Felsővárosban, 78nm-es, kiváló állapotú, 2. emeleti ingatlan, saját udvarossal ;)

69 900 000 Ft
Szeged
1 hete, 5 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12389669
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 78
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kivételes ingatlan, csakis a mi kínálatunkban.


Szegeden, Felsőváros részén, Római körúthoz közel, csendes utcában eladásra kínálunk egy 78 nm-es, 2. emeleti, 3 szobás, kiváló állapotú ingatlant, praktikusan kialakított alaprajzzal, terasszal, kivételesen igényes és biztonságos, 2004-ben épült, udvari beállóval, rendezett, megtakarításokkal rendelkező, kamerával őrzött társasházban.


Az ingatlan igazi előnye a jó elhelyezkedésen kívül, a kevés lakásszámú, igényes lakóközösség és a társasházi, többnyire értelmiségi közeg, a kétlépéses beengedő rendszer, dupla kapualj, saját udvar-kertésszel és a funkcionálisan jól elhelyezkedő belső terek.


A közel 6 nm-es előszobába lépve, a szemünk elé tárul, szinte az otthon egész esszenciája. Itt minden igazi fából van, az ajtók az előszobai fakorlát és berakások, beépített bútorok. Ha balról - keletről pásztázzuk végig a lakást. Először az étkező a nappalival (~30nm), konyhával és a terasszal látható. Jobbra, a nyugati irányban a két teljes értékű (12.14nm) hálószoba, fürdőszoba található. Az előtérből kamra, mellékhelyiség, fürdőszoba.

 


Finanszírozás

CSOK PLUSZ programmal, továbbá készpénzzel és hitellel is megvásárolható ingatlan. A legjobb tudásunk és szakértelmünkkel várjuk új és meglévő Ügyfeleinket díjmentes tanácsadással és hitelügyintézéssel.

Műszaki
A nyeregtetővel rendelkező társasházat 2004-ben adták át, többnyire az eredeti lakók lakják, azóta is.

Orvos, ügyvéd, egykori rendőrszázados és más magasan kvalifikált lakók a bizonyítéka annak, hogy az épület megőrizte szinte teljes egészében az eredeti állapotát kívül és belül egyaránt.


A közösköltség 14.000Ft, amely tartalmazza a világítást, takarítást, felújítási alapot, szemétszállítást, biztosítást és az egyik kedvencemet, az udvarost. Az udvaros heti 3x jön a házba, kukákat üríteni, felsöpörni, akinek igénye van – a leveleket felvinni, kertet és az udvart ápolni. A lakásban bélelt kéménnyel rendelkező, önálló kazán van, amely készíti a melegvizet, ezzel együtt a radiátorokon keresztül a meleget. (megj.: a kazán az eredeti Vaillant, de kiváló állapotban van. Opcionálisan megegyezés kérdése, hogy a jelenlegi lakó építsen-e be új kazánt a megtakarításából vagy ne). A lakásban 1 db vízóra van és két darab klíma (külső és belső egységgel).

A klíma inkább csak kiegészítő műszaki tartalom, az árnyékos és kedvező beépítésű környezet miatt, nem igazán van rá szükség.


Környék

Az utca a Római körútra párhuzamos, csendes, keskenyebb szélességű, néhol egyirányú, több parkolási lehetőséget kínál a ház előtt is. A Felső Tisza-Partot köti össze a József Attila sugárúttal. A szűk környezet 4-5 szintes társasházakból áll. A Debreczeni utcáig bezárólag, SPAR, Általános Iskola, Pékség, Fitness Studio, Masszázsszalon, Kerékpárbolt, Játszóterek, Mini Market, Presszó áll a rendelkezésünkre. Néhány utcával távolabb, gyalogosan is könnyedén megközelíthetőleg található ATM, Bank, Gyógyszertár, Orvosi Rendelő is.

Közlekedés

Amennyiben tömegközlekedéssel kíván utazni, úgy a 10-es számú trolibusszal a Víztorony tértől – egészen az Aradi térig tud menni. Továbbá 73, 73Y, 74, 74Y buszokkal az Alsóvárostól, Petőfi Telepen át, akár Tápéig. A 84, 84A buszokkal Újszeged irányába. A közelben megáll a 20, 20A, 21 és az Auchan járat is.


Ajánljuk

Kiválóan alkalmas 1 vagy két gyerekes családok számára, akár CSOK Plusz programmal is. Ezen kívül ajánlom egyedülálló idősebbeknek, ahol szívesen tud fogadni egy-két vendéget néhány napra, továbbá házaspároknak is.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Szurdoki Kitti

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szeged


Hasonló hirdetések

  • Eladó Családi ház, Szeged, Újszeged, 200nm, 205000000 Ft
    Szeged, Újszeged
    Napfényes otthon a napfény városában Meleg hangulatú, jó ízlés világú nagy betűs otthont kínálok Szeged közkedvelt kertvárosában Újszegeden. A 200.- m2 es ház 2019.-ben épült egy csendes utcában. 861m2.-es telken. Az épület mediterrán stílusban, maga...
    • Eladó ház, Lakás - Szeged
    6 órája, 44 perce
    205 000 000 Ft
  • Eladó Társasházi lakás, Szeged, Római körút, 46nm, 33900000 Ft
    Szeged, Római körút
    Azonnal birtokba vehető téglalakást kínálok Szegeden a Tisza Part és a Belváros közelségében... Az ingatlant frekventált helyen a Római krt.-on találjuk, az épület merőleges a körútra ezáltal a jóval csendesebb privát hangulatú belső udvarra néz. Az ...
    • Eladó ház, Lakás - Szeged
    6 órája, 44 perce
    33 900 000 Ft
  • Eladó Üdülő, nyaraló, Szeged, Szőreg, 50nm, 8500000 Ft
    Szeged, Szőreg
    Különleges, hétvégi elvonulós ingatlan kínálok Szeged közigazgatási határán belül. A telket Újszeged és Szőreg határvonalán találjuk a Légió utcában. A telekrész 1450 m2 rajta egy hagyományos kézi készítésű jurtával, ami különleges életteret nyújt. A...
    • Eladó ház, Lakás - Szeged
    6 órája, 44 perce
    8 500 000 Ft
  • Ház eladó Szegeden 
    Szeged, Szerb u 29
    Ház telekkel eladó, Szőreg frekventált helyén ,a postával szemben.A háznak 2 különálló bejárata van. .A ház 140 nm-es teljesen tégla falazattal, tetőtér beépíthető. Felújítandó. Hozzátartozik egy kb. 70 nm-es tégla melléképület .A kert 2239 nm, kb 10...
    • Eladó ház, Lakás - Szeged
    1 napja, 6 órája
    45 000 000 Ft
  • Beleszeretős családi ház eladó Szegeden!
    Szeged, Kiskundorozsma
    Eladó 516nm alapterületű, belterületi kertes ház Szeged-Kiskundorozsma frekventált részén! Ki, mit lát benne, alakítható, teljesen felújítható vagy csak lakható. Központ gyalog: 10 perc Buszmegállók 3 perc (75, 36 egyenesen Szeged belvárosába, meneti...
    • Eladó ház, Lakás - Szeged
    1 napja, 8 órája
    50 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Szurdoki Kitti

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szeged