Eladó - Családi ház - Vasút közelében

69 900 000 Ft
Székesfehérvár Vasút közelében
1 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11679075
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 90
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
H-003995. Székesfehérváron a Vassútállomás közelében, frekventált részen, aszfaltos utcában, teljes közművel ellátott 430 m2-es sarok telken, 90 m2 nagyságú, 3 szobás tégla családi ház, garázzsal eladó.

A közelben kórház, bevásárló központ , óvoda, iskola…. megtalálható.

A ház sarok telekre épült, két utcafrontról is biztosított a bejutás. Szerkezetét tekintve B30 téglából készült, +10 cm szigeteléssel. A tetőn cserép található. A ház betonfödémes, rajta 20cm kőzet gyapot paplan szigeteléssel. A lakótér egyszintes, 90 m2 nagyságú.

Elosztása:
- előtér, tágas világos nappali, konyha -étkező, 2 hálószoba, fürdőszoba (kád), wc, közlekedő. A terasz beépítésre került, igy a lakótér részeként előszobaként funkcionál.

A burkolatokat a szobákban és a nappaliban magas minőségű parketta, a közlekedőben, valamint a konyhában és a vizes helyiségekben jó minőségű járólap a burkolat. A teraszon szintén magas minőségű hidegburkolat található. A nyílászárók cserélve lettek, műanyagból készültek, hőszigetelt üvegezéssel.. Az ablakokon redőny és rovarhálló található. A kazán, 2 éves, energiatakarékos, kondenzációs, ami gondoskodik a meleg vízellátásról valamint a fűtésről is, a hőleadás radiátoron keresztül történik. A ház riasztóval ellátott. Az egyik szobában található hűtő-fűtő klíma. A konyhából nyílik a spájz.

A telek rendezett, gyümölcsfákkal és egyéb dísznövényekkel telepített, öntözőrendszerrel ellátott. A ház mögött található a bejárat a pincébe (12nm), ami a konyha alatt helyezkedik el. A kert végében egy autónak alkalmas garázson kívül egy fedett kerti kiülő is kialakításra került. Mindkét utcafrontról biztosított a bejutás.

A ház rezsije alacsony adottságainak, fekvésének köszönhetően a tetőn napelemek is elhelyezhetők, melyek tovább csökkentik a ház rezsiköltségét. Az ingatlan tehermentes.

Eladási irányár: 69,9 M Ft

Amennyiben olyan otthont keres, ahol már nem kell a felújítással bajlódnia, akkor jöjjön és nézze meg ezt a remek lehetőséget. A ház a kényelmes otthont biztosít a lakók számára, mind a belső lakrészben, mind a kert, udvar, illetve a terasz területén. A vásárláshoz a jelenleg aktuális családok otthonteremtésére vonatkozó összes támogatás igénybe vehető (CSOK Plusz, Jelzáloghitel, Babaváró, Piaci hitel……)


Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 361541

Kapcsolat a hirdetővel
  • Posztlné Leiti Gabriella

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Székesfehérvár

Vasút közelében


Hasonló hirdetések

  • Tökéletes befektetés - eladó panellakás
    Székesfehérvár, Tóvárosi lakónegyed
    Székesfehérváron a Tóváros frekventált helyén eladó 10 emeletes lakóépületben, egy földszinti, erkélyes, kétszobás 55 m2-es normál állapotú panellakás. Elrendezése: két külön bejáratú szoba, külön fürdőszoba, külön mellékhelyiség, előszoba, közlekedő...
    • Eladó ház, Lakás - Székesfehérvár
    7 órája, 5 perce
    31 990 000 Ft
  • Eladó panel lakás, Székesfehérvár
    Székesfehérvár
    Székesfehérváron a Viziváros részen otthonos, teljeskörűen felújított 2 szobás lakás eladó A tulajdonos a teljeskörű felújítás mellett rengeteg kényelmi és egyedi aprósággal tette még komfortosabbá a lakást. A lakás 55 nm-en kádas fürdőszobával, igén...
    • Eladó ház, Lakás - Székesfehérvár
    1 napja, 9 órája
    45 000 000 Ft
  • Eladó 143 m2-es téglalakás Székesfehérvár
    Székesfehérvár
    SZÉKESFEHÉRVÁR Történelmi BELVÁROSÁBAN: egy nagy lakás egy teljes emeleten! Kossuth utcában, eladó egy társasház teljes 3. szintje! Remek ajánlat azoknak, akiknek érték a minőség és a kiváló lokáció! I.á.: 125,2 M Ft Tel.: 06(20)3370 424 A LAKÁSRÓL: ...
    • Eladó ház, Lakás - Székesfehérvár
    2 napja, 8 órája
    125 200 000 Ft
  • Eladó 150 m2-es téglalakás Székesfehérvár
    Székesfehérvár
    SZÉKESFEHÉRVÁR Történelmi belvárosának egyik legszebb pontján 150 m2-es, erkélyes, klasszikus polgári lakás eladó. I.á.: 125 M Ft Tel.: 06(20)3370 424 A LAKÁS egy 5 lakásos társasház első emeletén található, a Színház, a Magyar Király szálloda valami...
    • Eladó ház, Lakás - Székesfehérvár
    2 napja, 8 órája
    125 000 000 Ft
  • Eladó 55 m2-es panellakás Székesfehérvár
    Székesfehérvár
    Székesfehérváron a Viziváros részen otthonos, teljeskörűen felújított 2 szobás lakás eladóA tulajdonos a teljeskörű felújítás mellett rengeteg kényelmi és egyedi aprósággal tette még komfortosabbá a lakást.A lakás 55 nm-en kádas fürdőszobával, igénye...
    • Eladó ház, Lakás - Székesfehérvár
    4 napja, 10 órája
    45 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Posztlné Leiti Gabriella

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Székesfehérvár

Vasút közelében