Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Photoshop CC 2020 Biblia e-book

6 700 Ft
Szentendre
3 éve, 1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6184408
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Könyvek, Magazinok
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
1134 oldal/57,9 MB, formátum: PDF.

ISBN 978-963-494-264-1 Lelőhely: https://akonyv.hu/termek/adobe-photoshop-cc-2020-biblia-magyar-valtozat/

Betekintés a könyvbe!

A könnyebb kezelhetőség és az árcsökkentés érdekében továbbra is forgalmazzuk a négykötetes Adobe Photoshop CC 2020 könyvsorozatunkat, amelyet azonban most egyetlen kötetben és hasznos kiegészítéssel kibővítve adunk ki. Ez köszönhető az Adobe Acrobat X verziójának is, mellyel a kötetet kisebb méretben tudtuk előállítani. A kötet végén összefoglaltuk azokat a webhelyeket, amelyeket tanácsos a programmal foglalkozóknak felkeresni. Ezeken a webhelyeken ugyanis értékes tartalmat, műveleteket, ecseteket, tippeket, trükköket, technikákat, oktatóanyagokat, mintapéldákat találnak, valamint eljuthatnak olyan fórumokra is, ahol segítséget kaphatnak a felmerülő problémák megoldásához.

Az Adobe Photoshop CC 2020 (2019. novemberi kiadás) újdonságai:

A program már iPaden is elérhető. A Mac, Windows és iPad platformokon futó rendszerek harmonikus együttműködését biztosítják a felhőtárolású dokumentumok. Munka közben az Adobe újabb programjai a felhőbe mentik a munka alatti állományokat.
Az előre beállított készleteket gyarapították, új, tökéletesebb színátmeneteket, színtárakat, mintázatokat, alakzatokat és stílusokat találunk a programban. A készletek csoportokba rendezhetők. Egy kiválasztott készletminta alkalmazásához elegendő a készletet a vászonra húzni. A készletek kiválasztása is egyszerűbb, mert tallózásuk közben a vásznon élő minta jelenik meg.
Az új, Adobe Sensei alapú Objektumkijelölési eszköz segítségével még könnyebb egyetlen tárgyat kiválasztani a képen. Elég ehhez egy képrészletet kijelölni, a program kiválasztja a kijelölő téglalappal, vagy lasszóval körberajzolt, megjelölt tárgyat.
A rétegműveletek során a Shift billentyű használata nélkül is konzisztens átalakítási viselkedést tapasztalhatunk, vagyis minden látható réteg arányosan alakul át.
Továbbfejlesztették a Tulajdonságok panelt, melyen egyszerűbb a dokumentum vagy szövegréteg tulajdonságok beállítása, a gyorsműveletek elérése. Ezekkel gyorsan körbevághatjuk, forgathatjuk a képet, beállíthatjuk méretét, kijelölhetünk tárgyakat, eltávolíthatunk hátteret, szöveget alakzattá vagy keretté alakíthatunk.
Az intelligens objektumok rétegekké alakíthatók. Ehhez korábban több lépésre volt szükség.
Továbbfejlesztették az Átalakító hajlítás funkciót. Mostantól tetszőlegesen elhelyezhetők vezérlőpontok, vagy az átala­kításhoz testre szabható rácsot alkalmazhatunk.
Új billentyűparancsok jelentek meg.
További fejlesztések: az OpenType betűkészleteken is használhatunk stíluskészleteket, a tartalomérzékeny kitöltésnél a kitöltéshez tetszőleges forrásterületet jelölhetünk ki, a Fényesség/ kontraszt, illetve Görbék korrekciók már 32 bites rétegen is alkalmazhatók és szűrőként használhatók. Az újdonságok megtekinthetők a Home kezdőképernyőn is. A Photoshop dokumentumok már menthetők animált gif formátumban is. Átalakították az Új dokumentum panelt, a lencsefolt hatást. A Többiek bezárása paranccsal az aktuálison kívüli dokumentumablakok bezárhatók. Intelligens objektumon belül menthető egy rétegszedő változat. A különböző írásmódú nyelvekhez azonos formázást, elrendezést alkalmaz­hatunk. A kezdőképernyő automatikus megjelenése bekapcsolható. A nagyvállalati felhasználók számára fejlesztett Adobe Asset Link leegyszerűsíti az InDesignnal, Photo­shoppal és Illustratorral alkotók és a marketingesek közötti tartalomkészítési együttműködést.
Egyéb változtatások: több helyen módosítottak a beállításokon, illetve a Toyo color finder színtárakat törölték az alapértelmezett színtárak közül. Szükség esetén ezeket a Toyo Ink vállalattól kell beszerezni.

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szentendre


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Photoshop CC 2021 Biblia e-book
    Szentendre
    1171 oldal/58,1 MB, formátum: PDF. ISBN 978-963-494-461-4 Lelőhely: https://akonyv.hu/termek/adobe-photoshop-cc-2021-biblia-magyar-valtozat/ Betekintés a könyvbe! A könnyebb kezelhetőség és az árcsökkentés érdekében továbbra is forgalmazzuk a négyköt...
    • Könyvek, Magazinok - Szentendre
    3 éve, 1 hónapja
    7 300 Ft
  • Régen frissült
    InDesign CC 2020 Biblia e-book
    Szentendre, Szentendre, Szentendre
    1041 oldal/38,1 MB, formátum: PDF. ISBN 978-963-494-276-4 Lelőhely: https://akonyv.hu/termek/adobe-indesign-cc-2020-biblia-magyar-valtozat/ Betekintés a könyvbe! Legutóbbi kötetünk megjelenése óta a következő újdonságok láttak napvilágot: Az Adobe In...
    • Könyvek, Magazinok - Szentendre
    3 éve, 1 hónapja
    6 600 Ft
  • Régen frissült
    InDesign CC 2021 Biblia e-book
    Szentendre, Szentendre, Szentendre
    1068 oldal/39,8 MB, formátum: PDF. ISBN 978-963-494-473-7 Lelőhely: https://akonyv.hu/termek/adobe-indesign-cc-2021-biblia-magyar-valtozat/ Betekintés a könyvbe! Legutóbbi kötetünk megjelenése óta a következő újdonságok láttak napvilágot: Az Adobe In...
    • Könyvek, Magazinok - Szentendre
    3 éve, 1 hónapja
    6 700 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szentendre