Remek állapotú családi ház Szegeden

72 300 000 Ft
Szeged Kiskundorozsma
1 hónapja, 4 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10997680
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 120
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Szeged-Kiskundorozsma területének egyik legjobb helyén eladó egy remek állapotban lévő családi ház, kiválóan használható 1000-es portával. A ház kényelmes 120 m2-vel ideális otthon lehet bármely családnak. Minden szoba külön bejáratú. A közlekedő-előszoba együttes egy része a különböző helységekbe való bejutást teszi lehetővé, a másik része pedig a közép tájon elhelyezkedő konyha-étkezőhöz kapcsolódik. A tágas, szobányi fürdőben van kád is és tusoló is. A WC külön helységben kapott helyet.

A helységek hidegburkolatai különlegesek, a szobák pedig egyedi, intarziás parketta burkolást kaptak. Az egyedileg gyártott fa nyílászárók hibátlanul működnek, az impozáns konyhabútor szintén egyedi tervezésű és kivitelezésű.     
A ház rendelkezik klímával, valamint cirkó és vegyeskazán fűtési rendszerrel. A padlófűtést radiátoros hőleadók segítik. Az elektromos hálózat minden terhelést bír, az ipari áram fázisai kerültek szétosztása. 
A telken található egy önálló garázs szerelőaknával, amely a pince funkciót is ellátja. Mellette megépült egy kétállásos garázs is amely jelenleg jól felszerelt asztalos műhelyként használatos. (Ideális vevő lenne egy asztalos - vagy hasonló szakmabeli - vevő, aki a gépparkot is átvehetné. A garázsok mellett kocsiszín és kisebb tároló helység is rendelkezésre áll.
Az ingatlan teljes felújítása 2000-ben történt meg. A hátsó főfal egy részének kivételével minden tégla, a 40 cm-es falak nem igényelnek hőszigetelést. A födém hőszigetelése megoldott. Az ingatlant riasztó rendszer védi.      
A széles utcafront további építkezési lehetőségeket rejt magában, de az automata öntözővel és fúrt kúttal ellátott kert ideális pihenő terület az egész család részére. A műhely funkcióból adódóan az ingatlanra való bejutás gépjárművel - teherautóval - is megoldott. A tömegközlekedés és Dorozsma központja pár perc gyaloglással könnyen elérhető.
Ha egy műszakilag megbízható, esztétikailag jól kinéző, praktikus elrendezésű családi házat keres akkor ezt mindenképp érdemes megnéznie és ajánlatot tennie rá.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hitter Ferrenc

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szeged

Kiskundorozsma


Hasonló hirdetések

  • Új építésű családi ház a Liliom lakókertben eladó!
    Szeged, Béketelep
    Szegeden a Liliom lakóparkban új építésű, 110 m2 lakótérrel, és 22 m2 alapterületű garázzsal rendelkező családi ház eladó a képeken látható szerkezetkész állapotban. Az ingatlan főbb jellemzői: - Az elmúlt 3 évben beépült, családias lakóparkban talál...
    • Eladó ház, Lakás - Szeged
    2 hete, 5 napja
    115 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hitter Ferrenc

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szeged

Kiskundorozsma