Eladó 95 m2-es téglalakás Székesfehérvár, Belváros

79 900 000 Ft
Székesfehérvár Belváros
1 napja, 23 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10999818
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 95
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Székesfehérváron, történelmi belvárosi, NAGYPOLGÁRI, egyemeletes, jól karbantartott, téglaépület EMELETÉN, 3 szobás, 95 m2 hasznos lakóterű (bruttó 114,5 m2), D-i tájolású, JÓ ÁLLAPOTÚ, alacsony rezsijű, cirkófűtött AZONNAL KÖLTÖZHETŐ lakása eladó, PINCERÉSSZEL, a lakás feletti BEÉPÍTHETŐ TETŐTÉRREL.
A lakás abszolút KÖZPONTI elhelyezkedésének, ÉS KITŰNŐ INFRASTRUKTÚRÁJÁNAK köszönhetően igen sokcélú hasznosításra alkalmas: így ügyvédi-, könyvelői- vagy egyéb irodának, kis szolgáltató egységeknek, olyan célra is, ahol számít a nagyon könnyű megközelítés és az áthaladó ügyfél forgalom.

A TULAJDONOS 1,5-2 SZOBÁS, JÓ ÁLLAPOTÚ, BELVÁROS KÖZELI LAKÁST BESZÁMÍT.

A lakásba egy kényelmesen járható lépcsőházból léphetünk, a tágas, egy légtérben található előszoba-étkező konyhába, melynek konyha részéből egy praktikus jó méretű kamra nyílik.
Ebben a tágas, világos egy légtérben kapott helyet egy ízléses beépített kandalló. Ebből az akár nappaliként működő részből egy közlekedő indul.
Ehhez az egy légtérhez a legközelebb a közlekedőből megközelíthetően nyílik a külön mosdó – a vendégmosdó – aztán a 3 szoba és a közlekedő másik végén található az intim elhelyezkedésű fürdőszoba-WC, melyben került elhelyezésre egy épített zuhanykabin, és a cirkókazán.
A lakás feletti tetőtér a lépcsőházból kényelmesen járható külön lépcsőn és ajtón át közelíthető meg.
Az épület alatt egy használható pincerész található.

Földszint és emelet kialakítású, az 1900 körül, vastag téglafalakkal épült, jól karbantartott, nemrégen felújított homlokzatú téglaépület néhány lakásnak és kis szolgáltatóegységnek nyújt helyet.
A lakás fűtését és a meleg vizet a jó állapotú kombi cirkó gázkazán adja. A fűtés minden helyiségben radiátoros. A nyílászárók tekintetében az ajtók igényes kivitelezésben tömör fából készültek. Az utcafronti ablakok műanyag, 2 réteg üvegezésűek, a hátsó udvarra nézők pedig jó állapotú Geréb tokos szerkezetek.
A szobákban esztétikus, jó állapotú, fa parketta található, a többi helyiség járólap burkolatot kapott.
A közös költség 35 000 Ft.

Környék

Belvárosi - történelmi belvárosi övezet, kitűnő infrastruktúrával és megközelíthetőséggel, főúthoz, autóbuszmegállóhoz közel. Az infrastruktúra kiváló, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, kisebb szolgáltató egységek, a háztól gyalogosan mind pár perc alatt elérhető. A nagy bevásárló központok közül, a lakáshoz a kis TESCO és Media Markt van a legközelebb. A városi termelői piac is 2-3 perc alatt elérhető.

Megközelíthetőség

A lakás elhelyezkedésének köszönhetően tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető a 10, 11, 13, 14, 26, 27, 37, 40, 41, 42, 43, 44-es autóbusszal.


Akár egy kitűnő elhelyezkedésű, kényelmes lakást, akár egy garantáltan jó befektetést, akár egy szolgáltatásra alkalmas üzlethelyiséget keres, megtalálta!

Hívjon a részletekért!

20 pénzintézet partnereként hitelben is díjtalanul segítünk, Önnel közösen kiválasztjuk a piacról az Önnek leginkább kedvező 3 hitelkonstrukciót, hogy biztosan a legjobb lehetőséget válassza.








Történelmi belváros, belváros, 3 szoba, jó közlekedés, jó infrastruktúra, kiváló befektetés, 1. emelet, azonnal költözhető

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

csatorna, gáz, villany, víz

Kapcsolat a hirdetővel
  • Paraidi Mihály Barna

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Székesfehérvár

Belváros


Hasonló hirdetések

  • Székesfehérvár, Fejér , Székesfehérvár
    Költöztetés???? Bútorszállítás Teherszállítás Pakolás Csomagolás Teljeskörű lakáskiürítés A hét minden napján akár késő esti órákban is! Fiatalos csapat Gyorsaság Rugalmasság Országon belül bárhova,nagy táv nem probléma. Érdeklődni árajánlat miatt: 0670..
    • Eladó ház, Lakás - Székesfehérvár
    16 órája, 18 perce
  • Eladó - Lakás (téglaépítésű) - Deák Ferenc utca
    Székesfehérvár, Deák Ferenc utca
    L-004066. Deák Ferenc utcában a Vasútállomástól 5 perc sétára, frekventált és közkedvelt helyen, első emeleti, téglaépítésű, 55 nm nagyságú, nagy erkélyes jó állapotú, 2 szobás lakás eladó. Az épület külső szigetelése megtörtént. A lakás ablakai újak...
    • Eladó ház, Lakás - Székesfehérvár
    1 napja, 2 órája
    36 500 000 Ft
  • Székesfehérvár egyedi luxus ikerháza
    Székesfehérvár
    Luxus életstílus Székesfehérvár csendes részén – Egyedi kialakítású ikerház eladó! Az álmai otthona várja Sóstó II. székesfehérvári környezetében! A 2011-ben épült, prémium minőségű, 155 nm-es ikerház most eladó, teljes berendezéssel és luxus kényele...
    • Eladó ház, Lakás - Székesfehérvár
    1 napja, 20 órája
    129 900 000 Ft
  • Székesfehérvár központi részén, az Ybl Miklós lakótelepen 4 emeletes panelház IV. emeletén 41 nm-es,
    Székesfehérvár, Ybl Miklós lakótelep, Szabadságharcos út
    Bővebb információ és megtekintés: Szilágyi Ferenc +36707739553 Székesfehérvár központi részén, az Ybl Miklós lakótelepen 4 emeletes panelház IV. emeletén 41 nm-es, jó állapotú, hangulatos garzonlakás eladó. A lakásban egy darab erkélyes, nagy szoba, ...
    • Eladó ház, Lakás - Székesfehérvár
    1 napja, 22 órája
    27 900 000 Ft
  • Eladó 150 m2-es ikerház Székesfehérvár, Szedreskert
    Székesfehérvár, Szedreskert
    Székesfehérváron, a Belvároshoz közel, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, NAPPALI + NÉGY szobás 141 m2-es lakóterű, családi ház 262m2-es saját telekrésszel, GARÁZZSAL, PERGOLÁS TERASSZAL, riasztóval év végi kulcsrakész átadással eladó. HŐSZIVATTYÚVAL kialakított padló fűté...
    • Eladó ház, Lakás - Székesfehérvár
    1 napja, 23 órája
    125 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Paraidi Mihály Barna

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Székesfehérvár

Belváros