Eladó családi ház Szentendrén, természetvédelmi terület mellett!

379 000 000 Ft
Szentendre
1 hete, 5 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12319750
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 7
  • Alapterület (m²): 309
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY bemutatja:

-----------------------------------------------------------------
Életstílus harmóniában a természettel
-----------------------------------------------------------------

Szentendre egyik legnyugodtabb részén, 2 537 nm-es telken, 2016-ban épült, nappali + 6 szobás, prémium kategóriás kétszintes családi ház örökpanorámával eladó. 

 

A mediterrán stílusú ingatlan az országos ökológiai hálózat magterülete mentén helyezkedik el, mely a területre jellemző természetes élővilág fennmaradását és életkörülményeit biztosítva garantálja, hogy a természettel harmóniában élvezheti élete minden pillanatát. Tiszta hegyi levegő, csend és nyugalom Budapesttől 20 percre.

 

A kétszintes családi ház stílusa harmonikusan illeszkedik a zöld környezetbe, ahol a földszint és az emeleti szint külön bejárattal is rendelkezik a telek adottságainak köszönhetően, így könnyen kétgenerációs ingatlanná alakítható.


A parkosított kerten keresztül megközelíthető földszinten, előszoba, tágas amerikai konyhás nappali, hálószoba, dolgozószoba, moziszoba, mosdó, fürdőszoba, tároló, gépészeti szoba, mosókonyha található. A nappali egész nap fürdik a természetes fényben a hatalmas három rétegű fa nyílászárókon keresztül. A nagy belmagasságot borovi fenyő látszógerendák és autómata & esőérzékelős tetőablakok fogják közre. 

 

Az emeleti szinten három hálószoba (melynek egyikéhez gardróbszoba is tartozik) és egy fürdőszoba került kialakításra. Az impozáns fürdőszoba szauna és hidromasszázs installálására is alkalmas a tervezés és kivitelezésnek köszönhetően. A három emeleti hálószoba közül - egy közvetlen kapcsolattal rendelkezik a hátsókerthez, melynek nyugodt atmoszférája fokozza a lehetőséget a pihenésre. Ide jacuzzi is telepíthető, megragadva a hely intim hangulatát. 

 

A ház "bio" jellegét az önálló fűtési rendszer adja, melyről egy közművektől független faelgázosító kazán (padló és radiátoros hőleadással); továbbá a nappali éke egy sütésre-fűtésre is használható Gallus búbos kemence gondoskodik, mely nem csak a házat de a szíveket is felmelegíti romantikus és idilli hangulatával. Emellett inverteres hűtő-fűtő klíma és napkollektoros melegvíz ellátás is biztosított. 

 

Az ingatlan egyedien kialakított kertje egy igazi oázis, grill terasszal, kerti tóval, konyhakerttel és automata locsolórendszerrel, ideális hely a kikapcsolódásra és a pihenésre. 

 

A biztonságra riasztó- és kamerarendszer vigyáz; az automata kapun keresztül 2 állásos fedett kocsibeálló és 2 kerti parkoló teszi kényelmessé az érkezést.

 

 

Ez az otthon a természetközeliség szabadságát és a városi kényelem találkozását kínálja. Forduljon hozzám bizalommal, készséggel állok rendelkezésre további információval.

 

Ár: 379.000.000 Ft

 


#citycartel #newlisting #dreamhome #homesweethome #hungary #luxurylifestyle #luxusingatlanok #luxuryagent #luxuryhomes #luxury #luxus #bestbrokerage #bestmansions  #millionaire


ÜDVÖZLETTEL:
Farkas István
INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST
+36 30-815-2503
farkas.istvan@citycartel.hu

 

CITY CARTEL BUDA KFT.
CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.
1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.
BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

 

C I T Y C A R T E L - INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

Kapcsolat a hirdetővel
  • Farkas István

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szentendre


Hasonló hirdetések

  • HŐSZIVATTYÚS FŰTÉSRENDSZERREL, év végi költözéssel 4 SZOBÁS önálló CSALÁDI HÁZ Szentendrén!
    Szentendre, Pismány, Zsálya utca
    Szentendre igazi kertvárosias, madárcsicsergős részén eladó egy 2022-ben épülő, DUPLAKOMFORTOS, két szintes, 110m2-es, 4 szobás, MEDITERRÁN JELLEGŰ ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ 860m2-es telken! Szinte forgalommentes, ERDEI HANGULATÚ kis utcában épül, mely a 11...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 napja, 15 órája
    104 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Szentendre
    Szentendre
    Szentendrén, Tyúkosdűlőn eladó egy nettó 110 nm-es önálló, Új építésű családi ház, 862 nm-es telekkel, kocsibeállóval. A földszinten található egy tágas konyha, nappali-étkező, 20 nm-es teraszkapcsolattal, szoba, fürdőszoba. Az emeleten pedig 2 háló,...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 napja, 15 órája
    104 990 000 Ft
  • Eladó Ház, Szentendre
    Szentendre
    Újépítésű, luxus családi ház Szentendrén, csendes, családi házas övezetben, magas műszaki tartalommal épülő családi ház eladó. 773 nm-es telken, a jelenlegi tervek alapján (vevő kérésére ez még alakítható) épül, két szintes, duplakomfortos. Az alsó s...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 napja, 15 órája
    125 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Szentendre
    Szentendre
    DUNAKORZÓ, LUXUS APARTMAN Igazi kuriózum! Újépítésű, 50 nm-es, nappali+ 3 hálós ház, 50 nm-es, fedett terasszal. A telek 457 nm, körbekerített, rendezett. A ház minőségi anyagokból épül, hamarosan elkészül. A fedett teraszon egy jacuzzi is helyet kap...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 napja, 15 órája
    109 500 000 Ft
  • Eladó Lakás, Szentendre
    Szentendre
    Szentendre kedvelt részén a Duna parttól 5 percre , csendes, újabb építésű lakóközösségű társasházban eladó egy 2020-ban átadott , kertkapcsolatos , nagyon jó elrendezésű 2 hálószobás Keleti fekvésű , földszinti lakás. A kert és a lakás intim szféráj...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 napja, 15 órája
    99 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Farkas István

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szentendre