Ezt a hirdetést archiválták.

Vezér utcáknál, kétszintes, vállalkozásra is alkalmas , több generációs, önálló családi ház eladó! -

Székesfehérvár Vezér és Író utcák környéke
3 éve, 1 hónapja

Hasonló hirdetések

  • IRODÁNAK, RENDELŐNEK VAGY AKÁR BEFEKTETÉSRE KIVÁLÓ INGATLAN!  NE HAGYJA KI EZT A REMEK LEHETŐSÉGET!!
    Székesfehérvár
    TÖRTÉNELMI BELVÁROSBAN eladó egy 65 nm-es, 2 szobás, amerikai konyhás, SZUTERÉN TÉGLA LAKÁS, saját TÁROLÓVAL. IRODÁNAK, RENDELŐNEK VAGY AKÁR BEFEKTETÉSRE KIVÁLÓ INGATLAN! NE HAGYJA KI EZT A REMEK LEHETŐSÉGET!!! KÖZVETLENÜL A ROMKERT MELLETT, A BELVÁR...
    • Eladó ház, Lakás - Székesfehérvár
    1 napja, 18 órája
    33 900 000 Ft
  • Lakásból-Családi házba költözne?
    Székesfehérvár
    SZÉKESFEHÉRVÁRON, Feketehegy dinamikusan fejlődő, közkedvelt utcájában, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, nappali+3 szobás, HŐSZIVATTYÚS, PERGOLÁS GÉPKOCSIBEÁLLÓVAL ellátott, 93 m2 összterületű, 6 lakásos családi ház épül. A HÁZAK KÖZT FIZIKAI KAPCSOLAT NINCS! MINDEGYIK H...
    • Eladó ház, Lakás - Székesfehérvár
    1 napja, 18 órája
    69 000 000 Ft
  • ÉLJ A VIDÁMPARKI TÓ KÖZVETLEN KÖZELÉBEN! :)
    Székesfehérvár
    Székesfehérvár egyik LEGKEDVELTEBB LOKÁCIÓJÁBAN 74 m2-es, nappali- amerikai konyha- étkező+ 3 szobás, csodaszép TÉGLA lakás eladó! ÉLJ A VIDÁMPARKI TÓ KÖZVETLEN KÖZELÉBEN! :) Ha FONTOS SZÁMODRA, hogy :   - Közel légy a BELVÁROSHOZ, akár gyalog is haz...
    • Eladó ház, Lakás - Székesfehérvár
    1 napja, 18 órája
    64 900 000 Ft
  • Eladó 111 m2-es családi ház Székesfehérvár, Vezér utcák
    Székesfehérvár, Vezér utcák
    Székesfehérváron, a Vezér utcáknál, buszmegállótól 60 m-re, 547 m2-es gyönyörű, összközműves telekre, 1971 épült, kádárkocka tetőtér beépítéssel, nappali háromszobás, 111,01 m2 hasznos lakóterű,(bruttó 166,01 m2), ÉK-i tájolású, családi ház, klímával...
    • Eladó ház, Lakás - Székesfehérvár
    1 napja, 18 órája
    62 900 000 Ft
  • Eladó 63 m2-es családi ház Székesfehérvár, Őrhalmi szőlők
    Székesfehérvár, Őrhalmi szőlők
    Székesfehérváron, az Őrhalmiszőlők város felé eső részén 1322 m2-es összközműves saroktelekre épült, nettó 63m2 hasznos lakóterű (bruttó 75m2), egyszintes DNY tájolású NAPPALI + 1 szobás, tégla családi ház eladó, külön melléképülettel. A méretes saro...
    • Eladó ház, Lakás - Székesfehérvár
    1 napja, 18 órája
    51 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6771575
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 7
  • Alapterület (m²): 230
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Vezér utcáknál, 655 m2-es saroktelken, 230 m2 lakóterű, 6 + félszobás kétgenerációs, duplakomfortos, cirkófűtéses, tetőtér beépítéses, klímás, jó állapotú önálló családi ház eladó!

Az ingatlan, négy évvel ezelőtt részleges felújításon esett át, mint műszakilag, mint esztétikailag is történtek felújítások. A burkolatok és a szaniterek jó állapotúak a nyílászárók dupla üvegezésűek, amik jól funkcionálnak, melyek redőnnyel szereltek.
Az épület 1993-ban, téglából épült az alsó szinten kialakításra került, egy tágas konyha– étkező helyiség, egy 26 m2-es nappali, plusz egy 16 m2-es hálószoba, valamint egy fürdőszoba és egy vendég WC, valamint egy tágas 22 m2-es déli tájolású fedett terasz.
Az emeleten a tágas közlekedő részből nyílik, két hálószoba és akár egy gardróbhelyiségként is használható félszoba valamint az emeleten is helyett kapott egy fürdőszoba. A telken felépítésre került még a pihenő helyiséghez csatlakozó 50 m2-es akár három autónak is helyet biztosító elektromos garázskapuval és vizesblokkal ellátott garázs, és hozzá csatlakozó műhely - szerszámos helyiség.
A tető szerkezete beton födémes, mely megfelelő állapotú palafedéssel ellátott. A földszinti lakrészből könnyen megközelíthető egy fedett, de déli irányba nagy szélességében nyitható ajtóval ellátott, napos, világos pihenő helyiség, ahol egy tágas körülbelül négy méter átmérőjű, fűthető körmedence is kialakításra került.
A lakóház elosztása akár nagyobb családoknak, vagy akár több generáció, vagy vállalkozás számára is élhető, kényelmes tereket biztosít. A teleken felépítésre került még egy 50 m2-es, hivatalosan gazdasági épület, mely a mostani átalakítás és átépítés révén, jelenleg egy teljesen különálló, nappali + hálószobás valamint konyha – étkező és fürdőszoba elosztású lakás. A külön lakrészben is minden közmű külön mérősített, de igény szerint akár vállalkozás céljára, vagy bérbeadásra is hasznosítható.
A földszinti közlekedő előtt egy pince is található, ahol az ingatlan fűtését biztosító Bosch kombi kazán, és egy alternatív meleg vízellátást biztosító plusz bojler is helyet kapott,valamint egy fúrt kút is kivitelezésre került.
Az összközműves sarok telek, teljesen körbekerített, rendezett, gondozott.
A két utcára nyíló bejárat, kényelmes közlekedést biztosított a medencés pihenőhelyiség előtt egy nagyméretű fedett kerti kiüli is felépítésre került.
A térkövezett garázs felöli oldalon, a telken belül több gépjármű parkolási is biztosított, de a széles utcafront végett akár a ház előtt több autó is parkolhat.
A családi ház rendkívül jó helyen helyezkedik el, iskola, bolt, pékség, gyógyszertár, buszmegálló közelében, de forgalom mentes csendes utcában található.
Az ingatlan rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik, Székesfehérvári vagy környékbéli kisebb családi ház, beszámítható a vételárba.
A tehermentes ingatlan irányára: 59.900.000 Ft

Csak telefonon érdeklődjön!
Előzetes egyeztetetéssel, bármikor megtekinthető, érdeklődni a megadott telefonszámon egész nap!


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Székesfehérvár

Vezér és Író utcák környéke

 
Elhelyezkedés
Székesfehérvár

Vezér és Író utcák környéke