Eladó 288 m2-es családi ház Szentendre, Puskin utca

189 000 000 Ft
Szentendre Puskin utca
5 napja, 7 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11575121
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 8
  • Alapterület (m²): 288
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Szentendrén, átmenő forgalomtól mentes utcában gyönyörű, örök panorámás kilátással eladó egy 585 m2-es teleken álló, kitűnő állapotú, két generáció együttélésére is alkalmas, 288 m2-es lakótérrel rendelkező családi ház.A ház megközelíthetősége jó, nem meredek hegyen van, ennek ellenére a panoráma csodaszép. Az ingatlan körbejárható, a telek 2 oldalról is megközelíthető, s Dél-DNY-i tájolása révén körbejárja a nap. A szomszédban kisgyermekes, fiatal családok élnek, illetve egy bájos idős házaspár.A ház és a lakótér is egyedi, modern, fiatalos és választékos kialakítású, folyamatosan karbantartott. Jól elkülönülve és funkcionálisan helyezkednek el a lakóterektől a kiszolgáló helyiségek.Helyiségek:Bejárószint: előszoba, mosókonyha, gardróbFő lakószint (földszint): konyha-étkező, hatalmas nappali tér, 2 külön nyíló szoba, fürdőszoba, wc, előtér, 3 erkély, 1 franciaerkélyEgyik oldali emeleti rész : 2 szoba, fürdő, wc, előtérMásik oldali emeleti rész: 3 szoba, fürdő, wc, előtér. Jelenleg kondateremként funkcionál.Az ingatlanban 3 modern klímaberendezés található.A kert átgondolt elrendezésű, gyönyörű növényekkel teli, rendezett, a ház kívül és belül is felújított, fa nyílászárókkal rendelkezik, szigetelt, s igény szerint tisztasági festés után azonnal beköltözhető.A kertben helyett kapott egy 20 m2-es fedett kerti terasz is , amely  lehetőséget nyújt a kinti pihenésre.Rögtön az utcáról a kényelmesen használható kapun keresztül lehet  bejutni a telekre, itt a felszíni parkolóban akár 3 autó is kényelmesen elfér.Kerti helyiségek:Kerti fedett teraszFáskamraSzuterén fürdővel és wc-vel, mely jelenleg raktárként van használatbanA Bükkös-patak, buszmegálló, sportpálya, játszótér, óvoda, iskola, kis bolt pár perc séta távolságra, Szentendre gyönyörű belvárosa és a HÉV 10 perc alatt elérhető.Az ingatlan korábban 2 családi ház volt melyet a tulajdonosok egybenyitottak, de egyszerűen visszaállítható ha két generáció szeretné használni, vagy egyik felét kiadnák, s a másikban élnének.Az ingatlan per-teher és igénymentes.A tulajdonos beszámít budapesti belvárosi ingatlant vagy ingatlanokat a vételárba!Érdeklődésével és megtekintési szándékával várom megtisztelő hívását!

erkély

Kapcsolat a hirdetővel
  • Ferenczi Gabriella

  • 36 70 2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szentendre

Puskin utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Szentendre
    Szentendre, Puskin utca
    Szentendrén csendes átmenő forgalomtól mentes zsákutcában , gyönyörű, örök panorámás kilátással, eladó egy 680 m2-es teleken álló kitűnő állapotú két vagy akár három generáció együttélésére is alkalmas 288 m2-es lakótérrel rendelkező családi ház. A h...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 napja, 2 órája
    189 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Ferenczi Gabriella

  • 36 70 2-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szentendre

Puskin utca