Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Ha modern lakóparkban szeretne lakni.

99 000 000 Ft
Szeged Északi város
7 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10385087
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 121
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Szeged egyik legújabb és legmodernebb lakóparkjában különböző méretű lakások eladóak.
A két lifttel és szabadidős lehetőségekkel rendelkező társasházban a fiatalok, az idősek, a két- és háromgenerációs családok igényeit egyaránt kielégítik. A házban mindenki megtalálhatja a számára felüdülést, kikapcsolódást jelentő otthont. A kínált lakások alapterülete széles sávban, 40 m2-től 100 m2-ig mozog.

Az "A 305" 3.emeleti nettó 120.6 m2-es lakás, amerikai konyhás nappali + 3 szoba ,fürdő,külön wc,20 m2-es teraszos kialakítású.Szaunával felszerelve.
Az előtérből külön nyílik a lakás közepén található közlekedő, így a tárolás-öltözés funkció szétválasztható a közlekedési funkciótól. Szintén az előtérből nyílik a WC helyisége.
A központi közlekedő térből juthatunk el az amerikai konyhás nappaliba és 3 nagy méretű, tágas szobába, valamint a fürdőszobába.
A nap fáradalmait egy saját, közel 20 m2-es intim teraszon pihenheti ki a család, ahol még a szomszéd kíváncsi tekintetétől sem kell tartani. A saját, intim tetőteraszra a nappaliból és az egyik, keleti fekvésű szobából is van kijárás.
A tetőterén az átlagosnál nagyobb belmagasságú, féltetőteres, tágas lakások kerültek kialakításra, sok ablakkal. Elegáns, nagy belső terekkel rendelkező otthonokat kínálunk itt, amelyek a liftnek köszönhetően kényelmesen és gyorsan megközelíthetőek.
Egy kivétellel mindegyik lakás rendelkezik nagy, intim terasszal, ahol úgy tudja a család kipihenni magát, hogy közben a kíváncsi tekintetektől rejtve maradhatnak.
A teraszok korszerű, időjárásálló burkolattal kerülnek átadásra.

A lakások kulcsrakész állapotban kerülnek átadásra, amely tartalmazza a levegő-víz hőszivattyús fűtési és hűtési rendszert, a gépezetet, az elektromos hálózat kialakítását kapcsolókkal és dug aljakkal, továbbá a teljes belső kialakítást. Önnek csak a hidegburkolatot, a burkolatot és a csillárokat kell biztosítania mely anyagok beszerzésében segítséget nyújtunk.
Fűtése: Az egyedi méréses, levegő-víz hőszivattyús rendszer megújuló energiát használ, ezzel kedvező árú és környezetbarát fűtési és hűtési lehetőséget biztosít a lakásokban. A gyalogosbejutást és az autós behajtást kapu illetve sorompó biztosítja.
A 10 billenő fémkapus garázs és a külső kerítésen belül kialakított 45 parkolóhely kényelmes és biztonságos parkolást biztosít a lakók számára.

Összefoglalva: teljesen körbezárt,belső udvarparkosított, fás pihenőterület padokkal,EU szabványoknak megfelelő játszótér ,kerti sütögető hely kültéri, vízforgatós medence(4x8 m, 120 cm mély)közösségi tér ,két lépcsőház, két lift ,közös tárolók és megvásárolható saját tárolók ,billenő fémkapus garázsok és 44 parkolóhely ,megújuló energia- egyedi méréses padlófűtési és hűtési
rendszer.


Tekintse meg az alaprajzot és a lakás fotóit. Kérje ingyenes tájékoztatásomat telefonon, vagy e-mailben.



Ára: 99.000.000 .- kulcsrakészen

Kratochwill Andrea
ingatlanértékesítő
06 20 9679-219
kratochwill.andrea@apluszingatlan.hu

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kratochwill Andrea

  • 0620967-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szeged

Északi város


Hasonló hirdetések

  • Beleszeretős családi ház eladó Szegeden!
    Szeged, Kiskundorozsma
    Eladó 516nm alapterületű, belterületi kertes ház Szeged-Kiskundorozsma frekventált részén! Ki, mit lát benne, alakítható, teljesen felújítható vagy csak lakható. Központ gyalog: 10 perc Buszmegállók 3 perc (75, 36 egyenesen Szeged belvárosába, meneti...
    • Eladó ház, Lakás - Szeged
    1 órája, 5 perce
    50 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Szeged
    Szeged
    Szegeden 141 nm-es 2 lakásos, műemlék jellegű, családi ház eladó! Az ingatlan Felsővároson található, 416 nm-es sarki telek tartozik hozzá. Elhelyezkedése kiváló, a belvárostól 1,6 km-re található lakóházak, irodaház, a Tisza-folyó és a Bertalan-híd ...
    • Eladó ház, Lakás - Szeged
    1 napja, 10 órája
    53 800 000 Ft
  • Eladó Ház, Szeged
    Szeged
    Szeged, Alsóváros, 200 m2+270 m2 + 130 m2 + 140m2 külön álló házrészből álló családi ház egyben eladó. Az ingatlan két utcáról, elektromos kapukon keresztül megközelíthető, fedett kocsi beállóval , garázzsal is rendelkezik. Az épület 2011-ben épült, ...
    • Eladó ház, Lakás - Szeged
    1 napja, 10 órája
    349 000 000 Ft
  • Eladó 112 m2-es panellakás Szeged, Belváros
    Szeged, Belváros
    Szeged Belvárosában a Szent István téren 112 nm FÖLDSZINTI jelenleg irodaként használt, de lakásra, vagy üzlethelyiségre is átalakítható társasházi ingatlan eladó. Az ár tartalmazza az udvarban található garázs árát is! Tekintettel a belvárosi parkol...
    • Eladó ház, Lakás - Szeged
    1 napja, 14 órája
    49 900 000 Ft
  • Eladó 55 m2-es családi ház Szeged, Családi házas
    Szeged, Családi házas
    Szeged kertvárosi, Petőfitelepen épülő családi ház eladó. A 450 nm telken kettő db családi ház kerül felépítésre, melynek utcafronti családi háza eladó. A jelenleg tervezett 55 nm földszintes 2 szobás ingatlan, igény szerint tetőtér beépítéssel bővít...
    • Eladó ház, Lakás - Szeged
    1 napja, 14 órája
    67 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kratochwill Andrea

  • 0620967-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szeged

Északi város