Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó Ház, Szentendre 149.900.000 Ft

149 900 000 Ft
Szentendre
1 éve, 4 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-8828302
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 192
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Szentendre legfrekventáltabb részén a Bükkös-pataktól 100 méterre, csendes nyugodt környezetben eladó egy jogilag rendezett saroktelken 1974-ben épült 2 lakásos, nettó 192 nm alapterületű 5 szobás több generációs, kertkapcsolatos családi ház.
--
Nagycsaládosok, kétgenerációs családok számára ideális környezet. Szentendre belvárosától pár perc sétára, Bükkös-patak parthoz közeli kertvárosias övezetben ikerházfél eladó

Fontos, hogy családjának nyugodt, békés otthont teremtsen? Elérhető közelségben legyen a gyerekek számára óvoda, iskola? Ne kelljen autóba ülni, ha egy kellemes patak parti vagy Duna parti sétára, kocogásra vágyik?

Mindezt ebben az ingatlanban megtalálja!

KERT:
A gondozott kert mérete kb. 433 nm. A kert közvetlenül pár lépcsőn keresztül megközelíthető a magas földszinti teraszról. A kertben megtalálható még egy különálló épületben a második garázs.

HÁZ:
Az ingatlan földszintje és emelete pár éve felújított, újszerű állapotú. A szuterén szint átlagos állapotú. Az épület külső állapota átlagos, nem hőszigetelt.

FÖLDSZINT:
Az ingatlanba az utca felőli előtéren jutunk be, ahol lépcsőn keresztül érkezünk a magas földszinti közlekedőhöz. A közlekedőből balra nyílik az étkezővel összeköttetésben lévő világos, ablakos, teljesen felszerelt (mosogatógép, villany + gáztűzhely, villanysütő, hűtő) konyha. A tágas D-DNy-i tájolású, a teraszra és kertre néző, hangulatos nappali a közlekedőből jobbra nyílik. A nappali ajtajától jobbra nyílik a földszinti, tágas, ablakos, káddal rendelkező, WC-s fürdőszoba. Itt bőven elfér egy mosógép és akár egy szárítógép is. A lépcsőtől jobbra található a kertre néző földszinti szoba, ami akár dolgozónak, vendégszobának vagy gardróbnak is használható.

EMELET:
Felérve a földszintről a közlekedőből nyílik három kertre néző hálószoba, egy ablakos, WC-vel felszerelt fürdőszoba, egy utcafrontra néző szoba, valamint egy gardróbszoba.

TETŐTÉR:
A tetőtér jelenleg nem beépített, igény szerint beépíthető, további helyiségek ízlés szerint kialakíthatóak.

SZUTERÉN:
A földszinti előtérből balra lefelé haladva érjük el az alagsort, ahol a tároló, a mosókonyha kazánházzal, egy mosdó,wc, zuhanyzó és a garázs található. A kazánházban egy gázkazánt és egy bojlert helyeztek el.

HELYISÉGLISTA:
SZUTERÉN:
- Közlekedő: 5,2 nm
- Tároló: 13,1 nm
- Mosókonyha: 28,9 nm
- Kazánház: 8,1 nm
- Mosdó: 3 nm
- Garázs: 22,3 nm

FÖLDSZINT:
- Előtér: 4,0 nm

MAGAS FÖLDSZINT:
- Közlekedő: 7,2 nm
- Konyha: 13,6 nm
- Nappali + étkező: 22,6 + 19,9 nm
- Fürdőszoba: 8,1 nm
- Szoba: 12,0 nm
- Terasz: 14,4 nm

EMELET:
- Közlekedő: 9,7 nm
- Szoba: 10,2 nm
- Szoba: 10,1 nm
- Szoba: 9,6 nm
- Szoba: 12,9 nm
- Fürdőszoba: 4,8 nm
- Gardrób: 7,5 nm

MŰSZAKI TARTALOM:
Az ikerházat 1974-ben építették. Az alapja vasalt betonalap, a falak 40 cm vastag téglából készültek. A szintek között betonfödém található. A tető palafedéssel ellátott, melynek cseréje az új tulajdonos esztétikai igénye alapján indokolt lehet.
A földszinten és a tetőtérben a külső nyílászárók műanyag szerkezetűek, a beltéri ajtók egyedileg gyártott, műanyag ajtók. A szuterén szinten a nyílászárók faszerkezetűek.
A ház belső lakrészét teljesen felújították és új műanyagablakokat rakattak be.
Az ingatlan összközműves, fűtéséről és meleg víz ellátásáról gázkazán gondoskodik, a hőleadók radiátorok, a meleg vízellátást víztartály segíti. A gépészet rendeltetés-szerűen működik, igény szerint felújítható.
Az ingatlan önálló víz-, gáz, villany mérőórákkal rendelkezik.

KÖRNYÉK:
A környék intenzív kertvárosias övezetben helyezkedik el egy perc sétára a fás, ligetes Bükkös-pataktól. Az utca nyugodt, jobbára csak a környéken lakók használják.
A legközelebbi: óvoda 550 méterre, egészségügyi intézmény 900 méterre, általános és középiskola 700 méterre, bevásárlóközpont 7,7 km-re található.

KÖZLEKEDÉS, PARKOLÁS:
A legközelebbi buszmegálló 500 méterre, HÉV megálló 18 percre található, amikkel gyorsan és könnyen elérhető tömegközlekedéssel a Főváros.
Szentendre legfontosabb útvonala a 11-es főút 400 méterre található.

Parkolni a ház előtt is lehet akár több autóval, de két garázs áll rendelkezésre a telken belül.

Az ingatlan kiválóan alkalmas nagyobb, több fős családok számára. A ház mérete lehetővé teszi a kényelmes elhelyezkedést, ebből adódóan akár két generáció együttélésére is kifejezetten alkalmas lehet.

CSOK és egyéb állami támogatások igénybe vehetők.

Amennyiben elnyerte tetszését az ingatlan, kérem hívjon. Megtekintés kizárólag előzetes telefonos egyeztetés után lehetséges!
Amennyiben érdekli az ingatlan, kérem hívjon a megadott telefonszámon!
Az ingatlanban személyesen jártam, minden kérdésére választ tudok adni!

Hivatkozási szám: 279122

Kapcsolat a hirdetővel
  • Schmidt Andrea

  • +3630-7-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szentendre


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó Ház, Szentendre 149.900.000 Ft
    Szentendre
    Hivatkozási szám: HSA1044 Szentendre belvárosához közel, de csendes  mellékutcában, saroktelken, 192 nm lakóterületű 3 szintes ikerház fél eladó! A ház a Bükkös patak közelében található, Szentendre egyik legjobb fekvésű területén. A telek teljesen s...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 éve, 4 hónapja
    149 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Schmidt Andrea

  • +3630-7-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szentendre