Szentendre, Püspökmajor, ház, családi otthon eladó

139 000 000 Ft
Szentendre Püspökmajor János
1 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12302544
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 106
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Otthonos, kényelmes, kivételes ház remek lokációval, dús növényzetű intim kerttel  Szentendre, Püspökmajor területén, többgyermekes nagycsaládnak is tulajdonostól eladó. Telek: 245 nm, Ház: 106 nm + 5 nm erkély + 28 nm terasz, ami nappali- és konyhakapcsolatos

Lokáció, közlekedés:
Frekventált és népszerű helyen, teljes infrastruktúrával (bölcsőde, óvoda, általános iskola, gimnázium, élelmiszer bolt, zöldséges, gyógyszertár, uszoda, cukrászda, ..., ez mind pár percen belül elérhető).
Buszmegálló 1 percre, amely busszal 8 perc alatt a HÉV állomásra lehet érni, ahonnan a HÉV 35 perc alatt ér a Batthyány térre.
Gyalog a Bükkös patakpart 10 perc, belváros 20 perc, HÉV állomás 25 perc.

Kert:

Beállt növényzetű intim kert kővel rakott ösvénnyel, japánjuharral, cédrusfával, fenyőfával, fává fejlődött tujával, barackfával, borostyánnal sűrűn befuttatott kerítéssel, valamint konyhakert és füves rész.
Térkövezett a terasz és az autóbeálló. Az extra széles tolókapuhoz az elektromos kiállás is kiépítésére került. Kültéri világítás, kültéri konnektor a szabadban való főzéshez, kültéri csap a locsoláshoz.

Ház:

2015-ben téglából épült 2 szintes, szigetelt ház. Az építésnél modern technológiákat használtak fel (oldalfalaknál 10 cm-es dryvit szigetelőrendszer, ablakoknál is beforduló szigetelés, padlásnál 20 cm-es szigetelés, műgyanta bázisú nemesvakolat, precízen felhordott belső vakolat, monolit födém a 2 szint között, beton lépcsőzet, hőszigetelt ablakok, …), így alacsony költséggel fenntartható. A ház egy ikerház egyik fele, mely hátatfordít a szomszédos háznak (közöttük dupla főfal, hangszigetelő réteggel), emellett kerítéssel és szintkülönbséggel is szeparált. Egy kis zsákutcából közelíthető meg, így igazán rejtett és szeparált.
A fűtés Baxi típusú gázkazánnal van megoldva, a meleg vizet is ugyanez a kazán szolgáltatja. Az amerikaikonyhás nappaliban és a fürdőszobában padlófűtés és kiegészítő alternatívaként radiátorok (bár ezek használatára nincs szükség), a földszinti hálószobában és az emeleti helyiségekben radiátorok.
Az ablakokon szúnyoghálók és belső rolók kerültek elhelyezésre. Emelt árammennyiség (3*16A), igényesen kiépített világítási rendszer. Burkolatok: a földszinten fa hatású hidegburkolat, az emeleten a vizeshelyiségekben hidegburkolat, a többi helyiségben egységes laminált padló.
Funkcionális és dekoratív megoldások teszik kényelmessé és szerethetővé ezt az otthont.
Földszint: Előtér,  kertkapcsolatos amerikaikonyhás nappali 2 és 3 szárnyú teraszajtókkal, nagy üvegfelületekkel, így rendkívül világos és benapozott (ez a fűtési költségeket is csökkenti). A konyhai- és a nappali részben is beépített bútorok segítik a tárolást. A földszinten található még egy hálószoba, egy WC-s fürdőszoba és egy lépcső alatti tároló.
Emelet: Mindenhol teljes a belmagasság. 4 szoba (8-10 nm-esek, jelenleg gyerek/kamasz szobáknak kialakítva, ezek közül egyikhez terasz tartozik), fürdőszoba, külön WC.

Ár: 139 M Ft

Családi otthon szuper helyen.

Kérem, hogy ingatlanközvetítők ne keressenek!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Gere Krisztina

  • +363090-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szentendre

Püspökmajor
János


Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás Szentendre
    Szentendre
    Fiatalos lakás, jó közlekedéssel Szentendrén, a Papsziget közelében épült lakást kínálok Önnek megvételre. Az ingatlantól néhány percnyi távolságra találhatóak buszmegálló, üzletek, éttermek, strand, biciklis út. Az épület 1976-ban épült, tégla, szig...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 napja, 7 órája
    24 900 000 Ft
  • Eladó ház Szentendre, Pismány
    Szentendre
    Szentendrén Pismány részen panorámás, EGYEDI LUXUS családi ház Ez a kilátás magáért beszél! 2023 év elején elkészült EGYEDI LUXUS családi házat kínálok olyan ügyfeleimnek, akiknek az egyediség, a jól átlátható terek, szeparálási lehetőség szintén fon...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 napja, 7 órája
    598 000 000 Ft
  • Eladó lakás Szentendre, Óváros
    Szentendre
    Szentendre Fő tere mellett kiváló lehetőség, üzletházban 67 m2-es lakás + 21 m2-es üzlethelyiség! Bérlik az ingatlanokat, ezért befektetésnek is kiváló! Saját célra is ritka lehetőség Szentendre történelmi belvárosában a sétáló utcában, a Fő tértől k...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 napja, 7 órája
    120 000 000 Ft
  • Eladó ház, Szentendre
    Szentendre, Csóka utca
    Panoráma! Jó megközelíthetőség! Intim elhelyezkedés! Szentendre kedvelt részén a Csóka utcában eladó egy 1346nm-es Üdülőövezeti telek, rajta egy br. 30 nm-es téglaház. Víz, villany telken belül, gáz az utcában. Saját részre vagy befektetésnek is kivá...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 napja, 7 órája
    29 900 000 Ft
  • Eladó ház, Szentendre
    Szentendre, Rekettye utca
    KÍTÜNŐ ELHELYEZKEDÉS - PANORÁMA - GARÁZS Szentendre, kedvelt és keresett részén Pismányban eladó egy 186nm-es, 2 szintes, 5 szoba + nappalis, összközműves, duplakomfortos családiház, garázzsal (18nm). Az ingatlan jó állapotú, fűtéséről gázcirkó gondo...
    • Eladó ház, Lakás - Szentendre
    1 napja, 7 órája
    179 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Gere Krisztina

  • +363090-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Szentendre

Püspökmajor
János