Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 230 m2-es családi ház Szentendre

369 000 000 Ft
Szentendre
4 hónapja, 4 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10315826
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 230
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
P21262

SZENTENDRÉN ÖRÖK PANORÁMÁS ÚJ MINIMAL VILLA ELADÓ VAGY HOSSZÚ TÁVRA KIADÓ

Szentendre Pismány hegyen eladó egy háromszintes, vadonatúj minimál villa elvehetetlen panomával Dunakeszitől Budapesten át, a Skanzenen keresztül a Pilisi Parkerdőig.

Az ingatlan 1085 nm-es utcától lejtős, teraszosított, minden pontjáról panorámás telken épült. / A telekrendezés folyamatban van. / A hasznos lakóterület 180 nm, melyhez három terasz kapcsolódik, ezek alapterülete összesen 100 nm.

A házban 2 lakást alakítottak ki, melyek összenyitva és külön is használhatók. A legalsó szint a belső lépcsőházon át és a ház mellett levezető lépcsőkön, külön bejáraton keresztül is megközelíthető.
Így több generáció összeköltözésére is alkalmas, ám ha nincs szükség az alsó lakásra, akkor egy kertkapcsolatos panorámás wellness-fitness szint is kialakítható belőle.

Ez az alsó kis lakás egy amerikai konyhás nappaliból, egy hálószobából, egy fürdőszobából és egy 30 nm-es kertkapcsolatos teraszból áll.
A hálóból és a nappaliból is az óriás méretű teraszajtókon keresztül csodálhatjuk a panorámát.
Ezen a szinten található még a gépészeti helyiség.

A fő lakás kétszintes, a földszinten előszoba beépített modern gardróbszekrénnyel, vendég mosdó piszoárral, mosókonyha szauna lehetőséggel, napfényes nappali-étkező-konyha együttese kandallóval, egy hálószoba fürdőszobával és 30 nm-es terasz van.
A konyha a legdrágább szuper matt szürke színű Akryl felületet kapta, a beépített konyha gépek pedig fekete színűek.
A konyha ajtók és a fiókok, szintén fekete, szálcsiszolt, szögletes, fém fogantyúkat kaptak.

A felső szintre egy dekoratív lépcsőházon át jutunk fel.
Itt egy hálószoba van kisebb méretű gardróbbal és privát fürdővel. Ebben a fürdőben egy térben álló minimál stílusú Wellis ovál kád, egy Walk-in tusoló esőztetővel, és egy dupla kiállásos mosdó található. A hálóból és a közlekedőn át is ki lehet jutni a 40 nm-es, körpanormás teraszra, ahol egy Wellis Jakuzzi is helyet kapott.

Minden teraszon és a lépcsőházakban is elegáns, légies üvegkorlátot szereltek.
Korszerű Fenstherm nyílászárók (3 rétegű, argongázzal töltött üvegezés, 8 légkamrás md88passiv tok ). Minden nyílászárón Antracit színű, alumínium lamellás, elektromos redőny van.
Minden szaniter és csaptelep Grohe gyártmány.
Az épületben Vaillant elektromos rendszerű a fűtés és meleg víz ellátás.
Padlófűtés minden helyiségben, a hálókban falfűtés is van, illetve a fürdőkben egyedi tervezésű törölköző szárítós radiátorok is találhatóak.

Az ingatlan elsősorban eladó, de lehetőség van a hosszú távú bérlésére is, a bérleti díj 1,5 Millió/hó + rezsi. (6 millió kaució) Kisállat esetén egyedi megállapodás.

* alsó szint 60 m2: külön kerti bejárattal megközelíthető alsó lakás: nappali-konyha ( konyhakiállások vannak jelenleg ), hálószoba, fürdőszoba, gépészeti helyiség, terasz (30nm); belmagasság: 2.50 m
* földszint 80+terasz m2: előszoba-gardrób, vendég mosdó piszoárral, mosókonyha, amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba, terasz (30nm); belmagasság: 2.50 m
* emelet 40 m2: hálószoba, gardrób, fürdőszoba, 40 nm-es terasz társas jacuzzival

További képek, részletes leírás megtekintéséhez másolja be az alábbi hivatkozást böngészőjének címsorába: www.ingatlanonki.hu/21262

Kapcsolat a hirdetővel
  • Varga Csilla

  • 1 335 5-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szentendre


Hasonló hirdetések

  • Eladó 230 m2-es családi ház Szentendre
    Szentendre
    Különleges ajánlat!Szentendre kedvelt részén a Bükkös patak mellet, eladó EGYSZINTES családi ház.Az 1081 nm-es, parkosított telken fekvő, 230 nm-es, 4 szobás ház adottságait tekintve,alkalmas pihenésre, több gyermekes családi életre, alkotómunkára, d...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 hete, 3 napja
    189 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Varga Csilla

  • 1 335 5-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szentendre