyári hónapokban a kellemes hőmérsékletű klímát otthonában.



Az ablakok 5 légkamrás nyílászárókkal rendelkeznek, melyek kiváló hőszigeteléssel bírnak, így a kellemes hőmérsékletet biztosítják otthonában. Emellett redőny is került az ablakokra, mely a napfény mellőzését szolgálja, ezzel csökkentheti a lakása nyári hűtésigényét.



Az ingatlanokhoz konyhabútor és modern fürdőszoba is tartozik, melyek praktikus és esztétikus megoldásokkal kerültek kialakításra. Az összes lakás minőségi hideg és meleg burkolatokkal lett ellátva, melyek stílusos megjelenést és könnyű tisztíthatóságot biztosítanak.



 



 



A hirdetésben szereplő lakás a legnagyobb a házban, 75 nm-es, lakótér (nappali-konyha), kamra, 2 hálószoba, fürdő, tágas előtér és erkély.



 Helyiségek:



Nappali-konyha (34,6 nm), 2 hálószoba (11,3 és 9,4 nm), fürdő (5,2 nm), WC (2 nm), előtér (9,4 nm), háztartási helyiség (3,6 nm) és erkély (10,6 nm).



 



Az ingatlanok ideális választások mindazon személyek számára, akik egy modern, kényelmes és energiatakarékos otthonra vágynak, kiváló helyen, minden fontos közvetlen közelében. Ha érdekli az ajánlatunk, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken!



 



AZONNAL KÖLTÖZHETŐ (Az albetétesítés megtörtént)! A lakásokhoz lehetőség van teremgarázs (5 millió forint) vagy kinti beálló (2 millió forint) vásárlására is, mely további kényelmet és biztonságot nyújt az autóval rendelkezőknek.



 



A lakások kitűnő elhelyezkedéssel rendelkeznek, közel találhatóak buszmegálló, egészségügyi központ, óvoda és üzletek. Ezáltal könnyen elérhetőek az alapvető szolgáltatások és az üzletek, így garantált a kényelmes és praktikus mindennapok kialakítása. A vasútállomás gyalog csak 5 perc, és félóránként jár vonat a Kellenföldi vasútállomásra. Vonattal mindössze 30 perc alatt érhető el Budapest.



Százhalombatta egy modern, élhető kisváros, Budapesttől Déli irányban a Duna mentén 25 km távolságra fekszik! Magát a várost kiváló oktatási és nevelési intézmények, magas szintű egészségügyi ellátás, jó közbiztonság, változatos sportolási lehetőségek, játszóterek, kiemelkedő kulturális események jellemzik. A településen uszoda, strand, sportközpontok, lovarda, múzeum, régészeti park, hangulatos éttermek találhatóak. A város fejlett iparának köszönhetően számos munkalehetőség kínálkozik helyben. Tömegközlekedéssel, vonattal és busszal is könnyedén megoldható a munkába járás a fővárosba. Gépkocsival a 6-os, 7-es úton, az M6-os autópályán Budapest félóra alatt elérhető!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.

INGATLAN/HITEL/BIZTOSÍTÁS



 



Az ingatlanoknak mérete és ára van, az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen! Mi ezért - az értékbecsléstől a birtokbaadásig - végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél!  



 



Szívügyünk az otthonod! 



 



Irodáink:



1163 Budapest, Veres Péter út 39.

2440 Százhalombatta,  Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)



 



Hívj bizalommal: Nádasi Norbert - 06 20/2-380-380 - nadasi.norbi@gacsohaz.hu



 



 



összkomfortos, lift, kocsibeálló, saját parkoló, garázs, kert, csendes, világos, panoráma, beépített konyhabútor, amerikai konyha, erkély, terasz, redőny, kábeltévé, internet, kaputelefon, klíma

Kapcsolat a hirdetővel
  • Nádasi Norbert

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Százhalombatta

Gesztenyés út


Hasonló hirdetések

  • Új építésű ikerházi lakás, N+3 szoba + terasz + saját kert, önálló Hrsz szám
    Százhalombatta, Dunafüred
    Hivatkozzon erre, kód: 4670KE - ÚJ IKERHÁZI LAKÁS - ÖNÁLLÓ HRSZ SZÁM - NAPPALI + 3 SZOBA + TERASZ + SAJÁT KERT - HŐSZIVATTYÚS FŰTÉS - "A" ENERGETIKAI BESOROLÁS - MEGBÍZHATÓ, TŐKEERŐS BERUHÁZÓ Százhalombatta Dunafüredi részén csendes, család...
    • Eladó ház, Lakás - Százhalombatta
    6 órája, 12 perce
    72 900 000 Ft
  • Új ikerházi lakás, N+2 szoba + teraszok, saját kert
    Százhalombatta, Dunafüred
    Hivatkozzon erre, kód: 4669KE - ÚJ IKERHÁZI LAKÁS - ÖNÁLLÓ HRSZ SZÁM - NAPPALI + 2 SZOBA + TERASZ + SAJÁT KERT - HŐSZIVATTYÚS FŰTÉS - "A" ENERGETIKAI BESOROLÁS - MEGBÍZHATÓ, TŐKEERŐS BERUHÁZÓ Százhalombatta Dunafüredi részén csendes, család...
    • Eladó ház, Lakás - Százhalombatta
    6 órája, 12 perce
    59 900 000 Ft
  • Kód: 4668KE N+2 szobás, saját kertes új ikerházi lakás nagy terasszal, igény szerinti befejezéssel
    Százhalombatta, Dunafüred
    Hivatkozzon erre, kód: 4668KE - ÚJ IKERHÁZI LAKÁS - ÖNÁLLÓ HRSZ SZÁM - NAPPALI + 2 SZOBA + TERASZ + SAJÁT KERT - HŐSZIVATTYÚS FŰTÉS - "A" ENERGETIKAI BESOROLÁS - MEGBÍZHATÓ, TŐKEERŐS BERUHÁZÓ Százhalombatta Dunafüredi részén csendes, család...
    • Eladó ház, Lakás - Százhalombatta
    6 órája, 12 perce
    71 900 000 Ft
  • Eladó ház, Százhalombatta
    Százhalombatta
    Két generáció részére is alkalmas!Százhalombatta kertváros Újtelepi részén, központhoz közel, kulturált környezetben eladó 1983-ban téglából épült, összközműves, két lakó szinten 196 nm, dupla komfortos családi ház, alul szuterén, szerelőaknás garázz...
    • Eladó ház, Lakás - Százhalombatta
    1 napja, 4 órája
    142 000 000 Ft
  • Eladó 78 m2-es ikerház Százhalombatta,
    Százhalombatta
    CÉGTŐL! ÁLLAMI TÁMOGATÁS IGÉNYBE VEHETŐ! ÚJ IKER! Százhalombatta Óvárosában, Duna-parthoz közel eső részen, csendes családi házas környezetben, 774 nm-es telken, egyszintes 78 nm-es, teraszos, 3 szoba + nappalis, most épülő ikerház belső lakása, lekö...
    • Eladó ház, Lakás - Százhalombatta
    1 napja, 5 órája
    65 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Nádasi Norbert

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Százhalombatta

Gesztenyés út